Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute. |
09-01-10, 15:49
|
|
Stage 2
|
Re: problema mare vw polo-sistem de franare
brownshark , dak nu te superi, imi explici in amaunt cem trebuie facuta operatunea ? asta pt data viitoare sa nu mai fac iar gafe! D ....si multumesc anticipat, chiar dak m-ai certat putin, mai am multe de invatat orcum :P!!!
|
|
|
09-01-10, 15:53
|
|
Stage 2
|
referitor la tipul etrierului, toate sunt originale vw.
|
|
|
09-01-10, 16:00
|
|
Stage 2
|
inca o chestie foarte ciudata care mi se intampla si nu am gasit raspunsuri la nimeni: bara de torsiune din fata imi fugr in partea dreapta foarte tare. asta se intampla chiar dak sunt bucsele cu care e prinsa si tort absolut nou. cand am vazut prima data, am schimbat bucsele eu si in 2 saptamani a fost la loc fugita. a doua oara , crezand ca nu le-am pus eu bine sau ceva, am mers la un mecanic si le-a pus el. dupa foarte scurt timp, am patit la fel. de strans sunt stranse, nu stiu ce are. ce o fi stramb, ce nu pusca?
|
|
|
11-01-10, 10:53
|
|
Stage 5
|
etrieri sant fabricati de firme specializate, ATE, LUCAS, GIRLING, pentru producatorii auto, vw, audi, s.a.m.d. astia sant doar ansamblatori d repere.
pt. fata cred ca vorbesti de bara stabilizatoare nu de cea de torsiune.nu ?
|
|
|
11-01-10, 14:09
|
|
Stage 2
|
da....am gresit:P....bara stabilizatoare.
|
|
|
13-01-10, 06:52
|
|
Stage 2
|
deci ma poate ajuta cineva cu bara stabilizatoare va rog???
|
|
|
13-01-10, 08:34
|
|
Stage 5
|
offf....
1 , suspenzi masina d fata.
2 , dai jos bara stabilizatoare.
3 , gasesti CU ATENTIE centrul intre cele 2 tampoane mari.
4 , cu bara asezata pe o suprafata perfect dreapta verifici daca distanta de la centru la cele 2 capete este egala,verifici optic si cu masuratori daca cele 2 jumatati ale barei sant simetrice.
5 , verifica si daca succesiunea si deschiderea curburilor pe cele 2 jumatati e simetrica.
6 , verifica PRIN DEMONTARE de pe masina starea basculelor fata, curate, spalate, uscate, daca nu-s lovite/indreptate, in ce stare sant bucsele lor.
7 , spala bine masina la jet cu APA FIERBINTE si te uiti p dedesubt daca nu prezinta urme de accident/reparatie la punte/contraaripi/lonjeroane fata/jambe fata.
mai vedem...
iti face masina asta la belele de zici ca ai luat-o d nevasta...
|
|
|
13-01-10, 16:06
|
|
Stage 2
|
multumesc mult!!! raman dator!! daca o sa trec prin ploiesti o sa-ti fac cunostinta cu "nevasta" mea!! ;P
|
|
|
17-01-10, 19:23
|
|
Stage 5
|
la cum iti fuge bara stab. inclin sa cred ca "nevasta" are ceva antecedente "imorale" la activ...inainte sa o iei tu d "buna"....
|
|
|
19-01-10, 18:48
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Hector ai timp sa inveti dar numa dupa ce incerci pe masina proprie eu am dat roata de spate dupa ce s0a spart pistonasul de 10 ori jos si am pus o si tot asa si tot nu ia m dat de cap dar banuiam eu ceva dar am zis sa fie asa ca in fabrica ,ma rog am dus o la service am dat 50 lei ca sa imi zica baietii de acolo exact ce banuiam eu si anume reglatorul ala automat de la golf pica tot timpu dupa prima frana si ma m gandit sa il leg cu o sarma dar am zis ca il las asa ca deh... si baietii de acolo lau legat cu sarma . el pica din cauza ca erau sabotii uzati peste masura dar am invatat si incet incet inveti daca vrei bafta
Opel astra F Benzina - 1994
Ford Mondeo 2.5 V6 - 1997
Vw golf - 2004 1900 SDI
|
|
|
11-10-12, 21:01
|
|
Stock
|
daca stie cineva de ce fuge spatele in dreapta la vw polo din 96?
|
|
|
12-10-12, 14:13
|
|
Stage 3
|
hai sa iti zic ce ai gresit, pt etrierii de pe spate se foloseste o presa speciala, diferita de cea pt etrierii de pe fata. Presa respectiva infileteaza si impinge pistonasul in acelasi timp, la noi( la romani ) pt ca suntem mai inventivi de felul nostru (deh..banii astia) multi au folosit o cheie de flex, de 125 mm parca cu care au infiletat pistonasul, care functioneaza perfect (cel putin la etrierii de audi, golf etc).
|
|
|