Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 10-08-06, 00:37   #16
tehnodor

Stage 2

tehnodor's Avatar

Question Re: question - auto import

As vrea si eu sa stiu EXACT ce trebuie sa fac si cat ma costa taxele si TVA si cum se procedeaza.

Ma duc cu un prieten cu masina lui si vreau sa ma intorc cu masina mea cumparata de acolo.

Dispun de o suma in jur de 9000 E.

Va rog frumos sa-mi raspundeti daca stiti incepand cu pretul benzinei si terminand cu taxa pt motor sau euro ce-o fi... si cum se procedeaza cu TVA-ul.

Cam la ce pret ar trebui sa ma orientez eu la o masina din Germania daca am in total 9000?

Bineinteles dc stiti si niste orase in care sunt parcuri auto va rog sa-mi spuneti.

Multumesc.
tehnodor is offline   Reply With Quote
Old 10-08-06, 01:02   #17
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: question - auto import

Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Cea mai mare dobitocie pe care au putut sa o faca dementii aia de la renault ...
Sa introduca restrictie la masinile cu Euro 2, 1 etc ca sa isi vanda ei fara taxe si cu c@c@t mizeriile lor de masini ... bagamiash p#l@ in gura lor ..
Vroia omu sa isi aduca Golf 2 VR6 Biturbo din germania isi aducea ... acum ca au impus ei normele astea ca sa investeasca in dacia nu se mai poate ... F#t#i in gura de m#i5tii dreq ...
Masinile lor obosite ... sa ma p!sh pe ele cu bolta si pe romanashii care au acceptat treaba asta ....
Sa imi bag toata p#l@ in copii lu' masa !
Din pacate chiar daca nu folosesc un limbaj asaa...direct ,cam la fel gandesc si eu.Dar problema e tare complicata,zicea ceva acolo MMihai,destul de pe scurt spus,si cu minim de detalii....e MULT mai complicata situatia,dar noi e normal,vedem ceea ce ne afecteza direct.
Oricum ,asta-i unul dintre aspectele ce denota bataie de joc si nepasare la adresa cetateanului intr-o mai mica masura decat altele ....GRAVE,insa-i bine ca incepem sa ne uitam in jurul nostru si sa v e d e m
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 10-08-06, 09:35   #18
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

dar nu era vorba k de la 1 ian 2007 se vor putea inmatricula toate junghiurile ?! evident , in schimbul unor taxe exorbitante...eu asa stiam
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 10-08-06, 11:56   #19
p_vio46

Stage 5

p_vio46's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[RENAULT]

ai dreptate afa daca nu ma insel chiar in ziarele de ieri sai de marti sa scris despre asta deci e bine ca acum sa cumperi masina sh de afara sa te conformezi euro 3 pentru ca in momentul in care se va scoate partea cu euro pt motor va fi jale la taxe
p_vio46 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-06, 17:13   #20
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]

uitati cum se vor calcula accizele din 2007 la masinile de import. nu mai exista nici o restrictie. dar sunt super mari.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_5115.jpg
Views:	64
Size:	954.9 KB
ID:	136335  
B-13-FFA is offline   Reply With Quote
Old 10-08-06, 18:40   #21
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

omg.. adio germania=))
nu mai vine lumea cu masini vechi
asta e clar
trebuie sa fii pasionat plin de bani sa aduci asa ceva
urat..la ei circula fara probl si la noi ..nu e voie domle'
asta e
asa e viata in romania
daca era tariceanu sarac..zicea si el sa scadem taxele sa isi aduca si el masina dupa bunul lui plac (ati vazut cand a intervenit la taxa pt motoare)
dar asa..nu ii pasa..isi cumpara ceva nou
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 11-08-06, 01:38   #22
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]

sunt niste marlani. e singura tara din fostul bloc comunist care a facut asa ceva. la restu i-au lasat sa aduca ce vor atata timp cat corespundeau specificatiilor originale, adik nu tb sa fie ultimul jaf.

- Copyright 2025 4Tuning -