Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 20-07-04, 23:53   #1
Anonymous

Stage 5

Default question - auto import

Salutare!

As dori sa imi aduc o masina din afara , de preferinta germania , si am auzit ca pentru masinile cu euro 4 si pentru cele cu motor de 1.6 si euro 3 nu se plateste vama , sau ceva taxe, nu stiu exact .

E adevarat ?
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 21-07-04, 00:01   #2
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nu`i adevarat!!! Vama se plateshte in functzie de capacitatea motorului...
shi k sa aduci o mashina trebuie sa aibe MINIM Euro III.

Ce mashina te-ar interesa? www.mobile.de e cel mai bun site in materie.
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 21-07-04, 00:08   #3
Anonymous

Stage 5

Multumesc!

Nu stiu inca ce masina sa imi iau , nu m-am hotarat .
Oricum nu imi iau acum , ci la iarna , sau chiar la anu`.

As mai avea o intrebare .
De la anu` , masinile aduse trebuie sa aiba minim euro4?
Old 21-07-04, 00:12   #4
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nuh... Nu cred!
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 21-07-04, 00:19   #5
Anonymous

Stage 5

oke mersi mult!
Old 22-07-04, 18:31   #6
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

Sunt aproape sigur ca de la anu` trebe euro 4. CAnd ma gandesc la toate gunoaiele de dacii ce au euro -1, sa nu poti sa iti aduci o masina ce polueaza mult mai putin
Sc0OTeR is offline   Reply With Quote
Old 22-07-04, 22:05   #7
Lunaticu

Stage 3

Lunaticu's Avatar

E nasoala treaba , pentru ca astea cu euro 3 nu se ieftinesc cu mult pana la anu` si daca o sa fie limita euro 4 de la anu o sa fie rau de tot , pentru ca alea sunt noi si sunt destul de scumpe .
Teoretic ne intoarcem cu vreo 2 - 3 ani inapoi . Parerea mea ...
Lunaticu is offline   Reply With Quote
Old 24-07-04, 03:29   #8
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Cea mai mare dobitocie pe care au putut sa o faca dementii aia de la renault ...
Sa introduca restrictie la masinile cu Euro 2, 1 etc ca sa isi vanda ei fara taxe si cu c@c@t mizeriile lor de masini ... bagamiash p#l@ in gura lor ..
Vroia omu sa isi aduca Golf 2 VR6 Biturbo din germania isi aducea ... acum ca au impus ei normele astea ca sa investeasca in dacia nu se mai poate ... F#t#i in gura de m#i5tii dreq ...
Masinile lor obosite ... sa ma p!sh pe ele cu bolta si pe romanashii care au acceptat treaba asta ....
Sa imi bag toata p#l@ in copii lu' masa !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 15-09-04, 20:25   #9
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

asha ziceam si eu X-Ray )
HolySoul is offline   Reply With Quote
Old 15-09-04, 21:02   #10
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

cat sunt io de moderator dar cred ca daca x-ray le scria si pe fata tot le lasam
saunt de acord
dar...........cui ii pasa?
renault a luat tot ce avea mai prost prin curte si a facut o masina so vanda la prostii de romani....asta e.
apropo
lam intrebat pala la test drive ce mai e nou sub capota. mia raspuns ca e acelasi motor de megan generatie 98 doar ca e adus la standard euro3
si nu mi-a dat prin cap in secunda aia sa-l intreb cum m*&%ii masii lau adus ei la standard euro3 daca nu iau facut nimic?
ca si io as vrea sa imi iau un M3 din nemtzia ieftin si sa il fac ieftin euro3
cum draku au facut ei de le-a iesit asa ieftin?
ca io daca vreau cu tot cu vama, tva, rar, spagi ies mai scump ca un logan
COObra is offline   Reply With Quote
Old 15-09-04, 23:10   #11
BogdanCMS
Guest

C00bra, daca TOT sasiul la Logan costa mai putin de 800E, e si normal ca au mai avut sa bage si de un Euro 3 in motor, nu?
Subscriu la parerea lui X-Ray...
Aaa, si bad news: de la anul, deocamdata nu e 100% sigur, se va introduce Euro 4 si la noi, sa fim si noi motz aliniati la standardele europene...ca, deh, noi avem salari de mii de euro ca aia de afara si ne permitem cu totii o masina noua Deci, Miahilc, din pacate tb sa te grabesti putin cu achizitionarea masinii...de cateva zile tot vad pe strada caravane intregi de masini cu nr provizorii de Germania...aduc baietii la greu masini...
  Reply With Quote
Old 16-09-04, 10:23   #12
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

incepand cu 2005 pot fi importate doar masini euro4. asta e lucru sigur.... asa ca... ori va grabiti acum.. ori luati un harb si aranjati de o recarosare... da va costa putin...

NU tolerez prostia si ipocrizia. Deci n-am treaba cu tine !

Vand 17" 5x120: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...atch-17-a.html
TheSinner2 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-04, 00:21   #13
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

nush care or fi standardele pt romania,ca noi probabil suntem ceva fel de milionari in euro ai europei de ni se cere euro 4 si mai stiu eu ce pitici le trec la m#*s#ii aia de la conducerea tarii prin cap,dar NICAIERI IN UE NU SE CER NORME EURO 3 sau 4,defapt nu se cer nici un fel de norme !!!e drept ca ,cu cat e mai veche masina sunt mai mari taxele,dar asta nu e relevant !!!!cat despre ce a zis X-Ray are perfecta dreptate,astea au fost conditiile bagate de f###tii aia de francezi de la renault,kkmas pe firma si masinile lor de 2 lei ,si cu piese mai scumpe ca la BMW !!!!
Old 26-10-04, 23:08   #14
mache_rau

Stage 4

mache_rau's Avatar

Inca nu s-a dat o lege noua sa aduci daor masini cu euro4 din 2005 , dar asa se zvoneste,si se mai zvoneste k accizele minim o sa se dubleze asta stiu k o sa se aplice la masinile diesel , la benzinare nush nimic .... adik la masina de 10.000 euro o sa mai dai 1000 de euro in plus . Oricum dak vrei o masina pt tine!nu pt vanzare e recomandat sa te duci sa ti-o aduci de afara,iti alegi culoarea,dotari...samd....majoritatea de la noi sunt date cu minim 50k-100k km inapoi sa numai zic de cele lovite si facute ... cu anunt de genu : IMPECABILA , RECENT ADUSA , VOPSEA ORIGINALA ....
Old 26-10-04, 23:24   #15
MMihai

Stage 5

MMihai's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[FullSpeed Racing]

pai daca nu bagau legea asta nu mai lua nimeni dacia insa unde s-ar fi dus cei peste 20.000 angajati de la dacia? nu puteau fi lasati pe drumuri. E complicata treaba. Sunt de acord ca in sunt masini in afara de n ori mai bune/performante/fiabile/nepoluante decat dacia pe care nu le poti aduce din cauza asta..
MMihai is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -