Buna.Am un Passat din 2006 in prezent are cam 130.000 km la bord.Am observat ca de cam o luna incepe sa mance ulei,acu 4 sapt am facut revizia :ulei motor filtre etc , precizez ca toate revizile le-am facut la termen , ultima ba chiar am facut-o chiar cu vreo 2000 km inainte pentru ca am schimbat si curea de distributie urma sa plec in franta.Am facut schimbu si porma aprox. vreo 300km prin oras porma am plecat in franta.Prin austria dupa aprox 800km se aprinde pe bord ca nu mai am ulei ,am oprit si am verificat nivelu era aproape de minim am complectat cu mai 1litru ce imi ramasese de la revizie si am plecat mai departe la drum.Dupa ce am ajus in franta si am strabatut toata franta paris - can -nice , la drumu de intoarecere prin italia -austria - ungaria undeva prin ungaria se aprinde iarasi becu de ulei dupa ce facusem vreo 2000-3000km cand am verificat nivelu era deja sub minim.Masina e 2.0TDI schimb vitezele tot timpu undeva intre 2.500-3000 ture si am mai obsevat ca protectia aia care vine pe motor e stropita cu ulei in juru capacului de ulei.De la ce poate sa fie ?Inca nu am mers cu ea in nici un service.