Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute. |
12-03-06, 10:34
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re: Folie geamuri vs geamuri ionizate: avantaje si dezavantaje
io le am si ionizate si am si folie peste ...
serios ... cand ma opreshte ii zic k sunt ionizate si folia o tin sa nu`mi sparga geamurile .. e safer this way
|
12-03-06, 12:48
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
ionizare la Pitesti clar, folia se zgarie se dezlipeste de lla inchis deshis geamul se ia garcea de tine.....
|
|
|
12-03-06, 13:32
|
|
Stage 1
|
dak iti pui folie s-ar putea sa-ti dai cu pumnii in cap cand te opreste politia rutiera  si dak se inatampla si des...o sa fie mai grav  ..eu as opta pt ionizare
|
|
|
12-03-06, 22:21
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
sc send 92 impex srl pitesti
str george cosbuc nr 54
reg com....................
094318600/048288080
niste date mai vechi ale acestei firme
|
|
|
18-04-07, 00:00
|
|
Stage 3
|
0721412120...din timisoara ! acolo se ionizeaza omologat geamurile
eu am ionizat ma mine acol la ei si am si stikere pe masina
m-au oprit in timisoara de vreo 3 ori in decurs de 1 an si m-au tinut pe verificare 15 min au luat o paleta deaia de nuante au comparat geamurile au luat o lanterna speciala pt transparenta si au verificat aleator geamurile masini dupa care au verificat actele geamurilor.
am facut un drum prin tara si un bagaj sa frecat insistent de un geam si in locul respectiv s-au cam luat ionii plus ca geamul trebuie curatat/degresat cu o carpa moale si cu alcool neaparat in rest sunt bestiale geamurile de afara nu se vede nimic nauntru ideal pt boxele din porbagaj care sa nu "fuga" .
in comparatie cu vizibilitatea folie neagra/oglinda din interior optez pentru ionizare ...la folie este mult mai bezna in interior ziua dapai noaptea la mersul cu spatele fiind dezastru
masina vara nu se transforma intrun cuptor ca si la folia neagra care absoarbe
caldura...ionizatul oglinda reflecta
folia e mult mai rezistenta la zgarieturi decat ionizarea dar la ionizat orice zgaraietura nu se vede mai deloc de afara iar la folie sare in ochi rapid
|
20-04-07, 09:45
|
|
 Stage 4
|
Folia se zgarie mai putin decat ionizarea in timp. Folia se dezlipeste de pe geam doar daca o pui tu in garaj, iar fazele cu luatul talonului la folia omologata eu le consider ponturi. Il dai in judecata si castigi. Eu nu am patit asa ceva niciodata si am folie pe masina de 3 ani.
|
|
|
21-05-07, 13:45
|
|
Stock
|
pai si in bucuresti nu exista niciun service unde se pot ioniza geamurile? vreun numar de telefon? eu vreau sa imi pun pe luneta, geamuri laterale spate + laterale fatza! se pot autoriza?
|
|
|
13-06-07, 19:17
|
|
 Stage 5
|
Salut ! Daca nu este tardiv , tin minte ca se ionizau geamuri auto in zona Autogarii Militari , Cesarom .Era un banner la intrarea pe Preciziei. Nu stiu daca se omologheaza. Eu asi opta pentru folie deoarece "caile umblate sunt mai sigure". Succes !
|
|
|
14-06-07, 18:11
|
|
Stage 2
|
Folie. Motive:
1. Vizibilitatea mai buna decat la ionizare ( la cele ionizate nu vezi mai nimic noaptea) ....... din masina
2. Le pui si le dai jos cand vrei
3. Arata mai frumos decat cele ionizate.
|
|
|
20-10-07, 22:05
|
|
Stock
|
avantaje folie (buna) - la accidente nu-ti vin cioburile in fata, este un pic si antiefractie, filtru uv mai mic de 1%, aspect mult mai placut etc.
avantaje ionizare - pretul.
rezultat?,: cine are bani pune folie, cine are mai putini ionizeaza
|
|
|
25-10-07, 12:47
|
|
 Stage 5
|
Folie!!
Ionizat arata de parca ar fi vopsit cu spray.
Si la folie se dau geamurile jos,daca vrei ceva PROFI,si sunt masini care chiar necesita acest lucru,audi de exemplu,are un mod de culisare al geamului pe rama care nu permite montare de folie la fata locului.
cat despre retinere talon....ce sa zic....in carte scrie clar:folii sau tratamente aplicate pe geamuri cu exceptia celor omologate.
Ce inseamna omologat??cu siguranta nu o hartie lipita in geam.
Societatea prestatoare de astfel de servicii detine o aprobare pentru a executa astfel de lucrari,dupa ce s-a facut dovada faptului ca folia sau ionizarea facuta nu pericliteaza siguranta si integritatea persoanelor etc etc bla bla.
Ca si suprastructurile puse pe camionete sau pick up-uri se merge la rar si se trec in cartea de identitate.
LEGAL SI LOGIC ASTIA SUNT PASII DE URMAT PENTRU O FOLIE OMOLOGATA!
|
|
|
25-10-07, 13:15
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by fiddy08
Folie. Motive:
1. Vizibilitatea mai buna decat la ionizare ( la cele ionizate nu vezi mai nimic noaptea) ....... din masina
2. Le pui si le dai jos cand vrei
3. Arata mai frumos decat cele ionizate.
|
tin sa te contrazic ... se vede mult mai bine noapte prin ionizat decat folie .. asta 1 .. si 2 vara .. este racoare in mashina ... atunci cand este soarele puternik se fac oglinda
|
|
|
04-03-08, 02:05
|
|
Stage 2
|
tot mai bine da cu folia
|
|
|
04-03-08, 12:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
- Am geamurile ionziate de 3 ani aproape si s`au shters la chedere sus si se zgarie super usor. As opta pt folie fara discutie.
|
|
|
01-08-08, 01:18
|
|
Stock
|
am folie omologata d 2aproape 2 ani!!!se intretzine zooper usor sh are cu totul alt aspect......deci FOLIE!!!!
|
|
|
|
|