Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme autoSpuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.
Am un cielo din 97 ,motor de 1,5 si nu are putere sa traga ,adica merge normal iar cand incerc sa o "calc" nu mai are putere.Asta mi sa intamplat in mers.Ma puteti ajuta cu un sfat?
Am un cielo din 97 ,motor de 1,5 si nu are putere sa traga ,adica merge normal iar cand incerc sa o "calc" nu mai are putere.Asta mi sa intamplat in mers.Ma puteti ajuta cu un sfat?
cand mergi cu o viteza constanta..si apoi ai dai talpa se tureaza in gol? sau cum?
In principiu nu are putere sa traga iar cel mai bine se vede la o panta.Daca ,la urcarea unei pante incerc sa o "calc" am impresia ca moare motorulsi tre sa o trec intr-o treapta inferioara.Ceva de genul asta!!!!
Member of: [DAEWOO] [Oltcit] [Old School Cars] [4Rally]
Re: probleme cu cielo
Verifica ce a zis Kent8 si daca toate sunt in regula si schimbate si daca nu scoate pompa de benzina si vezi ca are o sita, curata fooarte bine sita aia si pune pompa la loc. Va trebui sa simti diferenta!!