Sa incep cu inceputul si sa zic ca nu suport Loganul ... si sa continui cu ce am inceput adica nu suport loganul...
Acum 3 ani am avut un matiz alb cel mai basic ... nu prea mi-a placut ca era c-am mic ... asa ca l-am vindut si mi-am luatacu 1 ani o super nova ( proasta alegere ) si asta era basic ... de ce nu mi-a placut super nova ( 80000 km la bord a avut cind am vindut-o ) tot timpul se strica ceva la ea nu era o saptamina sa nu se strice ceva ... de rahat ... asa ca am vindut-o si am revenit la matiz CARE SE VEDE ORI CUM CA NU E LUCRU ROMANESC !!!
Deci de trei luni am un matiz rosu full option de care sunt mega OK !!!
Sa revenim la TUNING ca de asta suntem pasionati toti de aici !!! Imi mega plac masinile tunate, DAR nici o data nu mi-a trecut prin cap sa tunez nici una dintre aceste trei masini !!! Sa fim seriosi astea nu sunt masini de tunat !!!!!!!!

PLANUL MEU care SPER CA SE VA REALIZA CINVA ESTE SA REUSESC SA VIND MATIZUL ROSU SI SA IAU O MASINA CARE SE POATE TUNA CU ADEVARAT ( UNA ASA MAI MICA DE INCEPUT ) EX: golf, astra...
Si acum sa revenim la LOGAN ca despre asta parca era vorba... sa FIM SERIOSI LOGANUL NU E O MASINA PT TUNING... est o masina pt familie pt mers la cumparaturi pt dus soacra acasa la sat pt picnic
NU INTELEG CUM VOR UNI SA TUNEZE UN MAGAR ca asta este un logan un magar ( este urat , fara performante, usor de intretinut, cu porbagajul pt carat ( e imens frate porbagajul ala ) ) DECI CA SI UN MAGAR !!! nu este de tunat doar asa de ........
Daca aveti 9000 de E si pe viitor credeti ca o sa mai aveti bani pt tunatul masini voastre personale luativa fratilor un calut daca de un cal mare nu sunt bani...!!!
Un golf o astra va arata intot deauna foarte bine foarte bine modificata SE VA TRANSFORMA INTR-UN CAL DE CURSE ADEVARAT IN TIMP CE LOGANUL VA RAMINE PT TOT DEAUNA UN MAGAR PRINTRE ARMASARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!