08-03-07, 11:54
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Re: firme de tuning & stuff din sm
Quote:
Originally Posted by k&aTng
Tu nu ai inteles ideea cu MNC !!! Venim cu ceva asemanator la pretz La putere bineinteles ca papa Jl-ul
|
pffff,acuma mati facut curios,las k bag inapoi JL-u si vedem,just 4 fun,oki?
|
|
|
08-03-07, 19:13
|
|
Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
daca nu as avea nevoie de modificari la cutie si amplif de masina as veni si eu cu wofferu meu sa vedem ce il duce nici JL-u nu-l face is convins
am nevoie de amplif de 220V pt woffer putere cam 300W, cineva ceva?
|
08-03-07, 23:07
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by juana_man
pffff,acuma mati facut curios,las k bag inapoi JL-u si vedem,just 4 fun,oki?
|
serifu.. chind vi la mine odat la magazin sa vb mai amanuntit de duelul asta la 6..mil eu la 6.5 mil am un mnc de 650 w rms cu tot cu cutie,,... cind esti hotarit vi si organizam un concurs ma anunti din timp ca sa pot face cutia ,..ca sunt cam presat cu timpul.. dar mah descurc eu si tre sa calibrez softul de masurat db si ai dam drumul... in rest va doresc numai de bine,..
|
|
|
08-03-07, 23:35
|
|
Stage 1
|
Quote:
k&a tuning shop,str Lucian Blaga Nr 32,satu mare (langa barul "caruta cu flori")
Suntem o firma in curs de dezvoltare,deocamdata nu ne rupem in figuri,nu vrem sa facem deocamdata mare tam-tam,pt ca suntem abia la inceput de drum.Avem un mic magazin la adresa data mai sus. In curand va fi gata si atelierul nostru unde vom incepe sa facem "customs".Am intrat pe forum nu ca sa ne facem reclama ci pt ca am auzit ca am fost improscati cu noroi de unii useri care habar nu au ce greu e cu tuningul in romania Ca performante obtinute in 4 luni de activitate ne putem lauda cu locul 2 la concursul de db de la"west side tuning event" 24.09.06 categoria extreme bass. Daca aveti intrebari sau nelamuriri sau daca va putem fi de folos cu ceva,cu placere o sa va stam la dispozitie pe forum sau la magazinul nostru! sa fiti iubiti!
|
va salut pe toti, as avea si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati in legatura cu partea audio la un audi a4 2003 adica vreau sa schimb cd ply (care este original si face figuri) si boxele daca credeti ca trebuie .dorita mea este sa se auda bine si bineinteles tare .bugetul pe care il am este 12 milioane.ce marci imi recomandati .apropo o sa lipsec cateva zile deci no sa pot ras la intrebarii si imi cer scuze daca deranjez pe cineva scrind acestea lucruri va multumesc si astept propuneri.
|
|
|
09-03-07, 00:29
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by sorin ups
va salut pe toti, as avea si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati in legatura cu partea audio la un audi a4 2003 adica vreau sa schimb cd ply (care este original si face figuri) si boxele daca credeti ca trebuie .dorita mea este sa se auda bine si bineinteles tare .bugetul pe care il am este 12 milioane.ce marci imi recomandati .apropo o sa lipsec cateva zile deci no sa pot ras la intrebarii si imi cer scuze daca deranjez pe cineva scrind acestea lucruri va multumesc si astept propuneri.
|
sal... pe scurt da e bine sa schimbi si difurile...ca idee recomand alpine sau mai degraba clarion la mp3 iar in dif,,.. pot sati recomand magnat...mac audio...si multe multe altele cel mai bine este daca vi pe la magazin si rezolvam treaba...il cauti pe florin.. sal si numai de bine
|
|
|
09-03-07, 10:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
serifu.. chind vi la mine odat la magazin sa vb mai amanuntit de duelul asta la 6..mil eu la 6.5 mil am un mnc de 650 w rms cu tot cu cutie,,... cind esti hotarit vi si organizam un concurs ma anunti din timp ca sa pot face cutia ,..ca sunt cam presat cu timpul.. dar mah descurc eu si tre sa calibrez softul de masurat db si ai dam drumul... in rest va doresc numai de bine,..
|
hai p bune eu nu d rautate vb si nam nimik cu voi chiar dak vreti va pot ajuta cu multe lucruri si ma bucur k faceti ceva in orasu asta ***....ut.dak sunteti p mess,trim pls id-u tau p pm sa mai vb cateceva
|
|
|
09-03-07, 10:47
|
|
Stage 5
|
K&Atng
am deschis acest thread pt tot c e in legatura cu firma K&A
|
|
|
09-03-07, 10:49
|
|
Stage 4
|
Re: K&Atng
Quote:
am deschis acest thread pt tot c e in legatura cu firma K&A
|
ms ms,ne simtim onorati!
|
|
|
09-03-07, 11:08
|
|
Stage 4
|
Quote:
hai p bune eu nu d rautate vb si nam nimik cu voi chiar dak vreti va pot ajuta cu multe lucruri si ma bucur k faceti ceva in orasu asta ***....ut.dak sunteti p mess,trim pls id-u tau p pm sa mai vb cateceva
|
Da stai linistit,avem spirit de competitie nu e vorba de rautate sau asa ceva,ii bine ca agitam un pic apele prin sm,daca o sa ne tzina timpu ar trebui sa ne strangem mai multi sa facem o iesire la "iarba verde " pt a ne masura puterile in db just for fun! Sa fiti iubiti!
|
|
|
09-03-07, 18:45
|
|
Stage 5
|
sorin ups...toata lumea e bine venita pe forum! sper sa gasesti o solutie ideala pt tine inlegatura cu sound-u. In primu rand eu zic sa treci pe la baietii de la K&aTng is convins ca gasiti o sol. Daca nu ma anunti si vad ce pot face pt tine, dar poate o sa depasesc bani propusi de tine. Si sper sa ramai pe forum! numai bine!
|
|
|
10-03-07, 18:06
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
K&aTng ... deci sa inteleg ca va ocupatzi cu sisteme audio.
eu mi-am luat acuma un cd-player auto ... si ca sa nu imi pierd garantzia la el ... trebuie sa-l montez la o firma autorizata , pentru o stampila.
cam la ce suma s-ar ridica sa-l motez daca vin la voi.
masina e o dacie si a mai avut casetofon in ea.
|
|
|
10-03-07, 20:04
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Spark
K&aTng ... deci sa inteleg ca va ocupatzi cu sisteme audio.
eu mi-am luat acuma un cd-player auto ... si ca sa nu imi pierd garantzia la el ... trebuie sa-l montez la o firma autorizata , pentru o stampila.
cam la ce suma s-ar ridica sa-l motez daca vin la voi.
masina e o dacie si a mai avut casetofon in ea.
|
montajul te costa 100 de miii...poti sa vi luni si se rezolva
numai de bine
|
|
|
11-03-07, 19:19
|
|
Stage 5
|
K&atng
am nevoie de amplif de 220V pt subu din camera cam la 300W. Aveti sa imi dati oferte? asta ii cam micut si nu scoate tot ce poate wofferu, daca aveti ceva pt mine anuntati-ma si trec pe la voi. MS!
|
|
|
11-03-07, 21:02
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by holdo
K&atng
am nevoie de amplif de 220V pt subu din camera cam la 300W. Aveti sa imi dati oferte? asta ii cam micut si nu scoate tot ce poate wofferu, daca aveti ceva pt mine anuntati-ma si trec pe la voi. MS!
|
sincer nu tare ne ocupam cu amplificatoare home... dar te pot ajuta cu ceva oferte... treci pe la magazin str. lucian blaga nr. 32 si te ajut cu placere... repet eu nu aduc da te pun in tema .. de unde poti lua la un pret acceptabil... vino la mag si intreaba de florin,.. sal numai de bine
|
|
|
|
|