24-10-08, 19:40
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Re: Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale
puteti sa ne spuneti adresa exacta din stefanesti....chiar sunt interesat
|
|
|
24-10-08, 19:47
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by kapa_krs88
puteti sa ne spuneti adresa exacta din stefanesti....chiar sunt interesat
|
Salut. Ai raspunsul pe p.m.
|
|
|
24-10-08, 21:21
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by cataxxl
Salut! Intr-adevar luneta de golf 5 este destul de iritanta chiar si pentru cei care au mai lucrat-o. Deasemenea Renault are luneta de clio si clio symbol un chin pt aplicatori. Asta nu inseamna insa ca timpul de lucru trebuie sa fie atat de mare. Eu am pus acolo max 6 ore in ideea in care este o masina complicata, cu multe geamuri, pe timp rece, unde folia se lucreaza mai greu, si unde mi-am asumat si o marja de eroare. O pana electrica iarasi te poate da peste cap cu timpul. Au existat masini la care operatiunea a durat insa si 2 ore. Printre masinile dificile se mai gasesc Mazda rx-8 cum spunea si Mihai, Seat Ibiza, Matiz iar este ''dureros'', etc.
Cat priveste calitatea lucrarii eu sunt deosebit de exigent si de aceea imi doresc sa facem lucrari cat mai de calitate. Am vazut si masini lucrate de firma de pe Dumbravei si pot spune ca au fost bine executate. Insa la dansii mult timp se pierde prin desfacerea geamurilor si punerea lor inapoi pe masina.
Acest lucru genereaza si un cost de aplicare mai mare. In doua zile eu pot face lejer 5 masini, pe cand dansii doar una. Si personal nu sunt de acord cu demontarea usilor, mai ales cand lucrarea se executa la masini exclusiviste (Aston Martin, Bentley, samd).
|
de acord cu tine...nici p mine nu m-a incantat cand am auzit ca se desfac panourile de usi dar...reprezentatii firmei din stefanesti adik voi sau unul din voi ...era plecat p nush ce tzara (am vb personal cu un domn la tel)...  ...  ....
iar faza ca sunteti exigenti cu voi e foarte bine..calitatea e cea mai buna reclama ...  ...oricum ma gandesc din ce in ce mai serios sa schimb folia de pe geamurile fatza  (sa fie mai neagra) si....sti ca la voi o sa apelez  daca se poate... 
|
|
|
24-10-08, 22:38
|
|
Stage 3
|
Incepand din aceasta saptamana gama noastra de folii se diversifica si mai mult prin introducerea noilor folii SunTek. Acest produs este o marca premium in industria foliilor pt geamuri in randul foliilor Llumar si 3M, fabricata in SUA. Vine cu o garantie cuprinsa intre 5 - 10 ani , in functie de tipul filmului, iar gama de transparente si nuante este foarte variata.
|
|
|
27-10-08, 17:43
|
|
 Stage 5
|
inca ceva baietzi ... au auzit eu bn sau exista folie si alte culori (adica nu nuantze de negru) adica rosie, albastra spre exemplu sau cine mi-a spus vorbea sa nu adoarma?? un raspuns daca se poate
|
|
|
27-10-08, 21:22
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Marius_mym89
inca ceva baietzi ... au auzit eu bn sau exista folie si alte culori (adica nu nuantze de negru) adica rosie, albastra spre exemplu sau cine mi-a spus vorbea sa nu adoarma?? un raspuns daca se poate 
|
Salut. Cine ti-a spus lucrul asta a avut intr-adevar dreptate. Exista multe modele de folie, tocmai de aceea inainte de aplicare aratam mostrarul clientului pentru a-si alege folia pe care si-o doreste. Acum sa nu crezi ca exista folie rosie ca focul. Sunt doar nuante in care bate lumina. Si nimeni nu tine in stoc chiar toate culorile si transparentele, insa la comanda se poate aplica orice culoare de folie si in orice transparenta. Cea mai saraca oferta de culori o are Llumar, iar de partea cealalta se alfa SunTek cu o gama foarte diversificata.
|
|
|
28-10-08, 15:14
|
|
 Stage 5
|
mersi cataxxl....pentru toate lamuririle...  .....
|
|
|
30-11-08, 18:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Street 4 Cars] [ALFA ROMEO] [RENAULT]
|
salut baieti ... o foliere in genul cele din atasament cat m-ar costa ??? si eventual inca un pret pentru pavilion
|
|
|
02-12-08, 00:26
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by KillerINC
salut baieti ... o foliere in genul cele din atasament cat m-ar costa ??? si eventual inca un pret pentru pavilion
|
Salut. Din pacate nu facem si decorari exterioare cu autocolante. Regretam, insa nu te putem ajuta.
|
|
|
20-12-08, 01:27
|
|
Stage 3
|
Atasez cateva fotografii cu ultimele masini lucrate. Mai multe pe www.folie-auto.com
Last edited by cataxxl; 19-02-09 at 15:06.
|
|
|
24-12-08, 00:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Salut.
Am inteles ca nu e bine sa pui iarna ca nu tine? E adevarat?
Daca vin cu 2 masini se face un discount?
|
|
|
24-12-08, 00:41
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by FeS
Salut.
Am inteles ca nu e bine sa pui iarna ca nu tine? E adevarat?
Daca vin cu 2 masini se face un discount?
|
Salut. Total neadevarat. De ce nu ar fii bine? Poate nu e bine sa o pui in fatza blocului, dar o lucrare profesionala nu poate avea defecte indiferent de vreme. Pentru 2 masini se ofera reducere 10% .
|
|
|
03-01-09, 02:47
|
|
Stage 2
|
Salut, folie pe nunata de rosu aveti ? si daca da...ce procentaje ? firma ?
ptr ca intru destul de rar aici te rog sa imi dai un raspuns pe jojosnipes [@] yahoo dot com
mersi !
|
|
|
09-01-09, 16:58
|
|
Stage 3
|
Incepand de astazi devine disponibila si pagina noastra de internet http://www.folie-auto.com/ Va asteptam sa ne vizitati.
|
|
|
26-01-09, 09:14
|
|
Stage 2
Member of: [DACIA]
|
Salut...buna treaba garantat...o sa postez si poze cu lucrarea baietilor...cataxxl de ce nu mi-ai mai adus aminte?
Last edited by viorelu; 30-01-09 at 07:59.
|
|
|
|
|