Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Pitesti - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/209-zona-comerciala-pitesti-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale (https://forum.4tuning.ro/209-zona-comerciala-pitesti-bazar-servicii-talcioc/82107-punem-folii-omologate-pitesti-preturi-promotionale.html)

MMihai 23-06-08 19:53

Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale

Folie cu omologare LLumar 100euro spatele si 50euro pentru fata

www.folie-auto.com

0762178327 (Catalin)

MMihai 23-06-08 19:53

Re: Punem folii omologate in Pitesti la preturi promotionale

3 Attachment(s)
postez aici ca un prin client multumit pun si cateva poze dar o sa fac altele sa se vada asa cum trebuie

recBeat 27-06-08 15:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MMihai (Post 1608519)
Dupa cum spuneam mai sus punem folii 3M cu omologare pe orice tip de auto 100euro toata masina pentru userii 4tuning, iar la cielo si logan 80euro
0762178327 (Catalin)

cum pot sa stiu daca ie 3M sau altceva? dati si omologare pt ele?

cat vine pt o corsa din 2003 in 4usi? (toate geamurile mai putin parbrizul)

MMihai 01-07-08 14:05

pai vezi la montaj ce fel de folie este. nu lucram decat cu 3M si cu DRK in functie de preferintele clientului. binenteles cu omologare.. timbre tot.

FeS 03-07-08 21:10

dati panourile usilor jos?

MMihai 12-07-08 16:03

decat daca tii tu neaparat, nu este o problema dar de obicei se lucreaza cu panourile la locul lor

FeS 13-07-08 20:26

pe unde va gasesc?
PS: Sigur sunt omologate? Ca nu am chef sa ma frece gaborii la melodie ca nu sunt.

MMihai 16-07-08 16:05

ne gasesti la stefanesti, ieri am facut o skoda rs, azi un opel astra tt, si maine e programat un seria 3 2007. o sa pun si poze cu ele sa vezi cum au iesit. deci am spus folie omologata, adica timbre si omologare cu stampila cu tot ce trebuie ;) astept tel

sco211 21-07-08 00:15

de la folie cred ca e relantiul ala...
bafta!

MMihai 02-09-08 01:37

7 Attachment(s)
De acuma se lucreza numai cu folie LLumar
preturi : 100euro spatele si 50euro fata

cataxxl 02-09-08 03:50

Din cauza cerintelor venite de la voi paleta de nuante a fost intregita si de alte tipuri de folii in functie de bugetul si preferintelor voastre.
Detinem in stoc aproape orice model al gamelor Llumar, 3M, Samurai, Bruxsafol si DRK facand aici referire la gradul de transparenta si gradul de filtrare inflarosii si ultraviolete. In functie de tipul foliei garantia oferita este intre 2 si 10 ani.
In scurt timp va fi disponibil si un site dedicat, unde vor fi publicate autoturismele trecute prin atelierul nostru.
Experienta noastra de aproape 7 ani in aplicarea foliei auto ne face sa fim increzatori ca toti clientii nostri vor fi cel putin multumiti.
Deasemenea clientii fideli vor beneficia si de discount incepand cu a 2-a masina, iar eventuala aplicare a unui singur geam ca urmare a schimbarii acestuia se va face fara programare si contra unui pret modic care sa acopere pretul foliei utilizate.
Este evident ca lunetele, oricat de curbate ar fi vor avea folia dintr-o singura bucata, iar garantia acopera orice defect de aplicare sau fabricatie a materialului.
In functie de suprafata geamurilor si de dificultatea lucrarii timpul de lucru mediu este intre 3 si 6 ore.
Astept intrebarile voastre in situatia vreunei nelamuriri sau cu privire la orice alt aspect.
Mail si messenger: [email protected]

Marius_mym89 23-10-08 20:56

marfa man:peace:...eu p dumbravei am stat 2 zile :sad:...
apropo o intrebare daca se poate....pe ce luneta e cel mai greu de aplicat folia ?? mie mi s-a spus ca pe luneta de golf 5 ?? asa e ? astept un raspuns daca se poate:-D

MMihai 24-10-08 05:28

golf5.. rx-8

Marius_mym89 24-10-08 11:23

mersi man...:-D...inseamna ca nu a mintit omu dar totusi de la 6 ore la voi la 2 zile la ei...:sad:...si oricum din ce vad in poze chiar imi place cum e pusa :-)...GOOD JOB baieti...

cataxxl 24-10-08 18:07

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1822984)
marfa man:peace:...eu p dumbravei am stat 2 zile :sad:...
apropo o intrebare daca se poate....pe ce luneta e cel mai greu de aplicat folia ?? mie mi s-a spus ca pe luneta de golf 5 ?? asa e ? astept un raspuns daca se poate:-D

Salut! Intr-adevar luneta de golf 5 este destul de iritanta chiar si pentru cei care au mai lucrat-o. Deasemenea Renault are luneta de clio si clio symbol un chin pt aplicatori. Asta nu inseamna insa ca timpul de lucru trebuie sa fie atat de mare. Eu am pus acolo max 6 ore in ideea in care este o masina complicata, cu multe geamuri, pe timp rece, unde folia se lucreaza mai greu, si unde mi-am asumat si o marja de eroare. O pana electrica iarasi te poate da peste cap cu timpul. Au existat masini la care operatiunea a durat insa si 2 ore. Printre masinile dificile se mai gasesc Mazda rx-8 cum spunea si Mihai, Seat Ibiza, Matiz iar este ''dureros'', etc.
Cat priveste calitatea lucrarii eu sunt deosebit de exigent si de aceea imi doresc sa facem lucrari cat mai de calitate. Am vazut si masini lucrate de firma de pe Dumbravei si pot spune ca au fost bine executate. Insa la dansii mult timp se pierde prin desfacerea geamurilor si punerea lor inapoi pe masina.
Acest lucru genereaza si un cost de aplicare mai mare. In doua zile eu pot face lejer 5 masini, pe cand dansii doar una. Si personal nu sunt de acord cu demontarea usilor, mai ales cand lucrarea se executa la masini exclusiviste (Aston Martin, Bentley, samd).

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning