Momentan masina este stock, ba mai mult ieri am avut si un mic accident cu ea, pot sa spun ca am facut un drift de nota 10 din cauza unui idiot care a iesit fara sa se asigure, mi-a zgariat doar aripa si portiera dreapta, dar nu-i problema
avem casco
) o sa pun cat de curand si niste poze cu masina in stadiul actual, desigur fara partea zgariata
ca deh, nu vreau amintiri
)
Masina o sa intre intr un proiect pe termen mediu-lung, voi face un tuning pe partea audio, la inceput ceva mediu, urmand pe viitor sa intru eventual in competitii cu ea, pentru ca fiind pasionat o sa vina si pretentiile pe viitor..totul tine de buget, desigur..varsta pe care o am nu e tocmai un atuu, dar
) sa speram ca ma voi descurca usor usor. Desigur vor fi si mult cunoscutele folii pentru geamuri, un mic pont, daca cititi bine forumul veti vedea ca cele llumar sunt autorizate rar inclusiv folii si pt geamurile din fata dar cu o intensitate cu mult mai mica, pretul banuiesc ca este pe masura, astept raspunsul momentan. Urmeaza o grila sport, stopuri clare tip lex, nu vreau pe led..ca deh..fiecare cu gusturile lui, faruri angel eyes plus xenon eventual daca e buna combinatia, voi skimba evacuarea, dar pentru moment o sa fie skimbata doar toba finala pentru un sunet mai sport, filtru de aer sport deasemenea, am vazut ceva la bmc, dar evident momentan nu-mi permit, eleron ceva mai mic decat cel wrc, dar sunt un mare fan al variantei wrc a masinii mele, jante, cel mai probabil cand vor fi, vor fi ceva de la OZ, pentru ca sunt preferatele mele, suspensii sport skimbate, desi am comandat suspensii sport din fabrica, dar evident nu se compara ceva de pe aftermarket, voi scoate de pe portbagaj numele citroen si xsara, sa fie mai curat..si na..+ eventualele lucruri care o sa imi vina pe parcurs. Sa speram ca va arata cel putin la fel de bine cum mi o imaginez eu.