Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Citroen (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen.html)
-   -   Citroën Xsara -X S A - viitoare IF 89 S R N (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen/84732-citroen-xsara-viitoare-if-89-a.html)

soryngs 17-07-08 19:36

Citroën Xsara -X S A - viitoare IF 89 S R N

Momentan masina este stock, ba mai mult ieri am avut si un mic accident cu ea, pot sa spun ca am facut un drift de nota 10 din cauza unui idiot care a iesit fara sa se asigure, mi-a zgariat doar aripa si portiera dreapta, dar nu-i problema:D avem casco:)) o sa pun cat de curand si niste poze cu masina in stadiul actual, desigur fara partea zgariata:D ca deh, nu vreau amintiri :))

Masina o sa intre intr un proiect pe termen mediu-lung, voi face un tuning pe partea audio, la inceput ceva mediu, urmand pe viitor sa intru eventual in competitii cu ea, pentru ca fiind pasionat o sa vina si pretentiile pe viitor..totul tine de buget, desigur..varsta pe care o am nu e tocmai un atuu, dar:)) sa speram ca ma voi descurca usor usor. Desigur vor fi si mult cunoscutele folii pentru geamuri, un mic pont, daca cititi bine forumul veti vedea ca cele llumar sunt autorizate rar inclusiv folii si pt geamurile din fata dar cu o intensitate cu mult mai mica, pretul banuiesc ca este pe masura, astept raspunsul momentan. Urmeaza o grila sport, stopuri clare tip lex, nu vreau pe led..ca deh..fiecare cu gusturile lui, faruri angel eyes plus xenon eventual daca e buna combinatia, voi skimba evacuarea, dar pentru moment o sa fie skimbata doar toba finala pentru un sunet mai sport, filtru de aer sport deasemenea, am vazut ceva la bmc, dar evident momentan nu-mi permit, eleron ceva mai mic decat cel wrc, dar sunt un mare fan al variantei wrc a masinii mele, jante, cel mai probabil cand vor fi, vor fi ceva de la OZ, pentru ca sunt preferatele mele, suspensii sport skimbate, desi am comandat suspensii sport din fabrica, dar evident nu se compara ceva de pe aftermarket, voi scoate de pe portbagaj numele citroen si xsara, sa fie mai curat..si na..+ eventualele lucruri care o sa imi vina pe parcurs. Sa speram ca va arata cel putin la fel de bine cum mi o imaginez eu.

soryngs 17-07-08 19:39

Re: Xsara -X S A - viitoare IF 89 S R N

4 Attachment(s)
Ah, si ma pricep si la facut fotografii la masina, nu stiu cat de bune sunt, dar pentru mine sunt suficiente.

soryngs 17-07-08 21:05

IF 89 FUM o fi luat? a vazut careva numaru?

Alex_VTR 20-07-08 11:58

nice....ai grija de ea si spor la tuning!!

soryngs 24-07-08 18:56

2 Attachment(s)
astazi ma duc sa imi iau grila sport. m-a costat neasteptat de putin, deaceea tin sa multumesc Domnului Grigorescu Catalin care a fost foarte prompt si m-a ajutat cum a putut el mai bine..motiv pentru care o sa continui sa imi fac si restul modificarilor la dansul..cateva poze cu grila..fara plasa pusa..dar ca idee..si apropo cine ma poate ajuta cu un paint job bun si la un pret sa zicem..corect? si mai atasez o poza cu viitorul bad boy pe a mea masina :D

canon 25-07-08 13:18

am avut si eu una....B-33-XSA

ce ai facut la faruri?strica tot aspectul frontal al masinii

soryngs 25-07-08 18:53

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1661744)
am avut si eu una....B-33-XSA

ce ai facut la faruri?strica tot aspectul frontal al masinii

merci pentru parere, in primul rand mie imi plac farurile, e un viitor bad boy din fibra, si inca nu e facut, am cautat un baiat care sa stie sa imi vopseasca masina ieftin si bine, si am si gasit. in fine fiecare cu gusturile sale corect?

soryngs 29-07-08 22:14

1 Attachment(s)
gata cu grila :P pareri?

soryngs 29-07-08 22:16

ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi apropo de tuning? sa-mi explice cineva apropo de montajul tobei sport, filtru sport etc. plz da-ti un reply care are putin timp si e binevoitor

Alex_VTR 30-07-08 09:20

Misto grila a iesit bine.......bafta.....ce vrei sa stii de toba sport?

soryngs 30-07-08 18:30

Quote:

Originally Posted by Alex_VTR (Post 1669754)
Misto grila a iesit bine.......bafta.....ce vrei sa stii de toba sport?

vroiam sa stiu dak in spoileru din spate stock intra o toba cu ornament tip dtm, ovala, sau dak nu, dak se poate adapta (taia) fara a fi nevoie de revopsire

blackeyes 22-08-11 21:58

Re: Citroën Xsara -X S A - viitoare IF 89 S R N

Cat consuma motorul de 1,6 16v in regim urban?

ballack 24-08-11 23:56

Quote:

Originally Posted by blackeyes (Post 4541214)
Cat consuma motorul de 1,6 16v in regim urban?

intre 8 si 12 %, in functie de stilul de condus .

blackeyes 07-09-11 23:52

Multumesc.
Dai grila lunga nichelata ce vine pe masca originala?

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2025 4Tuning