Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CITROEN > Masina mea Citroen

Reply

Thread Tools
Old 02-09-11, 12:01   #1
Stefan Motoi

Stock

Default Citroen C4

Salutare!
Sunt posesor al unui Citroen C4 Jaune Scott, 1.6 16valve de ceva timp.
Incet, incet, am prins gustul modificarilor, masina fiind in plin proces de modificare. Nu sunt adeptul tuningului radical, insa mie, subiectiv fiind, imi place cum a iesit masina pana acum.

Before & After:
De la ultima poza s-au mai montat pe masina folie Llumar opacitate 50% fata - spate si distantiere de 15 mm fata spate.

Urmeaza, la exterior: arcuri V-Maxx 50/40 mm dupa care voi imbraca interiorul in piele si cam gata pentru moment.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	initial.jpg
Views:	164
Size:	36.2 KB
ID:	2137975   Click image for larger version

Name:	IMAG0326.jpg
Views:	381
Size:	116.6 KB
ID:	2137976  
Stefan Motoi is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 01:03   #2
cubamarian

Stage 2

cubamarian's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[CITROEN]
Default Re: Citroen C4

frumoasa masinuta, c4 asta imi place mult, s-o stapanesti sanatos.
cubamarian is offline   Reply With Quote
Old 08-09-11, 11:59   #3
grg_92

Stage 5

grg_92's Avatar

Member of:
[VW]

salut ! foarte frumoasa masina, imi place culoarea mult ! Totusi de ce nu ai optat pt o folie mai inchisa ?
grg_92 is offline   Reply With Quote
Old 21-09-11, 19:13   #4
TURBOSS

Stage 5

TURBOSS's Avatar

este benzina sau diesel? arata "fluid" masina.
TURBOSS is offline   Reply With Quote
Old 21-09-11, 19:56   #5
Stefan Motoi

Stock

Este benzina, motor 1.6. Cum adica arata fluid?
Motivul pentru care nu am optat pentru o folie mai inchisa este ca nu voiam decat o tenta neagra pe toate geamurile si pentru a nu avea probleme cu autoritatile.
Old 21-09-11, 20:11   #6
ekofresh

Stage 4

e frumos C4, intotdeauna mi-au placut masinile frantuzesti. Nu inteleg de ce ai foliat stopurile, o masina cu stopurile negre nu e mai frumoasa, pe langa asta risti ca cei din spatele tau sa nu vada cand semnalizezi. Da stiu, vei spune ca se vede, dar in zilele cu mult soare nu ies in evidenta cum e necesar.
ekofresh is offline   Reply With Quote
Old 21-09-11, 21:28   #7
Stefan Motoi

Stock

Quote:
Originally Posted by ekofresh View Post
e frumos C4, intotdeauna mi-au placut masinile frantuzesti. Nu inteleg de ce ai foliat stopurile, o masina cu stopurile negre nu e mai frumoasa, pe langa asta risti ca cei din spatele tau sa nu vada cand semnalizezi. Da stiu, vei spune ca se vede, dar in zilele cu mult soare nu ies in evidenta cum e necesar.
Le-am foliat pentru ca masina este Galben cu negru, si ca sa mentin cromatica. Plus de asta, folia nu afectreaza cu nimic iluminatul. de 2 ani de cand sunt foliate nu am primit nici macar un repros cum ca nu s-ar vedea cand semnalizez/dau cu spatele/franez
- Copyright 2025 4Tuning -