![]() |
Citroen C4
2 Attachment(s)
Salutare!
Sunt posesor al unui Citroen C4 Jaune Scott, 1.6 16valve de ceva timp. Incet, incet, am prins gustul modificarilor, masina fiind in plin proces de modificare. Nu sunt adeptul tuningului radical, insa mie, subiectiv fiind, imi place cum a iesit masina pana acum. Before & After: De la ultima poza s-au mai montat pe masina folie Llumar opacitate 50% fata - spate si distantiere de 15 mm fata spate. Urmeaza, la exterior: arcuri V-Maxx 50/40 mm dupa care voi imbraca interiorul in piele si cam gata pentru moment. |
Re: Citroen C4
frumoasa masinuta, c4 asta imi place mult, s-o stapanesti sanatos.
|
salut ! foarte frumoasa masina, imi place culoarea mult ! Totusi de ce nu ai optat pt o folie mai inchisa ?
|
este benzina sau diesel? arata "fluid" masina.
|
Este benzina, motor 1.6. Cum adica arata fluid?
Motivul pentru care nu am optat pentru o folie mai inchisa este ca nu voiam decat o tenta neagra pe toate geamurile si pentru a nu avea probleme cu autoritatile.:D |
e frumos C4, intotdeauna mi-au placut masinile frantuzesti. Nu inteleg de ce ai foliat stopurile, o masina cu stopurile negre nu e mai frumoasa, pe langa asta risti ca cei din spatele tau sa nu vada cand semnalizezi. Da stiu, vei spune ca se vede, dar in zilele cu mult soare nu ies in evidenta cum e necesar.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning