Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

View Poll Results: Ce trebuie sa facem in legatura cu atitudinea \"militziei\" ???
S-o lasam la punctul mort 5 8.06%
Sa continuam tot asa 12 19.35%
Sa luam o pozitie ferma 45 72.58%
Voters: 62. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 25-03-04, 11:30   #31
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by \"Anonymous\"
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
GUEST, tata, ne lasi cu legea si alte rahaturi ????

La noi in tara exista lege ???? Chiar nu stiam, ca nu prea este respectata...

A ! Si daca ar fi, parca se pomeneste ceva acolo de mita/spaga/coruptie... Stii matale, d-le Garcea, acele chestii pe care le pretuiesti mai mult decat respectarea unei carti numite constitutie.

Asa ca lasa-ne Cappo di Creta cu legea, ca atata timp cat politia nu o respecta, nu vad de ce ar vorbi de folosirea ei. Noi suntem in ilegalitate ??? Frate, daca ma enervezi mult, iti postez aici 20 de articole despre politisti corupti (si din circulatie), articole bine cunoscute si argumentate pe drept. Asta ca sa vada si lumea cine sunt astia care au pretentii de legalitate si onestitate, cuvinte la care va balbaiti cand le rostiti.

Am fost rugati sa nu mai zicem nimic in legatura cu relatia noastra cu politia, dar parca e prea de tot. Ar trebui sa facem un topic de conversatie cu gaborii, asa, de amuzament... Numai sa nu fie coji de banane pe langa tastatura lor, ca isi rup gatul...

Rusine bah !!!!! Rusine pana la cer si inapoi !!!!! Inainte sa va uitati in ograda voastra plina de c_cat si coruptie si dupa aia sa va luati de astia care isi belesc masina pt 10 minute de adrenalina pe saptamana...

Voi nu sunteti oameni, sunteti roboti hamesiti dupa $$$...

Hai ca mi-a crescut tensiunea...
hondarul baiete,

ma faceti sa rid cu ideea voastra ca as fi militian, da' poate imi fac un user \"militian\" ca sa orgasmati voi putin.

ce ma fute pe mine grija ca tu imi arati articole cu corupti si cu spagari ? pai iti arat si eu articole cu crime, asta inseamna ca tre sa ne luam toti sabii si gunuri si sa iesim pe strada sa omorim in toate partile ? ba desteptule, atita vreme cit TU pretinzi ceva de la autoritati si de la lume, tre in primu rind sa iti faci o imagine, sa te porti frumos, sa respecti reguli (si de bun simt, si legile). atita vreme cit tu esti un pusti cordit cu cosuri pe fatza si probabil cu prea multi bani de la mamica si taticu de aruncat pe cauciucuri ca sa le rupi saptaminal, n-o sa poti intelege asta si o sa injuri in continuare ca un cretin pe toata lumea, si n-o sa pricepi niciodata de ce esti marginalizat si neinteles de societate. vad pe forumul asta pe putin o suta de topicuri in care tu si altii ca tine plingeti ca lumea va oropseste si in acelasi timp va mentineti aceeasi atitudine de cacat prin care nu veti obtine nimic niciodata. luati-va ma de mina cu minerii si faceti revolutie, poate va rup astia oasele si pe urma o sa intelegeti cum ar trebui sa ca comportati. sinteti asha un fel de animale mici si negre cu coltzi mici dar care miriie tare pe la coltzuri fara nici un folos.

na, limbaj elevat, ca se pare ca altfel nu puteti comunica.
Vizitatorule nu trebuie sa vb in general pt ca cei ce ne reprezinta zic eu ca sunt mai mult decat buni la vb elevat si la aranjat si sunt mult mai mult decat respectuosi !
Old 25-03-04, 14:17   #32
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Ai dreptate ca nu esti militian, ca vorbesti prea frumos...

Dar chiar nu inteleg care este problema ta !! Ce ti se pare asa anormal ca ne vaitam si noi si ca ii injuram pe gabori atata timp cat fac niste chestii total aiurea si incorecte ??? Parca ai fi unul venit de afara care incearca sa-si impuna punctul de vedere mai mult ca perfect si corect, dar frate !!!! Suntem in Romania, nu stiu daca ai aflat inca...

Si stai tu calm, ca nu suntem nici pustani si nici de bani gata, se vede cat de multe sti despre lumea asta...

Intri si tu aici ca nu ai ce face prin ograda si tastezi aiurea, criticandu-ne pe noi, cand de fapt esti pe un forum facut numai si numai pt curse si tot ceea ce este legat de ele. Nici macar nu ai curajul sa iti dai arama pe fata si sa zii cine esti, de unde esti...

Si pana la urma urmei, ce ma obosescu eu aici... Du-te draqu de fatalau si lasa-ne sa vorbim cum ne duce pe noi capul si canta la alta masa, ca de sfaturi si vorbe goale suntem satui...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 14:30   #33
cr0n0s

Stage 3

cr0n0s's Avatar

Vizitatorule... politist... sau nu... te rog eu mult de tot... cand se termina filmul 2fast2furios... inchide media player... du-te la bucatarie... fumeaza o tigara.... si revino in romania.... unde o sa vezi tu la noi masini care o sa fie ;puse pe platforma.... te dai cu ele la cursa... le pui pe platforma inapoi si pleci acasa.... mai au de trecut o gramada de ani... se vede ca nu prea esti in tema....
Lumea pe aici se plange ca politia nu este cinstita... si am mai scris asta intr-un topic... sunt lipsiti da fair play... tie ti se pare normal ca la un mars de comemorare a victimelor din Spania la care se vine si se depune o coroana cu flori sa se ia numerele de inmatriculare ale masinilor si sa fie trecuti pe o lista... pe care apoi sa ii opreasca si sa ii ia la cel mai mic detalui si sa te arda cu o amenda de sa platesti sa te scuturi?

Gandeste binar! Te scuteste de probleme!
cr0n0s is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 15:10   #34
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deci, ce nu a inteles vizitatorul, nu a inteles pentru ca NU ATI FOST pana acum mai expliciti....
deci, plangerile, ca sa fie macar acum clar, nu sunt ca atunci cand incalca cineva legea, vine garda si il amendeaza
adica daca trec pe rosu si ma vede un garcea si ma opreste, ce sa fac? n-am de ce sa il injur, ba chiar ma bucur daca ma inteleg cu el, nu?

deci plangerile sunt la adresa HAITUIELII ADICA:
este o mare diferenta intre a te opri cineva ca ai incalcat legea, SAU ALTERNATIVA: si a te opri ca sa scotoceasca PANA iti gaseste nod in papura... si de gasit itzi gaseste, vizitatorule, stii foarte bine, cum ti-ar gasi si tie cu siguranta, ceva, profilul la cauciucuri, etc

deci este acum clar pentru toata lumea?????
nu ne plangem ca politaii opresc pe cei care comit nereguli
ci ca opresc oameni anume ca sa le gaseasca nereguli
este mai clar acum?
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 15:21   #35
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

un exemplu practic:

aveam masina cu numere de DB, inca nu facusem actele... ok, nimic ilegal
ma opreste garcea ca imi ia talonul ca am folie PE LUNETA
asa zice... fapt adevarat !!!!!
300.000 nu a vrut
numa drumu pana acolo in DB si inapoi sa iau talonul, bani si timp vai de capu meu
si i-am dat 500.000
DAR, OAMENI BUNI !!!

EU NU AM acum, nu aveam atunci, NU AM AVUT NICIODATA, SI NICI NU O SA AM FOLIE PE LUNETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dar ca am sau nu el imi ia talonul, asa mi-a zis in fata
asta nu e hartuiala?
mai e cineva care nu a inteles caree ideea? vizitatorule?

asa ca va rog, de acum, explicati, daca puteti, bineinteles, caci de injurat am vazut ca stiti
nu mai facem corecturi in posturi sa stergem injuraturile, stergem posturile cu totul
fara suparare, dar cu cu logica se rezolva mai clar decat injurand... aratatzi ca \"aveti cu ce\" nu?
Old 25-03-04, 15:36   #36
indianu

Stage 4

indianu's Avatar

Si ca sa completez aici am patit-o si eu aseara.

Sunt constient ca trebuie sa mergi cu centura pusa dar cu 50 la ora in Buc nu o pun nici daca ma rogi.
Pana acum oamenii f binevoitori si nu dadeau amenda.
Aseara ma opreste unul sa imi dea amenda de centura,si mi-a zis ca imi da amenda mai mult pentru ca stie el pe unde umblu eu in weekenduri.

E si cand am vazut asta:l-am lasat sa scrie amenda,nici nu m-am dat jos din masina,si cand a venit sa o semnez i-am zis ca eu nu semnez asa ceva nici daca ma roaga frumos si sa face ce vrea el cu ea..
Ce credeti ca a facut:s-a intors suparat si a scris anulat pe ea.....pe cuvant daca l-am inteles ca putea f frumos sa o trimita acasa

Vizitatorule de ce nu vrei sa spui cine esti? ca nu te omoara nimeni,pana la urma fiecare cu parerea lui.Eu sthiu ca asa e frumos sa te prezinti(poate unii dintre noi te cunosc) si nu sa vb din umbra.

Numai bine!
indianu is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 16:10   #37
Anonymous

Stage 5

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
un exemplu practic:

aveam masina cu numere de DB, inca nu facusem actele... ok, nimic ilegal
ma opreste garcea ca imi ia talonul ca am folie PE LUNETA
asa zice... fapt adevarat !!!!!
300.000 nu a vrut
numa drumu pana acolo in DB si inapoi sa iau talonul, bani si timp vai de capu meu
si i-am dat 500.000
DAR, OAMENI BUNI !!!

EU NU AM acum, nu aveam atunci, NU AM AVUT NICIODATA, SI NICI NU O SA AM FOLIE PE LUNETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dar ca am sau nu el imi ia talonul, asa mi-a zis in fata
asta nu e hartuiala?
mai e cineva care nu a inteles caree ideea? vizitatorule?

asa ca va rog, de acum, explicati, daca puteti, bineinteles, caci de injurat am vazut ca stiti
nu mai facem corecturi in posturi sa stergem injuraturile, stergem posturile cu totul
fara suparare, dar cu cu logica se rezolva mai clar decat injurand... aratatzi ca \"aveti cu ce\" nu?

gratian, nu bate cimpii. daca un militian ti-a luat talonul pentru folie, ti-a facut proces verbal pentru asta desi tu nu aveai folie, atucni sitn doua variante:

1. ai semnat deci impliciti ai recunoscut si atunci ciocu mic, n-ai absolut nici un drept sa comentezi, indiferent de motivul pentru care ai semnat/recunoscut (poate n-aveai actele in regula, sau alte probleme pe care ai vrut sa le eviti ?)

2. daca nu semnai, te duceai frumos cu el pina in pinzele albe, la proces si la ma-sa si unde mai vroia el, cistigai frumos procesul, cereai si o despagubire eventual, toate bune si frumoase.

in ambele cazuri nu vad nici un motiv sa injuri sau sa te simti nedreptatit.

da, eu asa am facut in caz asemanator, si am cistigat procesul, anularea procesului verbal, scuze si despagubire pentru deplasarile facute la proces. so, nu mai inventati scuze pentru ca ati semnat procese verbale de frica.
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 16:13   #38
Anonymous

Stage 5

Quote:
Originally Posted by \"indianu\"

Sunt constient ca trebuie sa mergi cu centura pusa dar cu 50 la ora in Buc nu o pun nici daca ma rogi.
Pana acum oamenii f binevoitori si nu dadeau amenda.
Aseara ma opreste unul sa imi dea amenda de centura,si mi-a zis ca imi da amenda mai mult pentru ca stie el pe unde umblu eu in weekenduri.

E si cand am vazut asta:l-am lasat sa scrie amenda,nici nu m-am dat jos din masina,si cand a venit sa o semnez i-am zis ca eu nu semnez asa ceva nici daca ma roaga frumos si sa face ce vrea el cu ea..
Ce credeti ca a facut:s-a intors suparat si a scris anulat pe ea.....pe cuvant daca l-am inteles ca putea f frumos sa o trimita acasa

Vizitatorule de ce nu vrei sa spui cine esti? ca nu te omoara nimeni,pana la urma fiecare cu parerea lui.Eu sthiu ca asa e frumos sa te prezinti(poate unii dintre noi te cunosc) si nu sa vb din umbra.

Numai bine!
indianu, si tu la fel. dupa ce te lauzi peste tot ca mergi cu 270 la ora pe nu stiu ce sosea, noaptea, si dupa ce tot tu tzipi ca nu VREI sa-ti pui centura, ce drept ai sa comentezi ca esti amendat pentru asta ? da, e un idiot ala ca a anulat procesul verbal, desi da-mi voie sa ma indoiesc ca i-ai parut prea amenintator si a renuntat asha de buna voie. noroc ca cunosc toate povestile tale, si asta e in acelasi spirit deci probabil 100 % falsa.

la ce ti-ar folosi sa-ti spun cine sint ? vrei sa ma bati sau ce ? stai linistit, la cantitatea de injuraturi si orgolii defecte de pe acest forum, nu e cazul. btw, tu cine esti, in afara de un nick in spatele caruia e un pusti cu prea multi bani, care inmatriculeaza o masina din germania in 2 (doua) zile, fara numere temporare sau altceva ? heh.. si tot tu te plingi ca altii iti fac \"nedreptati\".
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 17:07   #39
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Hai las-o draqu nene ca acum tu bati campii...

Pai e corect sa ajungi \"pana-n panzele albe\" ca el e smecher si vede o folie care nu exista, adica tot din greseala lui ??? E corect sa vina la tine si sa iti zica \"nu aveti placuta cu nr de inmatriculare\" cand nr pe fata/spate sunt la locul lor ??? E corect mosule sa vina si sa zica ca nu merg farurile cand merg amandoua foarte bine ???

Exemple sunt multe... Orice ai zice, parerea despre gabori nu are cum sa fie buna, sau cel putin corecta...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 25-03-04, 17:38   #40
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by \"Anonymous\"
gratian, nu bate cimpii. daca un militian ti-a luat talonul pentru folie,

in ambele cazuri nu vad nici un motiv sa injuri sau sa te simti nedreptatit.

da, eu asa am facut in caz asemanator, si am cistigat procesul, anularea procesului verbal, scuze si despagubire pentru deplasarile facute la proces. so, nu mai inventati scuze pentru ca ati semnat procese verbale de frica.

deci, in ordine
esti clar rauvoitor, si se pare ca tu bati campii desi eu am fost primul care ti-am luat apararea, dupa cum poti citi o pagina mai in urma

1. vezi atent si bine peste tot, documenteaza-te: nu am injurat nicaieri
asta referitor la aliniatul 2 din ce am spicuit din discursul tau

2. Nu mi-a luat talonul, nu am spus asta, nu a fost nici un proces verbal, iar le scoti din burta, deja e clar ca esti rauvoitor
si nu mi l-a luat tocmai ca i-am dat spaga, ca sa nu ma duc la mama dracu sa il caut, sa il iau, am zis ca masina era cu numere de DB, inca nu le schimbasem, NIMIC ilegal
dar omu m-a hartuit, ca sa ia spaga ca sa nu ia talonul... eu ce puteam sa fac? sa me duc acolo si sa arat ca nu am folie? si sa zica ca bine, ia talonul?

sau sa ii dau in judecata?
oooooo
bun asa eu stiu clar cum sta treaba, si am si cine sa ne consulte, am 3 juristi in firma
aliniatul tau al treilea, cand ai primit scuze dupa alergaturi prin tribunale?
bun asha, dar timpul si stresul?
ala care imi lua talonul il durea in c... ca nu el se plimba in tribunale
dar nici scuze nu era cazul, caci nu aveam cum sa dovedesc ca IN ACEL MOMENT NU AVEAM FOILE
asa ca gandeste putin si citeste mai atent, daca vrei sa ramai in comunitate. asteptam urmatoarele tale interventii logat
Old 25-03-04, 18:23   #41
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

GUEST vrei sa faci pe interesantul si te iei in gura cu oricine numai pt a spune sau a face contrariul ...........sunt curios sa aflu ce varsta ai !
Apropo de subiectul \" copiii de bani gata\"
BUN care este problema ? daca mama ta si tatal tau nu au fost in stare sa faca bani .........de ce te iei tu de parintii nostrii ? da este adevarat trebuie sa ai ceva bani sa bagi in masina daca vrei sa fie performanata !
esti invidios ? sunt satul de \"oameni\" k voi ! sunt satul de \"oameni\" care iti dau buna ziua si in spate te barfesc sau iti mai trag o linie cu cheia pe masina .....ca deh da-l drqu are bani!
sunt satul de MILITIENI!!!! fratilor ........nu stiu cat la suta din politie sunt din generatia veche ? dar am intalnit si politisti...... pt care respectul si legea este lege!
de cele mai multe ori insa am intalnit cu parere de rau MILITIENI .......-\"Buna seara !
- Buna seara !
-Sunt ......agent xxxx Documentele dumneavoastra!
-Poftiti!
-Putem sa verificam semnalul pozitia farurile stopurile ?
-Va rog chiar!
\"totul a fost bine pana la faza cu stopurile pe frana\"
-Va rog sa calcati frana!.......Se pare ca avem o problema !Nu aveti stopuri pe frana !
-Si ce este de facut? (zic eu)
-Pai ve-ti lua o amenda !
-Asta e .....e masina de firma o sa o deconteze firma ....(tot eu)
-O scriem ? (amenda )
-Da normal!
-Stiti mai e o problema .....daca va scriem amenda va luam si talonul!
-Bun nu este nici o problema ....asta e! o sa rezolv maine la firma !
...............\"intr-un final mi-au dat doar amenda (vreo 350.000 in 48 de ore) ......si m-au lasat sa plec cu tot cu talon !\"
Surpriza cand am ajuns acasa (fiind tot noapte) si dupa ce am parcat lateral intre doua masini am apasat frana(normal)! k sa vad in farurile masinii din spate, ca merg ambele stopuri .......ambele!
Prostia a fost a mea pt ca trebuia sa il pun si pe el sa apese frana.... deh am zis ca politia este de incredere ! ........deci militienii sunt militieni si se pot foarte usor deosebi de politisti ! si k o regula generala ......cei mai mari in grad sunt intodeauna mai de caracter decat inferiorii alde agent
\"vorba aia cat esti mic inveti\") !
Deci domnule guest te rugam sa nu iti mai dai cu parerea .........pt ca e lipsa de bun simt si lasitate fata de noi\" cei de pe strada\" sa nu iti pui un NICK (ex. CARNAT ION)
sper sa te convingi ca mesejul asta a fost cu tenta educativa !!
imi pare rau ca trebuie sa iti spun dar ......nu ai ce cauta pe forumul asta ! nu intre noi ! sper sa nu fi unul care sa aciuat si el printre noi la curse .......defapt tu ai fi ala care ar da telefon la garda !!!
Old 26-03-04, 02:24   #42
indianu

Stage 4

indianu's Avatar

[quote=\"Anonymous\"]
Quote:
Originally Posted by \"indianu\"
Frate in caz ca nu sthiai eu nu am zis ca am luat nr dupa 2 zile,am zis ca am terminat ceea ce aveam de terminat(acte,chestii) in doar 2 zile si ca a venit confirmarea de la vama cand mi-au expirat nr de zoll asa ca nu am avut deloc numere rosii(iar asta fara nici o interventie).....asa ca te rog eu frumos sa nu mai mananci kk ca pute!!!

Faza cu centura......cred ca domnul politist a vrut sa faca un act de caritate si a anulat procesul...si pe aceasta cale tin sa ii multumesc.

Restul normal aberatii de copil tampit(ca nu cred sa ai mai mult de 16 ani) caci altfel ai sthi si tu cum e la volan.Si serios ca daca te-as cunoaste ti-as da o bataie buna sa iti intre mintile in cap si sa nu mai spui tampenii...

Dar cel mai bine e sa te ignoram ca nu spui decat tampenii.E clar ca ai mai putin de 18 ani caci altfel stiai si tu cum e treaba cu politia.
Numai bine si eu propus sa i se stearga posturile pana cand se prezinta asa cum este normal sa o faca.Daca ai ceva de spus fa-o in fata si zi cine esti si nu manca kk pe la spate!!

Numai bine!
indianu is offline   Reply With Quote
Old 26-03-04, 02:30   #43
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

fratilor...... poate ma credti pote nu....

acea lista neagra exista dar nu are nici cea mai mica legatura cu ilegalele.......
garda, in general intocmeste listele acetea pe zone ale oraselor (in special buc.) pe perioada noptii. problema este ca daca vrei sa iti rezasesti numarul de la masina pe acele liste trebuie sa ii superi pe gabori sa sau faci ceva dubios....... cat despre cures. nu are mare legatuara ...
poate ca vor sa monitorizeze cu cine au de-a face si , in caz de un dezastru in masa (doamne fereste) sa stie dobitocii de unde sa poreneasca!!

indianu: la faza in care ti-au zis gaborii ca stiu pe unde umbli tu in week-enduri trebuia sa le dai un raspuns promt : ****************!!!! k nu prea aveau ce sa iti faca in afara de o amarta de amenda pt centura pe care oricum nu ai semnat-o!!!
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Old 26-03-04, 08:43   #44
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

dupa cum bine stiu cei de aici,eu unul sunt un mare certaret...dar in fata unora ca \"vizitator\",jos palaria...nu am ce zice...pt unul ca el singura solutie \\este renasterea si o educatie buna....deci asta este mesajul meu pt el si i-as ruga pe prietenii mei de pe acest forum sa nu mai bage in seama si sa dea apa la moara acestor impotenti in ale gandirii...
Old 26-03-04, 09:12   #45
cr0n0s

Stage 3

cr0n0s's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"bxxlom\"
Apropo de subiectul \" copiii de bani gata\"
BUN care este problema ? daca mama ta si tatal tau nu au fost in stare sa faca bani .........de ce te iei tu de parintii nostrii ? da este adevarat trebuie sa ai ceva bani sa bagi in masina daca vrei sa fie performanata !
esti invidios ? sunt satul de \"oameni\" k voi ! sunt satul de \"oameni\" care iti dau buna ziua si in spate te barfesc sau iti mai trag o linie cu cheia pe masina .....ca deh da-l drqu are bani!
hahahahahahahahaha felicitarile mele... i-ai dat la si i-ai pus capac
cr0n0s is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -