Dupa etapa de la Prisma de pe 20.03, mi-am dat seama cu adevarat ca politia romana chiar are ceva cu noi. Sa va mai dau niste exemple.
Mai demult, dupa o liniutza, Zetemte, Pushtiul Kamikaze si inca un baiat cu Leon au primit acasa invitatii la Udriste, cum ca ar fi fost implicati intr-un accident. Nici vorba de asa ceva !!!
Acum, la Prisma, garda amenda pe cei care taiau linia continua si chiar ii oprea pe cei care plecau undeva pe la Baneasa, pe cativa, care pareau cu masinile mai modificate, ciar daca era zi de LEGAL RACING !!!!
Sa nu mai vorbesc de refuzul autoritatilor de a accepta etape de acceleratie, dupa cum spunea Sebastian.
Sfatul meu este ca pe acest forum sa evitati sa aratati poze cu masinile voastre cu numerele reale si chiar sa va dati numele complet. Astia chiar si-au pus in cap sa ne lasam de treba asta si sa ne luam cu totzii cate un Fiat 500... Parca vad ca se face o lista neagra, ca pe afara... cu toti cei care fac parte din acest fenomen.
Deci se pare ca trebuie sa ne aparam si noi cum putem. Insa Politia si statul nu stie ca se lupta cu morile de vant... Asa vom ramane mereu.