Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-07-04, 02:06   #61
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Santos : CARE E FAZA ?!
Al3xius is offline  
Old 27-07-04, 02:10   #62
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
am si eu o intrebare... ptr ... domnul tentean... cum de v-a rupt rs 4 ..... cu 4 oameni in masina? vedetzi ca am auzit ca sunteti un domn plin de harfe impresii si bashini.... si nu-i frumos mai ales sa franezi la viteza aia... o faza de ***... si... nu mai zic nimik... dar asa ceva nu se face... ai pus viata a 4 oameni in pericol da??? daca venea unu pe contrasens pe unde o mai lua cata...
Of Santose, tot nu te mai saturi sa vorbesti aiurea, sa moara 3 vecini... Atata timp cat nu ai fost acolo, de ce te bagi si tu aiurea ??? Nu este problema ta... Sconcsule, tot nu ai mai crescut mah ??? Pai nu e frumos mah...
Hondarul is offline  
Old 27-07-04, 02:25   #63
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

hondare la faza asta cel care vb aiurea ... esti tu... , eram acolo ,
eram in supra cu virgil si nico si in spate era dom` tentean cu , catalin rs4 delia zoliat si pretena lu zoliat ... deci stiu ce vorbeau ... am vazut faza... altii nu au vazut-o si vb... asa ca... lasa-ma mane... k?
Old 27-07-04, 02:31   #64
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

...nu are rost sa va certati ! eu sunt de acord ca santos sa-si spuna parerea ...adica sa-l injure pe ala cu subaru pentru faza de cacat pe care a facut-o !

Hondare : daca u erai in rs4 nu il bagai pe domn...cum dreaq il cheama pe unde a iesit ? ....oricum mie mi se pare jalnic ce a facut !
Old 27-07-04, 02:45   #65
BogdanCMS
Guest

Cel mai rau sti---foarte de ***...asha ar tb sa se numeasca topicul asta de acum...atitudine de tzaran parvenit cu harfe de Vin Diesel...ca de altfel alti mii si mii din tzara asta...

Old 27-07-04, 11:51   #66
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

nu bogdane... cel mai suparat STI pt ca soferul este un complexat care se refuleaza pe sosea

Si daca nu isi cere scuze celor din rs4...
SpeedeR is offline  
Old 27-07-04, 12:32   #67
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Se vede omu cu educatie ...daca era oricine altcineva in locu lu Catalin ... nu s-ar fi dat jos si-i rupea aluia gatu ?
Al3xius is offline  
Old 27-07-04, 14:30   #68
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

si pana la urma nu trebiue sa avem nimic cu STI-ul ca saraca masina nu e ea de vina ca atat il duce pala mintea.
OFFTOPIC - imi aduc aminte eram odata la o reprezentata si ce-mi vad okii - subaru impretza WRC. Spoiler fatza - muci.
Eram cu un tico la revizie. Vine omu la un moment dat sil intreaba pe sefu dacolo \"domle mia venit spoileru?\" \"nu\", pleaca ala nervos si dupa aia se uita sefu de atelier la noi si zice \"uitete la asta, tot el e nervos dupa ce a lovit masina de 3 ori in 2 luni\"
Cam asta e.
COObra is offline  
Old 27-07-04, 15:41   #69
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Deh ...asa se intampla cand ajunge o masina puternica pe mana unui bolovan ... si cand te gandesti ca sunt unii soferi super buni care merg pe jos sau cu dacii si olcituri din lipsa de bani ....

OnTopic : c00bra ai dreptate(k de obicei :P ) : nu e masina de vina ...ea doar raspunde la comenzile(idioate) ale soferului !
Al3xius is offline  
Old 27-07-04, 15:43   #70
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

FARA CEARTA! FARA INSULTE! Hondaru' & Santos: voi sunteti nominalizati!
Gabi is offline  
Old 27-07-04, 16:01   #71
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"COObra\"
OFFTOPIC - imi aduc aminte eram odata la o reprezentata si ce-mi vad okii - subaru impretza WRC. Spoiler fatza - muci.
un Impreza WRC costa cam 1milion de coco...sigur din ala era ?
akimoto is offline  
Old 27-07-04, 17:12   #72
BogdanCMS
Guest

akimoto, pe tastaura X e langa C asha ca mai gresheshte omu' din cand in cand la type...

Old 27-07-04, 19:07   #73
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

eu cred ca s-a spus tot ce era de spus pe baza acestui subiect.
mai ramane un singur lucru de vazut si acela e o cursa directa intre cele doua masini.
pana la acea cursa nu vreau sa mai aud nimic legat de cele doua masini impreuna.
topic inchis

- Copyright 2024 4Tuning -