LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
21-04-04, 20:42
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
yo, l-am cunoscut pe Cata la TM, shi am ramas cu aceashi parere buna despre el, care mi-am facut-o decand era pe forum, un om foarte calumea.... pacat ca mai sunt shi oameni invidioshi, care vorbesc aiurea...
21-04-04, 21:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
Nu consider ca sunt secretos. Nu prea vreau sa zic pt. ca mi-a luat foarte mult timp sa ma documentez serios(tel afara, ore pe net, discutii cu profesionisti, teste, etc).
NU ARE 500 DE CAI. Nu are cum sa aiba 500 de cai.
NU STIU CATI CAI ARE.
Eu aproximez 360-380. Cei de la PRODRIVE (CARE MI-AU FACUT ELECTRONICA) \"aprozimeaza\" 394.
Lista modificari:
-esapament complet
-admisie completa
-set de supape(pop-of, wastgate profi) --> nu pt. sunet sau figuri
-overboost
-electronica prodrive
-suspensie prodrive
-jenti 18\" prodrive
-martori parametrii motor prodrive
-placute curse/strada
-traseu alimentare(pompa benzina, rampa, regulator)
Nu dau firme de producatori pt. ca aici e toata schema(adica si supersprint-ul face esapament de subaru dar ...), iar in cazul prodrive electronica se poate lua de la subaru dar eu am un pachet intreg de soft care imi permite sa incarc orice program regandit pt modificarile mele de cei de la prodrive care dupa zeci de tel si mail-uri sau lasat convinsi sa-mi faca ce personalizat, si e mai bine acum.
|
|
|
21-04-04, 21:48
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Eu unul multumesc pentru lamuriri. Sper ca s-a clarificat...
|
|
|
21-04-04, 23:20
|
|
Stage 5
|
andrei... ma bucur mult ca ai clarificat situatia... sper sa nu se mai faca iar scandal shi cerutri degeaba...
|
|
|
22-04-04, 01:49
|
|
Guest
|
Ce ushor se rezolva situatia si ce inutile ar fi fost toate posturile astea, si vorbele rele si preconcepute n-ar fi existat daca ai fi pus lista asta de la inceput!Si uite cum s-a clarificat totul fara injurii sau vb urate.Cred ca topicul asta nu mai are rost.RESPECT!
|
|
|
22-04-04, 21:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by \"andreitentean\"
Nu consider ca sunt secretos. Nu prea vreau sa zic pt. ca mi-a luat foarte mult timp sa ma documentez serios(tel afara, ore pe net, discutii cu profesionisti, teste, etc).
NU ARE 500 DE CAI. Nu are cum sa aiba 500 de cai.
NU STIU CATI CAI ARE.
.
|
Salut Andrei si multumesc pt. cadoul dat azi.....
Chiar ma gandeam ce ma fac daca chiar ai asa de multi cai si pierd rau in fata ta.........
Asta nu inseamna ca o sa castig dar am si eu un pic mai mare curaj ca la gabaritul pe care il are masina mea era greu sa te mai prind pe 400m...
Poate facem si noi ceva la legale cand vin in bucuresti?????
La modificari ne apropiem mult dar asta este secretul motoarelor Turbo...
|
|
|
23-04-04, 09:27
|
|
Stage 2
|
Andrei tata ce faci?
De ce vb. in felul acesta?...este frumos?
|
|
|
01-05-04, 18:38
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by \"andreitentean\"
Eu aproximez 360-380. Cei de la PRODRIVE (CARE MI-AU FACUT ELECTRONICA) \"aprozimeaza\" 394.
Lista modificari:
-esapament complet
-admisie completa
-set de supape(pop-of, wastgate profi) --> nu pt. sunet sau figuri
-overboost
-electronica prodrive
-suspensie prodrive
-jenti 18\" prodrive
-martori parametrii motor prodrive
-placute curse/strada
-traseu alimentare(pompa benzina, rampa, regulator)
Nu dau firme de producatori pt. ca aici e toata schema(adica si supersprint-ul face esapament de subaru dar ...), iar in cazul prodrive electronica se poate lua de la subaru dar eu am un pachet intreg de soft care imi permite sa incarc orice program regandit pt modificarile mele de cei de la prodrive care dupa zeci de tel si mail-uri sau lasat convinsi sa-mi faca ce personalizat, si e mai bine acum.
|
la tot ce ai spus tu sus ca ai acum pe masina, nu poate sa treaca de 360 CP. Parerea mea, ca sint in permanenta legatura cu http://www.subaru-community.net/default.asp forumul de subaru de limba germana, iar momentan daca nu ai posibilitatea sa intri cu masina pe un bank de probe de quattro, se ramine cu prezumtiile.
Cei de aici http://www.kochtuning.com/ au ajuns momentan la 340-350 CP( cu proba de bank quattro).
Iar cei de aici http://www.gptuning.lu/ au scos un 400+ CP, iar masina se lasa cam o saptamina la modificat, dupa care, lege, bankul de test quattro.
Trebuie sa se vada pe hirtie ce se presupune.
andrei nu mi-o lua in nume de rau, dar stiu ce vorbesc, ca am si eu subaru si sint interesat pina peste cap de tot ce misca in lumea tuningului.
|
|
|
01-05-04, 18:39
|
|
Stage 2
|
sa dea Domnul asa si sa fie cum zic cei de la Prodrive. Dar nu cred.
|
|
|
18-07-04, 19:23
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Sper sa nu va mai certati de nebuni pe forumuri , aia e tot timpul or sa fie baieti cu figuri in cap , n-ai ce sa le faci , dar asta nu inseamna ca toti baietii cu bani au figuri si vrajeli in cap . Nu vreau sa ma laud dar eu unu spre exemplu am 3 masini ale mele personale , un jeep , un cielo , si un Picasso si cand vin la curse vin cu prieteni cu dacii cu fiat-uri vechi decand lumea si tot asa si nu am impresii si figuri merge cu masina ,deci aia e unii au impresii alti n-au !!! Hai v-am pupat sper sa nu fii deranjat pe cineva pe strada sau pe forum si sa ne vedem cu bine cat mai multi si prin Herastrau si prin alte locuri !!!
|
23-07-04, 03:06
|
|
Stage 5
|
cam ce performante are un subaru..facut la 360 cp de la 0-200???stie cineva??
|
|
|
23-07-04, 20:25
|
|
Stage 5
|
loool... probleme cu staici?
|
|
|
24-07-04, 18:50
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
26-07-04, 23:31
|
|
Stage 5
Member of: [RR]
|
Stie cineva cam cati cai are Subaru lui Staici Cata, o sa fi prezent pe 21 august la tm Sper sa vad rs4 la treaba Din pacate pana acuma nu am avut ocazia
|
|
|
26-07-04, 23:42
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|