LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
16-04-07, 15:09
|
|
Stage 5
|
Re: Distrati-va...eu ma sparg si acum de ras
Quote:
Originally Posted by Nemilosu
si daca le spui ca moldovenii "e" prosti se supara
|
Hai ca deja o dai in diverse...
La modu' la care categorisesti tu putem spune ca si romanii "e" prosti..
Si ca sa stii....faza cu "e prosti" e de la munteni si olteni..nu de la moldoveni...lohohol
Si OnT: Prea tare faza...chiar atat de prosti pot fi unii? )))
Lasa ca am mai auzit si la altii....cica a vazut unu' un cielo "tunat"...si el era sigur ca avea si motorul schimbat...de ala american cica..hah
|
16-04-07, 16:43
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
|
lasa-ma sa ghicesc: esti din bucuresti nu?la tine in oras nu s-au scris niciodata ***uri din astea de articole ... hai ne lasi?
Last edited by adu89; 24-12-08 at 12:53.
|
|
|
17-04-07, 00:47
|
|
Stage 4
|
|
|
|
19-04-07, 21:09
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
plm uitati-va la poze la nu e M3 e un *** de 318 ala are 116 cai si sa il duci pe ala la 170 neaparat ai nevoie de un alt motor sau de un KIT KOMPRESOR care ajunge cam 4000 de iepuroi asa ca...;.
|
|
|
20-04-07, 03:03
|
|
Stage 5
|
Foarte foarte tare frate! =))))))))))))) prostii astia de la BMW AG nici nu stie ei ca au facut e46 M3 cu 4 usi... ei stie ca pe e46 au scos numa coupe la M3, da reporterii de "ieshi" stie mai bine =)))))
Da' stiam si io de asta cu coborarea centrului de greutate prin spoilere, si adaca mai pui si o fustita mica si un eleronas pe por'bagaj, bagi centru de greutate sub pamant, de nu se mai rastoarna masina aia cat oi incerca tu... si in prapastie de o dai, ea tot in roti pica =))))))))))))))
|
|
|
20-04-07, 17:58
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
intradevar super tare dar.. nu e bine ca va luati de cei din iasi.. luati-va strict de cei care au scris articolul.. adica.. iasi .. bucuresti...daca va aminti cand a fost filmarea cu baietii cu cursele in bucuresti,, si atunci spuneau porcarii gen.. duba cu 180 km/h in oras.. start ca la formul 1 dat cu mana.. si multe alte idiotenii.. deci.. bucuresti oradea timisoara craiova.. iasi.. idioti care vor sa isi vanda in cat mai mult exemplare articolele.. sunt peste tot.. sunt si baieti cu masini bune care raman in anonimat.. pararea mea ca genrealizarea nu e tocmai o solutie.. sper sa nu imi luati in nume de rau post-ul..
|
|
|
20-04-07, 19:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
ok ai dreptate dar aia dece au dat interviu? voi nu stiti sa puneti la punct impresarii????
|
|
|
20-04-07, 19:16
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by ct77pia
ok ai dreptate dar aia dece au dat interviu? voi nu stiti sa puneti la punct impresarii????
|
care aia? daca vb de cei cu masinile.. ori pur si simplu fabuleaza cel care a scris ori ei fabuleaza... cum a fost si cu "regele curselor" cu matza aia neinmatriculata in rom..
|
|
|
21-04-07, 12:26
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Quote:
|
si daca itzi spun ca esti tu te superi dupa.
|
|
|
21-06-07, 17:06
|
|
Stage 5
|
Ba dal draq de M3 are doar 116 da merge doar in 2 pistoane,ce sa mai zici decat ca este un retarala care a facut articolul.
|
|
|
19-07-07, 13:32
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
crek era constipat cand a pus prostiile alea pe hartie ) c panarame =))
|
|
|
25-07-07, 19:26
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
deci fazele cu turbina in camera de ardere si cu spoilere care coboara centrul de greutate al masinii (da ma este vb de centrul ochiometric al greutatii creierului redactorului care tinde la 0 ) sunt cele mai penale chestii pe care le-am auzit pana acum. astia sunt redactorii care se cred cunoscatori peste toate dupa ce termina o facultate de horticultura
Come to the DDark side..... We have cookies!
|
|
|
02-08-07, 04:13
|
|
Vice Presedinte Speedline Motorsport
Stage 5
Member of: [A.C.S. Speedline Motorsport] [Delta Racing Crew]
|
nu mai radetzi!! ca si eu am pus admisie de aer conditionat conic in garsoniera de ardere, roate de bicicleta in 36 de spitze pt un demaraj mai rapid, am facut gauri in discurile de frina pt a usura masina, eleron reglabil care da un surplus de 5-15 cp in functie de reglaj , arcuri de dacia papuc pt o stabilitate sporita si spoilere ca asa am vazut in "furios de iute 2". investitia m-a dus la aproape 130.000 E iar masina mea este un BMX fabricatie 86 FULL cu shaua de piele si ghidon reglabil pe innaltime.
PS. daca vede vrunu de la ziarul ala ce am postat sigur primesc oferta de munca !!!
|
05-08-07, 23:34
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
articolul asta ori e scris de o femeie ....ori de cel mai retardat "ziarist" din iasi
|
|
|
07-08-07, 12:11
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Doamne, doamne ce aberatii
Stati linistiti ca "piloti" din astia de "carut de butelie" exista in orice oras de la noi, nu numai la Iasi sau in Moldova. E suficient sa va aruncati privirea pe geam, in orice oras mai maricel, si in max 5 min o sa vedeti cel putin un "monstru al soselelor" care detine cel putin 2-3 abtibilduri a 5-10cp fiecare, un ornament de toba de 15-20cp si alte asemenea accesorii care fac dintr-un oarecare "Bemve" (sa-i zicem M32954875 radical din 14, totul la puterea 4) un bolid de 170 cp. Avea 117cp ca era limitat electric (nu confundati cu electronic ), din fabrica avea sigurante fuzibile, cand ajungea la cuplul maxim....poc sarea siguranta si astfel era limitat
E plin de "tuneri" din astia, care baga cu barosul turbina in camera de ardere (a sobei) si carora "spoilerele" de fibra le coboara centrul de greutate...mai aproape de capacul wc-ului, ca au facut diaree din cauza fortelor G
|
|
|