Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-03-09, 04:23   #736
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]
Default Re: Turele de Magheru

nu mai merge setarea Damage : Off )
blowwind is offline  
Old 01-03-09, 12:37   #737
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

merge si aia din cand in cand, dai 2 palme in bord si se aprinde
NightClubRacer is offline  
Old 01-03-09, 17:51   #738
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

bai.. deci cam de fiecare data cand se intampla ceva "tare" prin oras... eu nu sunt acolo.

eu spun sa va cam faceti griji cand nu ma vedeti prin oras... sa va uitati in jurul vostru sa va duceti tiptil acasa

p.s. mare show ce ai pierdut aseara blazey...

Last edited by CuzKo; 01-03-09 at 18:14.
CuzKo is offline  
Old 01-03-09, 22:31   #739
alexGTI
Audi Driver

Stage 5

alexGTI's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by CuzKo View Post
iti dai sema... cine te aude isi imagineaza ca am cine stie ce racheta... =))

se poate sta ca eu de obicei merg cu 60, mai mult nu poate masina!
cu 60 peste limita de suspendare a permisului ?
alexGTI is offline  
Old 01-03-09, 23:10   #740
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Raceri frate nu gluma ..... jenant !
Ford_V6 is offline  
Old 01-03-09, 23:23   #741
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

ar suna mai bine: wanna be raceri si ar fi si mai jenat. Faceti si o fundatie anti-turele de magheru in blana si sigur o sa aveti simpatizanti! pana una alta, cainele latra si ursu da bala
Old 01-03-09, 23:52   #742
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

nu face nimeni nici o organizatie....dar s-ar putea ca data viitoare cand imi taie unu fata si ma obliga sa ma abat de la drumul meu sa il trag putin de urechi...nu de alta dar am vazut ca au aparut o groaza de copii care sufera care mai de care cum sa-si imparta magheru...si am mai auzit ca miezul jmecheriei este pe ana ipatescu in fata la omniasig...ca acolo se impart teritoriile si se dau interdictiile in oras
Old 01-03-09, 23:58   #743
sara38

Stage 1

R E S P E C T BlazeyBlaze ! ! !
Vremurile cand baietii stiau ce fac pe Magheru au apus de mult...... pacat ca ne-am facut mari si ca pustii care vin din urma vor sa isi pastreze stigmatul de rahatei cu cas la gura forever

Inca o data RESPECT BlazeyBlaze
sara38 is offline  
Old 02-03-09, 01:01   #744
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

@blazeyblaze o sa ai multe urechi de tras asta e clar...oricum deja ai simpatizanti

am inceput sa urasc forumu asta, ca e plin de "cunoscatori" (nu fac referire la nimeni, ala care se simte nu are decat) Se pare ca in ziua de azi numai poti da o tura mai tare de magheru cu ceva slalom, ca incepe lumea sa se manifeste... Oricum ii felicit pe baietii care mai alearga pe magheru si stiu sa se mai distreze, si sa riste permisele de dragu artei Si hai sa incheiem subiectu asta ca nu ajungem nicaieri, decat la multa caterinca
Old 02-03-09, 03:26   #745
Alfa_band

Stage 5

Alfa_band's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Tu nu pricepi ceva..deja au fost multe belele care sunt stiute si nu se merita reamintite..fa slalom la tine in curte ca iti permiti, nu pe un drum circulat intens.Caterinca? Sunt curios daca acel posesor de Lexus i sa parut caterinca sa i se loveasca masina nou nouta ..asa de caterinca...da a fost odata marfa pe magheru cu ce zici tu mai sus dar deja nu mai e funy...vrei sa dai ture? Da cu 60 60 nu 180 ca nu rezolvi nimic!A inceput sezonu te duci la unguri la Craiova etc.In fine o sa vina altii care o sa zica ca sunt prost ca defapt e cool si asa mai departe..macar lasati pomisorii aia in pace)
Alfa_band is offline  
Old 02-03-09, 04:11   #746
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

Parerea mea e ca nimeni nu o sa inteleaga si nimeni nu o sa va asculte. Pot sa fie cate 20 de accidente pe seara, pe multi nu ii intereseaza, pentru ca fiecare isi spune in gandul lui - Eu stiu sa conduc, nu mi se intampla tocmai mie - Sincer sa fiu si eu cand vedeam vreun accident cu mortaciuni, ma juram ca numai merg tare, ca numai fac multe.. stiti cat tineau astea, cate 2-3 zile sa zic maxim. Pana nu treci tu prin vreun accident mai grav, tot zmeu te crezi. Ala te mai linisteste.. Tocmai am trecut in ultimile 2 ore pe magheru si era liniste, dar imi aduc aminte de asta-vara, mergeam linistit si odata ma trezeam cu 2 motoare care zburau pe langa mine,erau rachete..
Old 02-03-09, 06:00   #747
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

respect blazey, respect blazey, respect blaze, respect blazeyblaze... respectttttt!

On: auziti mai, eu am auzit de voi... racerii parca, nu?
@alex: kiar eu merg cu 60... rar sa ma vezi cu 62-65... cruise-control style!
CuzKo is offline  
Old 02-03-09, 06:26   #748
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

@cuzko...si eu te iubesc
@restul....funny sau not funny, problema e ca prea multi si-au luat carnetu la loz in plic si sunt mari soferi...pana intra in borduri/stalpi/copaci sau alti participanti la trafic care nu au nici o vina

acum 2 saptamani eram cu zgb in masina tatalui sau, o frumusete de honda accord aproape noua....veneam din directia piata victoriei catre magheru pe ana ipatescu....in apropierea rondului din romana am vazut un flacau care tocmai isi luase "bembeu" si a simtit nevoia sa intre mai tare in curba aceea din rond pe care si-o cam incearca toti baieteii cu km exclusiv pe magheru (vezi aici b-xx-HUS , audi s3 care vara trecuta putea fii vazut dimineata-pranz-seara pe traseul universitate-magheru-victoriei si inapoi)...rezultatul intrarii tare in curba aia? bineinteles ca pe jos era ud si baiatul a reusit sa intre in derapaj (probabil le-a povestit apoi prietenilor ca e mare ricer si ca a facut-o intentionat dar nu i-a iesit cum trebuie pana la final) si sa evite milimetric sa rupa statuia lupoaicei (saraca cate a vazut si ea) sarind bordura cu totul pe acelasi sens si trecand la un metru fix prin spatele nostru....deci iata de unde vehementa mea impotriva ricerilor de magheru
blazeyblaze is offline  
Old 02-03-09, 09:34   #749
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

parca statuia aia si-a furat-o de ma AMA, nu?..printre multi altii...
Bytzu is offline  
Old 02-03-09, 10:06   #750
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

oricum mai nou vezi tone de pisici, ursi cu tot felul de numere care chiar te pun in pericol...mie unu imi place sa ies pe magheru, sa mai dau o tura si daca am chef, mai alerg putin cu maxim 100km. Uite intr-o seara, mergeam eu mai tare si deodata ma alearga unu cu o pisica era sa ma loveasca pe mine, si pe altii...gonea mult prea repede si nu era atent, asea ca am decis sa il las pe zmeu sa se omoare singur. Mai sunt si exemple negative, acuma ce poti sa faci, daca stai sa ii alergi pe toti si sa ii tragi de ureche, nu o sa ajungi nicaieri. Pana la urma e viata lor si tot ei treuie sa suporte consecintele.

p.s: aici mai vin si baietii lu tata care primesc masini noi si puternice, si vor sa se rupa in spectacol si nu pot tine masina sub control si mai rau e ca fac asta cu alte persoane in masina...asta e, are tati bani
- Copyright 2024 4Tuning -