Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-03-07, 22:37   #31
Razbee

Stage 2

Razbee's Avatar

Default Re: "turele de magheru"

Quote:
Originally Posted by vladdaman View Post
da intr-adevar eu caut dragoste...dar daca nu o gasesc ce dracu, strica sexul ???? sincer acum doar pentru ca nu ai talentul necesar pentru a agata o tipa nu inseamna ca sunt penibili cei care o fac, sincer acum, si cred ca e mult mai reala treaba decat al de mirc, hi5 si alte alea...pana mea fiecare cu opinia lui daca nu iti place sa iesi pe magheru este treaba ta dar sincer daca nu esti interesat de thread nu inteleg de ce te bagi
ce pot sa iti urez..mult succes ..
m-am bagat in acest topic pt k am dat si eu cateva ture p Magheru din curiozitate si am prieteni kre practica acest lucru si am simtit nevoia sa imi impartasesc opinia

aa..si inca ceva: nu acuz pe nimeni k se plimba , fiecare cu "hobby-urile" lui

p.s. > cate fete ai regulat tu , agatate dp Magheru? )
Razbee is offline  
Old 30-03-07, 23:19   #32
OctaviaRS

Stage 4

OctaviaRS's Avatar

cum zice si VLADDAMAN...si eu dau ture din aceleasi motive...in primu rand zici ca sunt la SIAB....si al doilea rand...poate pica ceva la semafor....macar de o caterinca la un suc, daca altceva nu iese, imi place agitatia care enoaptea pe magheru....si cam atat.... bafta
Old 30-03-07, 23:23   #33
Bicuss
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

daca nu ne intalnim toti tot degeaba =))
Bicuss is offline  
Old 31-03-07, 00:41   #34
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

ce viatza agitata avetzi si voi .. bulevardele principale sunt d impresii
Psycho is offline  
Old 31-03-07, 02:33   #35
Ema

Stage 5

Ema's Avatar

Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6 View Post
In ultima vreme zici?.. de vreo 2-3 ani se dau aceste ture )))
frate ...eu zic ca de 4 ani....hai ma iarta-l ca e si el mic...
Ema is offline  
Old 31-03-07, 02:47   #36
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

razbee... este relaxant pt unii, probabil pe tine nu te relaxeaza sa mergi cu masina, asta e. Eu din punctu meu de vedere am spus, cand era vara, anul trecut, era chiar placut sa mergi cu M O T O C I C L E T A. iar daca tu zici ca e traficul ca in timpul zilei, prietene, imi pare bine sa stiu ca unii strabat Magheru la 10 dimineata in 5-10 minute... poate daca o iei pe trotuar
Dimitris is offline  
Old 31-03-07, 12:02   #37
Razbee

Stage 2

Razbee's Avatar

@Dimitris> cu motocicleta e altceva..si nu numa p Magheru ..

De trafic p Magheru , nu am mentionat orele de varf , am zis k e aproape k in timpul zilei , sambata .. trebuia sa mentionez ..
Oricum , asa cum a zis si cineva mai sus...Magheru e de impresii...te poti plimba relaxandu-te si p alte bulevarde muuult mai goale .. unde sa intalnesti 2-3 masini ..

In schimb , cineva mai sus avea dreptate...uneori te poti simti k la SIAB..
Razbee is offline  
Old 31-03-07, 19:12   #38
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

sincer acum vreo 2 ani nu prea vedeai ultimele modele de masini care sa fie top of the line si nici raritatile care erau pana acum, cred ca intr-o sambata seara pe magheru poti sa vezi mai multe exotice decat intr-o tara intreaga dar in fine poate exagerez putin...
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
vladdaman is offline  
Old 31-03-07, 19:17   #39
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by Razbee View Post
aa..si inca ceva: nu acuz pe nimeni k se plimba , fiecare cu "hobby-urile" lui

p.s. > cate fete ai regulat tu , agatate dp Magheru? )
asta nu cred ca este treaba ta...dar in cazul in care chiar te intereseaza sunt cateva dar nu cred ca este neaparat sa le fi cunoscut de pe magheru, doar "agatate" de acolo...
vladdaman is offline  
Old 01-04-07, 18:20   #40
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

razbee te-au luat baietii la descusut fiecare cu gusturile lui.. nu poti sa te caci in gusturile omului.. daca unii se plimba aproape zilnic pe magheru din oarecare motive.. ca vor sa agate,ca se simt bine, ca e caterinca .. treaba lor.. daca tu preferi sa te plimbi pe alte bulevarde unde vezi " 2 3 masini" treaba ta.. fa ce vrei.. dar na... asta e unii sunt mai inapti si nu sunt in stare sa agate in " Bambu " si vin pe magheru.. ce sa faci..
si dupa cum spunea cineva pe aici chiar ca nu e treaba data cate a dat el din cele anturate pe magheru.. ps: ai fi surprins dar oricum e irelevant..
Sunt simpatic fiti zglobii hai salut

sponsoru is offline  
Old 01-04-07, 18:24   #41
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

si inca ceva.. remarca ->
"magheru e de impresii".. apreciez mai mult un "baiat de magheru" decat un "microb de bambu si de turbao" care o arde in basini mai mult decat prevede UE ne vedem pe traseu laf
sponsoru is offline  
Old 01-04-07, 20:55   #42
Razbee

Stage 2

Razbee's Avatar

@Sponsoru> kre parte din "fiecare cu hobby-urile lui" nu o intelegi?
putin ma intereseaza cate fete a regulat el , chia rnu asteptam un raspuns ..

aa..si de unde ai tras tu concluzia k eu as fi genul kre o arde in basini prin Bamboo sau Turabo? te-ai trezit vorbind , esti cumva complexat de cei kre fac asa? pt cultura ta generala , nu sunt genul ala .. si multi dintre "baietii de Magheru" o ard prin Bamboo sau alte cluburi de gen

as fi curios totusi .. dak de maine ar fi la moda Splaiul Independentei , cati dintre voi s-ar mai plimba p Magheru ..
Razbee is offline  
Old 04-04-07, 21:46   #43
Ferny
Renault Driver

Stage 5

Ferny's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

poate sunt un pic offtopic sau nu ,dar vad ca va place sa consumati multa benzina pt ce? sa maplimb pe magheru sa vad ce tipe sunt, si ce masini circula pe acolo?masinile inteleg dar ca sa te duci cu masina X spalata , frezata, polishata ca sa agat tipe e grav (asta e din punctul meu de vedere) d c nu iesiti si pe centura e si mai liber si acolo vezi masini, poti chiar si sa ii dai mai tare ?????scz acolo nu sunt tipe care sa la agati ca alea vor bani upss!!!!!
Ferny is offline  
Old 05-04-07, 09:35   #44
scorpio GL

Stage 5

scorpio GL's Avatar

good point
scorpio GL is offline  
Old 06-04-07, 02:30   #45
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by Ferny View Post
poate sunt un pic offtopic sau nu ,dar vad ca va place sa consumati multa benzina pt ce? sa maplimb pe magheru sa vad ce tipe sunt, si ce masini circula pe acolo?masinile inteleg dar ca sa te duci cu masina X spalata , frezata, polishata ca sa agat tipe e grav (asta e din punctul meu de vedere) d c nu iesiti si pe centura e si mai liber si acolo vezi masini, poti chiar si sa ii dai mai tare ?????scz acolo nu sunt tipe care sa la agati ca alea vor bani upss!!!!!
Agatatul este doar un efect secundar al prezentei in zona respectiva si in conjunctura descrisa de tine.

Asa ca nu te agita ....sau poate tu preferi sa stai acasa jucand Conquer si rasfoind 4Tuning si Cox iar de relaxare un Hustler...e dreptul tau si nu te obliga nimeni sa consumi benzina "aiurea".