Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-03-07, 14:49   #16
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

Default Re: "turele de magheru"

e foarte relaxant. si mai faci caterinca de prostituate. nu, nu ma refer la cele pe bani ci la fomistele care se vor agatate. impresii ieftine, pacat de ele ca-s bunicele unele dar m-as simti penibil sa incerc sa combin asa cretine
dar nu mi se pare ca plimbarile sunt facute de impresii, e pur si simplu ceva foarte relaxant, deobicei se merge neagresiv si fara muzica data tare si geamuri deschise... mi se pare mult mai placut decat sa stai in cantina aia de everest cu o cola in bot.
teddy is offline  
Old 29-03-07, 15:37   #17
Draqq

Stage 2

Draqq's Avatar

Quote:
Originally Posted by teddy View Post
e foarte relaxant. si mai faci caterinca de prostituate. nu, nu ma refer la cele pe bani ci la fomistele care se vor agatate. impresii ieftine, pacat de ele ca-s bunicele unele dar m-as simti penibil sa incerc sa combin asa cretine
dar nu mi se pare ca plimbarile sunt facute de impresii, e pur si simplu ceva foarte relaxant, deobicei se merge neagresiv si fara muzica data tare si geamuri deschise... mi se pare mult mai placut decat sa stai in cantina aia de everest cu o cola in bot.
gura nebunului adevar graieste.
Eu sunt cu un astra H verde inchis YBP la numar
Draqq is offline  
Old 30-03-07, 03:12   #18
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

mondeo negru WBW si accord argintiu cu numere leasing... plin de politie in seara asta, a? erau 2 politisti cu un logan rosu care opreau din trafic pe cine vedea mai 'grabit' sau cu masina mai modificata...
teddy is offline  
Old 30-03-07, 03:22   #19
Bicuss
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

e caterinca si e nice
Bicuss is offline  
Old 30-03-07, 08:15   #20
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

e foarte relaxant plus ca-ti da ocazia sa vezi multi 'reisãri' penibili
zGb is offline  
Old 30-03-07, 13:19   #21
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Quote:
Originally Posted by zGb View Post
e foarte relaxant plus ca-ti da ocazia sa vezi multi 'reisări' penibili
aici ai pus punctul pe i
PYT is offline  
Old 30-03-07, 15:25   #22
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

eu ma plimb aproape in fiecare seara dar din cei care au postat aici nu cunosc mai deloc.. bicuss ce nr ai la masina tu?..ps: teddy ce zicea maioneza aseara? =))

sponsoru is offline  
Old 30-03-07, 16:46   #23
Bicuss

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:

87- bik
Bicuss is offline  
Old 30-03-07, 21:01   #24
Razbee

Stage 2

Razbee's Avatar

Parerea mea..cam drastica , chiar daca supar p cineva asta e , e parerea mea si sunt liber sa o exprim (atata timp cat o fac in mod civilizat)
..SUFERINTA . Am obs k a devenit TRENDY sa dai o tura , 2,7,10 p Magheru mai ales in serile de weekend...lume multa (f mare aglomeratie) , masini "bomba" si ce sa mai .. o adevarata "distractie"
..RELAXANT?!!? hai sa fim seriosi...traficul nu e cu f mult diferit fata de ce e in timpul zilei..asa cum spunea cineva , recent este f f aglomerat bvd Magheru , mai ales sambata seara..
..AGATSAT?!?! hahaahha..sunteti penibili .. zau .. ce? s-a dus moda mIRC-ului , hi5-ului , messengerului si alte site-uri de DATING ONLINE?? pai ce fel de oameni sunteti voi kre credeti k ati dat peste cine stie ce iubire dak luati un nr de telefon asta seara de la o gagica iar maine constatati cu stupoare k fata kre a fost dulce cu voi e intr-o masina de 2 ori mai tare k a voastra? hai sa fim seriosi...ati ramas in pana de inspiratie sau nu o duceti prea bine cu sarmul?
in concluzie.. GET A LIFE!
Razbee is offline  
Old 30-03-07, 21:13   #25
Bicuss

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:

deranjez cu o intrebare....cine a zis k isi cauta marea iubire?careva?eu nu vad sa fi zis cineva asa ceva...
Quote:
Originally Posted by Razbee View Post
Parerea mea..cam drastica , chiar daca supar p cineva asta e , e parerea mea si sunt liber sa o exprim (atata timp cat o fac in mod civilizat)
..SUFERINTA . Am obs k a devenit TRENDY sa dai o tura , 2,7,10 p Magheru mai ales in serile de weekend...lume multa (f mare aglomeratie) , masini "bomba" si ce sa mai .. o adevarata "distractie"
..RELAXANT?!!? hai sa fim seriosi...traficul nu e cu f mult diferit fata de ce e in timpul zilei..asa cum spunea cineva , recent este f f aglomerat bvd Magheru , mai ales sambata seara..
..AGATSAT?!?! hahaahha..sunteti penibili .. zau .. ce? s-a dus moda mIRC-ului , hi5-ului , messengerului si alte site-uri de DATING ONLINE?? pai ce fel de oameni sunteti voi kre credeti k ati dat peste cine stie ce iubire dak luati un nr de telefon asta seara de la o gagica iar maine constatati cu stupoare k fata kre a fost dulce cu voi e intr-o masina de 2 ori mai tare k a voastra? hai sa fim seriosi...ati ramas in pana de inspiratie sau nu o duceti prea bine cu sarmul?
in concluzie.. GET A LIFE!
Bicuss is offline  
Old 30-03-07, 21:19   #26
Razbee

Stage 2

Razbee's Avatar

@BICUSS> np , nu cred k ai remarcat ghilimelele .. adik ironia din exprimare

"...din cauza faptului ca sunt multe tipe singure care o ard pe acolo si asteapta sa fie agatate, .."

uite si motivul pt kre am scris ce am scris,mai era si o continuare in postul urmator (al doilea din topic) .. si mai am exemple din viata reala .. ma rog , problema unora dak s-au terminat fetele din Bucuresti ..

Last edited by Razbee; 30-03-07 at 21:23.
Razbee is offline  
Old 30-03-07, 21:23   #27
Bicuss

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:

la treaba cu iubire chiar nu le remarc nici acum probabil k nu stiu eu care sunt ghilimelele sau ai uitat tu sa le pui
Bicuss is offline  
Old 30-03-07, 21:26   #28
Razbee

Stage 2

Razbee's Avatar

pai nu le-ai remarcat pt k nu le-am pus..era vorba de niste ghilimele imaginare , kre sa evidentieze ironia din expresia "marea iubire" ; poate tu nu gandeshti asa .. dar sunt altii kre agata tipe p Magheru cu alte scopuri decat un "one night stand" , oricum stai linistit k dak nu faci asta n-ai dc sa te simti

oricum pe langa faza cu agatsatul , e f f multa suferinta p`akolo
Razbee is offline  
Old 30-03-07, 21:34   #29
Bicuss

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:

stau si ma gandesc daca chiar exista cineva care cauta asa ceva pe acolo?
Bicuss is offline  
Old 30-03-07, 22:14   #30
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

da intr-adevar eu caut dragoste...dar daca nu o gasesc ce dracu, strica sexul ???? sincer acum doar pentru ca nu ai talentul necesar pentru a agata o tipa nu inseamna ca sunt penibili cei care o fac, sincer acum, si cred ca e mult mai reala treaba decat al de mirc, hi5 si alte alea...pana mea fiecare cu opinia lui daca nu iti place sa iesi pe magheru este treaba ta dar sincer daca nu esti interesat de thread nu inteleg de ce te bagi

apropo in seara asta ies cu 200sx-ul cu toate ca azi mi-a fost furat si lovit...
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
vladdaman is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -