Quote:
Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
K-gula . explica.. Cum vrei sa ti le retrimit .. si asa o sa le ai . X-ey-ray i cind am fost in m****a cum a fost ??? atunci cui dreacu am mai zis ??? s-a gasit obositu ala sa sune.. Si stiu asta din surse sigure . cel care a scris mi-a zis .. deci ..??? Acum asteptam mom sa io facem si io fac ...
Si ai vazut de ce a facut asta ..ca l-am facut eu.. cind era cu aia ca a ta si andu cu sil acum cu asta ..
|
Cand atzi fost in Mamaia ... nu inteleg de ce ai pus stelutzele ... a fost un sugator de **** care v-a dat pe goarna .... Ce potzi sa ii faci ? Punetzi ban la ban , luatzi o volga si te infigi in el la 80 la ora ... ca mai mult nu cred ca prinde ... da sa ai grija sa ai tu prioritate ... sau ce mai conteaza ... cert este ca vorbitzi cu o gramada de fraieri care nu au nici o treaba , doar sa vina sa se uite ... sa isi cumpere frate DVD in masina sau sa se duca acasa sa se uite la tv pe AB Motors ...
Sfatul meu : cand se mai organizeaza ceva \"Ilegal\" ( ptr ca nu vad ce inseamna ilegal cand iti rupi propria ta masina ) suni sau vb cu cei ce sti ca sunt amatori ... care se dau ... nu cu Ileana Partzag si altzi bashinosi de prin Portu Tomis ... BTW ... cred ca mai am acasa reportajul din ziarul ala de cacat care dea abia a aparut in care o vaca proasta care nici carnet nu crd ca are si nici coshurile de pe muie nu i-ai disparut etc ( ca mai pot sa scriu sin astea inca 2 ore de acum incolo ) scria ca masini puternice ( daewoo cielo ) care gemeau de placere ... baietzii de bani gata ... castigatorul ia potul ..,. daca sunt 30 de masini potul este de 3000 $ ... admiratoarele de pe margine ... ( cred ca a suferit in liceu ca era hâdà) etc ...Am sa scanez ce borhot a mancat cacacioasa aia pansata in cur a scris ...
si in final ....
NU VA MAI SPARGETZI ... VORBITZI CU CINE TREBUIE NU CU TOTZI SCLAVII !!!