Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 03-01-04, 12:34   #16
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

nasol faza cu taximetristii. s-ar putea sa ne fi dat si ei in gat ca le ocupam locul de la pescarus ) Cert e ca la pescarusi nu se fac liniute sau altceva acolo se strang niste baieti sa stea de vorba linistit si civilizat in aer liber! Ce e ilegal in asta?

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 20:36   #17
Anonymous

Stage 5

pt cei din CT, am primit filmele de la voi dar nu prea merg. Ati putea eventual sa le trimiteti din nou dar codate cu un alt codec (se nisca in frame-uri). Sunt interesante din cate am reusit sa vad, si vrem sa facem un montaj sa le punem pe site sa vada si restul cum sunt cursele pe la voi!
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 22:59   #18
Anonymous

Stage 5

Default aicad!

iti spun eu ce e ilegal acolo .....constituire in grup .....nu te-au chemat pana acum la Udriste ca pe mine m-au chemat ....si am fost insotit de o amenda asta e unde nu e cap vai de gabori sa-i f#t in gat pe toti \"plotonierii sefi\" ' SEARA!!!!
Old 04-01-04, 15:17   #19
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

K-gula . explica.. Cum vrei sa ti le retrimit .. si asa o sa le ai . X-ey-ray i cind am fost in m****a cum a fost ??? atunci cui dreacu am mai zis ??? s-a gasit obositu ala sa sune.. Si stiu asta din surse sigure . cel care a scris mi-a zis .. deci ..??? Acum asteptam mom sa io facem si io fac ...
Si ai vazut de ce a facut asta ..ca l-am facut eu.. cind era cu aia ca a ta si andu cu sil acum cu asta ..
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Old 04-01-04, 17:27   #20
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
K-gula . explica.. Cum vrei sa ti le retrimit .. si asa o sa le ai . X-ey-ray i cind am fost in m****a cum a fost ??? atunci cui dreacu am mai zis ??? s-a gasit obositu ala sa sune.. Si stiu asta din surse sigure . cel care a scris mi-a zis .. deci ..??? Acum asteptam mom sa io facem si io fac ...
Si ai vazut de ce a facut asta ..ca l-am facut eu.. cind era cu aia ca a ta si andu cu sil acum cu asta ..
Cand atzi fost in Mamaia ... nu inteleg de ce ai pus stelutzele ... a fost un sugator de **** care v-a dat pe goarna .... Ce potzi sa ii faci ? Punetzi ban la ban , luatzi o volga si te infigi in el la 80 la ora ... ca mai mult nu cred ca prinde ... da sa ai grija sa ai tu prioritate ... sau ce mai conteaza ... cert este ca vorbitzi cu o gramada de fraieri care nu au nici o treaba , doar sa vina sa se uite ... sa isi cumpere frate DVD in masina sau sa se duca acasa sa se uite la tv pe AB Motors ...
Sfatul meu : cand se mai organizeaza ceva \"Ilegal\" ( ptr ca nu vad ce inseamna ilegal cand iti rupi propria ta masina ) suni sau vb cu cei ce sti ca sunt amatori ... care se dau ... nu cu Ileana Partzag si altzi bashinosi de prin Portu Tomis ... BTW ... cred ca mai am acasa reportajul din ziarul ala de cacat care dea abia a aparut in care o vaca proasta care nici carnet nu crd ca are si nici coshurile de pe muie nu i-ai disparut etc ( ca mai pot sa scriu sin astea inca 2 ore de acum incolo ) scria ca masini puternice ( daewoo cielo ) care gemeau de placere ... baietzii de bani gata ... castigatorul ia potul ..,. daca sunt 30 de masini potul este de 3000 $ ... admiratoarele de pe margine ... ( cred ca a suferit in liceu ca era hâdà) etc ...Am sa scanez ce borhot a mancat cacacioasa aia pansata in cur a scris ...
si in final ....
NU VA MAI SPARGETZI ... VORBITZI CU CINE TREBUIE NU CU TOTZI SCLAVII !!!
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 05-01-04, 00:09   #21
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Stai tu linistit ca .. aici au fost alte magarii .. La radio .. faceau misto aia ..\"sanchi au impiedicat\" cea ce s-a scris in ziare s-a scris in alt scop Si sti si tu f bine ..asta .. Dar nu are rost sa ne aruncam ..
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Old 05-01-04, 01:08   #22
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
Stai tu linistit ca .. aici au fost alte magarii .. La radio .. faceau misto aia ..\"sanchi au impiedicat\" cea ce s-a scris in ziare s-a scris in alt scop Si sti si tu f bine ..asta .. Dar nu are rost sa ne aruncam ..
ursule ... magarii se fac peste tot si sti de ce ..ptr ca targul e mare si daca unul urla ca are shtrot ptr porci moca se ingramadesc cu totzii !
In ziare s-a scris ca sa vada lumea de draga doamne politia e pe faza cu ce se intampla ... politia e cu p#l@ in gura tot timpul ... ei sunt cei ce au cea mai multa carne in frigider acasa ...
Old 05-01-04, 01:39   #23
Anonymous

Stage 5

X- Ray .. care e faza cu .. articolu` din ziar ..? eu am mai prins o faza cu un articol ceva de genu .. (al carui titlu era mai bine zis ) : Shoferii Iadului .. despre ala e vb ..?! daca ... nu ... scaneaza ziaru` ala si baga-l pe forum sa vedem si noi !
Old 05-01-04, 02:19   #24
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"Sp00fed = X - Team =\"
X- Ray .. care e faza cu .. articolu` din ziar ..? eu am mai prins o faza cu un articol ceva de genu .. (al carui titlu era mai bine zis ) : Shoferii Iadului .. despre ala e vb ..?! daca ... nu ... scaneaza ziaru` ala si baga-l pe forum sa vedem si noi !
Da man Sp00fed = X - Team ... de articolul ala e vorba ... da nu mai gasesc ziaru ... am sa il mai caut ... sa vada baietzii ce aberatzii poate sa scrie o proasta nefututa care nu are ce manca acasa si mananca cacat aiurea ... pe strada
Old 05-01-04, 17:18   #25
CT79BYG

Stock

Default Aici este altfel

Ba baieti ... eu o ard de vr-o 4 luni prin grecia si din intamplare am dat de asa zis-ul loc unde baietii isi ard cauciucurile si dau tot ce au din motor...dar de cate ori sa intamplat sa fiu si eu pe acolo SA MOR DACA AM VAZUT VRE UNU CARE SA TOARNE.. Astia stiu sa se organizeze stiu sa o faca lata si nu stau si o lafaie ... imediat au tras 5-10 curse si au intins-o fara ca alti mancatori de *** ca la noi sa inceapa sa toarne.. Si cand e de fugit se fuge pt intodeauna cel putzin unu sta de 6 la 1-2 km de la locul de desfasurare. Asa ca cel mai frumos este sa se faca si la noi ceva pe ( BLAT) .
CT79BYG is offline   Reply With Quote
Old 14-01-04, 22:58   #26
Anonymous

Stage 5

CT79BYG sa nu uiti sa imi aduci revistele alea cu masini ma...okz? Vezi sa fie cu TUNING pe ele... si cand vii la vara.......am planuri mari cu Dacia lu mosu....si vedem dupaia care dacie e mai tare a mea sau a ta? CT79BYG....am vazut caseta cu curse......bai tata bai nu filmezi deloc ma......negru se vede sa mor eu asa ca mai bine sa iti iei o camera adevaratade acolo.........aaaaaaaa si in legatura cu subiectu asta cu cursele.....bagati-va p***a in ele de militie....o sa vin eu din urma.....
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -