Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 02-01-04, 18:06   #1
CT79BYG

Stock

Default Curse ilegale din C-ta amenintate de gabori ??

Se pare ca au cam pus fraerii ochgii pe noi sau am fost turanti ??
care este parerea voastra ??
CT79BYG is offline   Reply With Quote
Old 02-01-04, 18:11   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Crezi ca numai voi sunteti in situatia asta?!

Acum 1 an si ceva, a murit un prieten, pasionat la maxim de masini. La inmormantare, domnii politisti s-au apucat sa scrie... sa scrie numerele de la masinile prezente acolo. Dovada de prostie si nesimtire crasa.

Nu numai voi sunteti \"monitorizati\" de baietii cu sapca...

Eu cred ca v-ati turnat singuri!
Old 02-01-04, 19:45   #3
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

si la tm am patit la fel ne cauta politia prin oras au vernit si la noi acasa
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-04, 19:58   #4
AndreiNo1

Stage 3

AndreiNo1's Avatar

credeti ca nu e peste tot la fel gaborii sunt destul de rau pusi pe ilegale mai ales vara. Gabi trebuia sa aruncati cu pietre in ei.
CT79BYG ma intereseaza shi pe mine niste poze cu frumusetea ta sepernova parka ai zis 98 CP.Se poate pls
Old 02-01-04, 20:01   #5
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Andrei: tinand cont ca eram la o inmormantare, nu ne-am pretat la idiotenii, asa cum au facut-o ei...
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 02-01-04, 20:06   #6
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

gabi scue ca intreb dar ce sa intamplat cu prietenul tau?
Old 02-01-04, 20:06   #7
AndreiNo1

Stage 3

AndreiNo1's Avatar

Da marog eu am vrut sa zic dupa ce plecati dakolo sa fii aruncat cu pietre in ei shi asta am ziso asha ca o metafora ca sa fiu putin literal(DUpa 2litri de vin fiert ca altfel nui ma apuca)intelegi?Nu am zis chiar sa luati pietre de pe jos shi sa le spargeti capu. :P
AndreiNo1 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-04, 20:29   #8
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Cata: a murit intr-un accident de masina
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 02-01-04, 21:02   #9
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

ce sa zic gabi este foarte tragic sa aud asa ceva si credema ca stiu cum este sa pierzi un prieten bun si mie mia murit un prieteninmartie are un an am crescut impreuna,este nasol dar viata merge inainte
Old 02-01-04, 22:43   #10
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

De cele mai multe toarna cate un lake flausat ...
Alte ori se intampla sa vada cate un curcan cordit mai multe masini la un loc si gata ... le apare pe retina \" ILEGALE\" ...
Dar cum am mai spus ... se gaseste cate un m#ist care sa se infiltreze in gasca , sa vada unde pleaca haita si sa manance *** la telefon la vreun tovaras care e curcan .
De aceea cred ca cel mai corect ar fi sa nu mai plece cate 30 de masini la liniutze ( dintre care 24 stau si belesc felinarele ).
X vrea sa se faca cu Y pe bani ... stabilesc impreuna unde , pe cat si pe ce distanta si pleaca linistiti acolo unde au \"treaba\" ... fara vuiete sau urlete de genul \" BAAAAA Liniutze la Metro sau Globus \" ... etc ... cum se facea asta vara in Portul Tomis de au venit gaborii si v-au turnat la Kaskaval ...
Si daca te gineste ... Tai-o frate nu sta la discutzii... ca doar nu te opreste a doua zi sau saptamana pe strada sa iti zica ca te-a vazut acolo ca faceai si dregeai ca atunci potzi sa ii tragi o m#i@ in gat si lui si familiei sale !
Corect sau nu ?
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 02-01-04, 23:14   #11
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

x ray stiu exact ce vrei sa spui dar nu prea ai cum sa te ascunzi chiar daca ai vreau ca mereu sa sparge cieva si se stiu cel putin asa a fost la tm
Old 02-01-04, 23:47   #12
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

haha mai e o varianta din alea 30 de masini din care 24 stau sa se uite exista cel putin un om care sa se laude a doua zi la toti tov sai ca a fost la curse si ca o sa se mai duca si cine stie cui da cu papagalu unu din tov sai si apoi tovarasu ala zice ca vrea sa vina si el la curse si vine si da cu papagalu iar cui nu trebuie eventual vine si cu alt tov si asa mai departe..... pun pariu ca peste 40% din cei prezenti la curse se dau mari a doua zi. (sau poate gresec) Sfatul meu e sa aveti grija cu cine vorbiti si pe cine luati cu voi la curse! (mare sfat ce am dat ) )

Din cate am auzit eu pana acum nu au fost probleme majore in CT dar se poate sa fiu prost informat. Cert e ca la unele faze \"chestorii\" si restul politiei sunt nesimtiti. Bine ca unii sunt atat de nesimtiti incat ........ stiti voi.

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 01:23   #13
Anonymous

Stage 5

X ray .. da .. asa se facea asta vara .. dar era misto cand mergeau 30 - 40 de masini .. da` asa cum ai zis si tu .. multi stateau si se uitau ... dupa ce ne-am ars .. cu fazele astea .. si cred k stii despre ce e vorba (fazele cu politia la metro si globus ) ne-am linistiti si noi .. ( chipurile ) asteptam sa vina zapada asa .. dar .. vedem la anu ce-o mai fii ...
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 03-01-04, 02:20   #14
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

pai sa sti ca este asa cel putin asa mi sa intamplat mie am mers multe masini nu stiu exact carta dar jumate de oras asta vara cand am facut o cursa cu bmw m5 si a 2 zi ma sunat seful politiei rutiere si mia dat termen 2 ore sa ma prezint la politie daca nu vin ei sa ma caute am fost tinut acolo vreo 6 ore au venit prese televiziunea etc... si cine ma turnat unu prieten la care nici nu ma gandeam nici pana in ziua de azi nu stiu de ce
Old 03-01-04, 04:19   #15
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

fratilor eu nu stiu cum este la Cta sau in Tm dar pot sa va spun in braila.... acolo nu prea am auzit sa toarne lumea tocmai pentru ca nu vin multi.... sunt unii care zic ca nu-si *** ei masina pentru o cursa... altii la care le e frica.... oricum cred ca mai mult de 15 masini nu s-au strans vreodata.... dar stiu clar care sunt turnatorii in braila... taximetristii care nu au licenta sau ce le mai trebuie lor pe acolo.... adik cei pe care ii are garda la mana .... intr-o seara am facut si eu 2 cerculete in mijlocul strazii si am plecat mai departe.... cand m-am intors dupa 5 min garda era plasata strategic mai la intuneric si astepta sa vada ce se intampla iar la nici 20m mai incolo erau taxiurile ... oricum asta este stiut in braila.... te feresti de politie jandarmeri si taxiuri
Marian20 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -