Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-07-04, 23:31   #16
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

hai ca ii zic eu continuarea....

dupa faza de *** , cu handicapatul ala.... virgil a zis clar... cata hai acasa... era super nervos ... si inteleg de ce... , pe drum ... virgil era in fatza eu eram cu el... , se vedea un subaru paralel cu rs4...
noi credeam ca or sa se dea... de fapt ... a plecat ala cu subaru de langa rs .... rs-u a fugit dupa el... cand a ajuns in curul subarului \"mai bine tac\" soferu din subaru i-a franat brusc.... rs4 a trebuit sa o ia p contraasens dupa care a zburat de langa el... dupa care am aflat si noi eu virgil si nico , ca de fapt cand au stat in paralel.... domnu` din subaru , i-a zis cateva gen \" ca ce **** mea m-ai facut sa vin pana aici\" sa ma corecteze cineva daca nu am citat cum trebuia... , oricum de *** faza.... dupa care cam asta a fost....
Old 26-07-04, 23:44   #17
Aki

Stage 4

Aki's Avatar

urmarea...
S-a intalnit cu Andrei si cu \"fiara sa\" caruia i-a spus ca nu poate sa se traga, deoarece pierde ulei.
Din cate am inteles respectivul s-a ofticat...ca l-ar fi chemat Catalin degeaba.
Nu pot sa spun ce i-a spus, dar am inteles ca a comentat ceva...
Iar la intoarcere i-a trantit in fatza, lui Catalin ditamai frana...asta la \"peste\" 100km/h

Quote:
Originally Posted by \"SpyDer_ThE\"
aia e tot timpul or sa fie baieti cu figuri in cap , n-ai ce sa le faci , dar asta nu inseamna ca toti baietii cu bani au figuri si vrajeli in cap !!!
Old 27-07-04, 00:03   #18
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

incredibil.....ce l*bari ca altfel nu pot sa zic.....

oricum cata a facut foarte bine ca nu s-a dat, pana la urma n-are nimic de aratat, mai ales unor astfel de personaje
pimp_lex is offline  
Old 27-07-04, 00:08   #19
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

din cate am inteles... lu` cata i-a murit ambreiaju`... s-a dus... a trebuit sa comande de afara... 1500 de dolari / euro nush sigur....
asa ca handicapatul cu dacia care vine cu arfe din alea la virgil si e suparat ca a dat banii pe benzina degeaba ca nu a vazut rs4 sa se gandeasca de 2 ori..ambreiaju` lu cata face cat masina lui...
EvLSant0S is offline  
Old 27-07-04, 00:11   #20
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

La faza cu frana... ce pot sa zic.. cred ca e de no comment? Voi nu?

Dar hai s-o numim ofticare.. ca era ajuns de RS4 si vazand ca si-o ia.. ce-o fi zis.. mama ce ciumeg sunt... ii pun frana in fata... desi nu se gandea ca dak il lovea catalin in spate.. si nitel lateral.. el era ala care o s**** primul

Imi pare rau pt baiatul cu Subaru... dar dak stam sa analizezam situatia.. el s-a scos cel mai prost din tot teribilismul asta... cred ca si-a cam pierdut din respectul celorlalti...

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline  
Old 27-07-04, 02:01   #21
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Ce oameni de ***. . . .

Pai RS4 il facea dreaq pe ala cu Subaru si cu frana de mana trasa. . . . multi prosti pe lumea asta.
Ford_V6 is offline  
Old 27-07-04, 02:05   #22
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Baieti, hai sa nu mai vorbiti cand nu stiti... Sa lasam draqu la o parte rahaturile astea cu ala il face pe asta, ca nu mai avem 10 ani...

Unde gasesc si eu poze cu baietii in vizita ???
Hondarul is offline  
Old 27-07-04, 02:26   #23
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

PENAL ALA CU SUBARU ...degeaba il are !

Respect pentru Cata si Virgil ca au venit pana acolo ! iar ala cu dacia ...sa taca dreaq din gura ...de ce nu se da el cu subaru ...sa fie o cursa intre 2 basiti !

FRANA BRUSCA LA 160km/h : NICI CEL MAI MARE TARAN NU FACE ASA CEVA ...se pare ca la noi prostia e FARA LIMITE !!

Old 27-07-04, 02:42   #24
BogdanCMS
Guest

Fazele d-astea cu frane in fatza la viteze mari le fac doar bashinoshii de manelisti care o frig cu Daciile \"tunate\" cu spoilere de Cielo si cu pleoape din scotch...probabil ca specimen d-asta a fost andrei pana i-au dat parintii la odrasla banutzi de Subaru \"sa se faca copilashu Colin McRae\"...Rushine, rushine, shi mai e shi incurajat si sustinut de oameni cu \"greutate\" de la curse, stiu ei care...probabil ca se aseamana la caracter...Asta e dovada clara ca averea nu schimba un om care e un tzaran de la bun inceput...

Old 27-07-04, 08:57   #25
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

prietene cu subaru - nu sunt eu vrun mare basinos si nam vro mare belea de masina , da daca imi faceai mie asa ceva te bateam pana nu mai puteai sa conduci niciodata
va umpleti de harfe si basini, va da mamica si taticu masina de cateva sute de cai si va credeti regii soselelor.
bai rahat cu oki tu ai idee ce inseamna impact intre doua masini de o tona si ceva fiecare la 100 la ora?
tu crezi ca mai ajungea cineva acasa?
tu nu esti racer sau sofer daca ai facut asa ceva
vreau sa cred ca pana la urma nu a fost intentionat si ai fost pur si simplu nevoit sa franezi.
NU AVETI PIC DE RESPECT PENTRU NIMIC
COObra is offline  
Old 27-07-04, 11:14   #26
Aki

Stage 4

Aki's Avatar

Si eu cred ca i s-a pus \"pata\" pe ochii....ca doctorului acela care i-a taiat aluia penisul
Aki is offline  
Old 27-07-04, 11:46   #27
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

MARE TARAN!!! ce domle?! am subaru,gieeee...sunt smecher...

frumoasa impresie leau facut !!! Vin oamenii din germania, si descopera cum sunt romanii!!! FItze, bashini, harfe, impresii.... Va dati seama ce cred ei despre cursele noastre akum?! k sunt pline de ciori ,soferi de dacie care se cred zei , parveniti imputiti care nu se gandesc nici makar la viata lor... Cred k siau dat seama de uriasa diferenta dintre europa si romania..

Degeaba ai subaru daca nu ai pic de creier in cap... Cum dreaq sa pui frana brusca atunci cand sii ca ai pe cineva in spate?! No comment!!!

Si ai dreaq tarani.... Ce domle sa ma murdaresc eu?! Pai eu cu drag mas murdari cu ulei de la un rs4 Si nu mai spun k aveau dacii.... Dacia! Automobilului taranului incult,prost si plin de impresii!!!

NO COMMENT!!!

PS: Ne pare rau

PPS: SUnteti de *** si nu m eritati sa traiti(pt astia care ar trebui sa conduca Dacia wrx sti )

SpeedeR is offline  
Old 27-07-04, 12:28   #28
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

hai lasa n-o mai freca aiurea... ca ii duce si pe ei capu` si-au dat seama ca nu e asa .... adica , nu toti sunt ca .... ala cu subaru... fitZoshi si bashinosi
EvLSant0S is offline  
Old 27-07-04, 12:39   #29
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
hai lasa n-o mai freca aiurea... ca ii duce si pe ei capu` si-au dat seama ca nu e asa .... adica , nu toti sunt ca .... ala cu subaru... fitZoshi si bashinosi
nu toti ...dar a fost de ajuns sa fie unu si sa ne faca pe majoritatea de *** ...cum spunea si SpeedeR ...ce parere si-au facut Cata si Virgil despre cursele de la noi ? basinosi de vin cu dacii \"tunate\" la Kinder Tuning , baieti de le-a dat mamica bani de subaru si au impresii de manelisti .... si cativa oameni calumea ...
Al3xius is offline  
Old 27-07-04, 12:43   #30
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
Si nu mai spun k aveau dacii.... Dacia! Automobilului taranului incult,prost si plin de impresii!!!
nu e chiar asa...sunt si oameni calumea cu dacii(vezi TYE , AICAD , BOSSULETZ , AVATAR ... si mai sunt dar nu-mi aduc aminte acum...)
Al3xius is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -