LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
26-07-04, 16:49
|
|
Stage 4
|
CEL MAI RAU sti vs. RS4....
Nu m-am putut abtine!
L-am cunoscut si eu pe Catalin RS4 si vreau sa va anunt ca este SUPER BAIATUL!!! (nu ca altii...plini de figuri ...)
I-am vazut si masinuta...care,apropo este superba si am mai vazut si faptul ca PIERDEA ULEI!!!
Acesta fiind motivul pentru care nu s-a dat cu STI-ul...acela suparat
Care pe langa faptul ca este suparat, mai este si nerabdator...sa nu mai spun de alte lucruri...
Apropo, Andrei, ce ai vrut sa realizezi cu frana aceea?
Asa faci tu, cand nu se trage cineva cu tine? Pui frana la viteza, avandu-l in spate?
PIERDEA ULEI!!! si cred ca oricine ar fi fost in locul lui, ar fi procedat la fel!!!
Nu are rost sa-ti strici masina, ptr o cursa...
|
|
|
26-07-04, 16:55
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
a procedat foarte bine!
eu nici nu as mai fi msicat`o din parcare!
faza a fost ca a zis careva o faza de genu, ce domne pierde ulei, asa la misto, si virgil cu suprat, a vurt sa`i ia mana sa o bage sub spoiler sa vada ca pierde si asta nu a vrut.
d`aia cred ca au si pelcat!
asa as fi procedat si eu daca vine unu sa ma ia la misto ce domne iti pierde ulei d`aia nu te dai si cehstii d`astea!
catalin si virgil super de treaba! baieti de nota 10.
nu ca altii basinosi plin de figuri care au uitat de unde au plecat!
bafta!
|
|
|
26-07-04, 17:01
|
|
Stage 4
|
Ai dreptate!
Si au facut foarte bine ca au plecat, nu aveau de ce sa stea de vorba cu romanasii nostri plini de figuri!!!
Astia vin din Germania la noi, vorbesc cu toata lumea si sclavii ii iau la misto! Pentru ce?
Baietasul ala care nu a vrut sa se murdareasca pe manutze avea masina??? Chiar sunt curios!!!
|
|
|
26-07-04, 17:12
|
|
Stage 5
|
Si mie mi sau parut super baieti. Eu personal nu cred ca plecam cu masina nicaieri daca pierdea ulei. Dormeam in ea. Sper ca a reusit sa rezolve problema si nu s-a intamplat nimic grav.
Catalin ai rezolvat-o?
|
|
|
26-07-04, 17:23
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"DnI\"
a procedat foarte bine!
eu nici nu as mai fi msicat`o din parcare!
faza a fost ca a zis careva o faza de genu, ce domne pierde ulei, asa la misto, si virgil cu suprat, a vurt sa`i ia mana sa o bage sub spoiler sa vada ca pierde si asta nu a vrut.
d`aia cred ca au si pelcat!
asa as fi procedat si eu daca vine unu sa ma ia la misto ce domne iti pierde ulei d`aia nu te dai si cehstii d`astea!
catalin si virgil super de treaba! baieti de nota 10.
nu ca altii basinosi plin de figuri care au uitat de unde au plecat!
bafta!
|
pana si mie mi s-a facut scarba... cate fitze si harfe pe capu` unora.... adica ... pe la peste 100 de km frana.... nesimtire curata frate.... ca sa nu mai zic ca a zburat cata pr langa el pe contrasens cu 4 oameni in masina...
26-07-04, 20:00
|
|
Guest
|
Eu am mai zis la alt topic facut de \"sti asta rau\" ca baiatu' e plin de harfe si majoritatea sarisera pe el, el ne luase cu \"poola\" si cu alte lucruri \"sfinte\", si domnu' inginer-jurist il incuraja sa ia atitudine(adica sa ne faca cu ou si otet). Si am mai zis-o si atunci: traiasca parvenitsmu'! Oameni cu stare ca ei ajung sa ne conduca destinele! Ce sa mai vorbim, ca nu mai e nimic de vorbit, e starea in care ne aflam...
|
|
|
26-07-04, 22:16
|
|
Stage 5
|
astazi am avut ocazia iar sa vad ce fel de om e catalinRS4
a avut ceva de VR6 si ia zis lu Bishop - ia frate si tu daici ca io nu mai am ce face cu el (nu zic ce e ca e surpriza)
cevaul ala e un lucru care valoreaza multi bani si nu stiu daca 0,000001% din oameniii care sunt aici ar fi facut gestul asta
CatalinRS4 - RESPECT MAXIM
pacat ca nu au fost de fata toti de peaici care ne credem prieteni sa vada ce inseamna sa fii OM si prieten adevarat.
BishopVR6 poate sa confirme.
|
|
|
26-07-04, 22:49
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
si mai sunt p*z*e*e alea de romani care... se luau cu virgil in gura... ca ... \"a ii curge ulei\" cand i-a luat virgil mana lu ala , sa o bage sub masina sa vada , chiar curgea dreaq , \"aaa ca ce bag mana sa ma murdaresc\" atunci TACI IN MM DIN GURA.... ahh nu mai zic nimik
|
|
|
26-07-04, 22:52
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
poate cineva sa relateze ce s-a intanmplat in detaliu in ordine cronologica......ca nu prea ma prind !
PS:-Cei care-i vedeti, salutatii din partea mea pe Virgil si pe Cata
|
|
|
26-07-04, 22:58
|
|
Stage 4
|
eu nu cred k ar mai trebui sa comenteze cineva....cata e un om p care nu-l potzi aprecia.... parerea mea e ca nu a venit in buc doar ptr distractzie ...ci a venit ptr noi totzi...sa n vada sa n cunoasca......INVATZATZI SA NU MAI CRITICATZI OAMENII FARA SA-I CUNOASTETZI...mie unu mi`a ajuns cat am stat la tm in compania lui shi a prietenei sale...k sa imi dau seama ce fel d om este shi el shi ea...degeaba se supara p mine shi-mi atrage atentzia sa nu-i mai zic \"sarut`mana\" (dar ptr mine Cata este un domn iar Delia o doamna)... dar ma simt obligat...shi vali te-as ruga sa pui pozele cu petele de ulei... k sa nu mai fie nelamuriri
Respect Catalin...
P.S. shi eu shi vali itzi multzumim ptr sepci k_gula nu primeste niciuna
|
26-07-04, 23:08
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Cum a fost totul.. au venit in parcare amandoi si catalin si virgil.. am stat mult, am discutat, am dezbatut anumite probleme. La un moment dat, eu admirand masina lui Cata am observat niste pete de ulei mai mari sub spoilerul fata. I-am zis.. el initial a zis ca nu e de la el dar totusi m-am mai uitat si am observat ca ii curgea de la un furtun ceva din spatele spoilerului. Au venit mai multi, Coobra cu o lampa si s-a constat ca pierde ulei dintr-o conducta de langa radiator sau ceva de genul asta. In momentul ala ce rost mai avea sa vina sa se dea cu Subarul ala (pe care oricum il facea.. si pe langa care a trecut pe contrasens ca o sageata cu masina plina) riscand sa-si beleasca motorul... Acuma il intreb pe cel cu Subarul.. el ar mai fi venit dak pierdea ulei?
In legatura cu taranul care a zis ca ee.. ii curge ulei.. pretexte.. eu zic sa-si tina gura si cand va avea o masina dintr-aia probabil va plange langa ea cand va vedea prima picatura scursa de sub masina...
In rest eu ii multumesc mult de tot lui Catalin pentru tot ajutorul pe care mi l-a oferit ( iti raman dator mult timp de acum incolo) si tin sa va zic, atat el cat si Virgil sunt super oameni... ar trebui sa ia aminte unii si altii de la felul lor de a fi. Dak e asa bun omul cu Subarul.. de ce nu se duce el in germania sa se dea cu catalin sau cu supra?
|
|
26-07-04, 23:15
|
|
Stage 5
|
deci sa inteleg ca nea Subaru trebuia sa se dea cu RS si Supra si nu s-au mai dat ? Si gigi care zicea ca-s pretexte blah blah, era acolo de fatza, sau l-a telefon/internet a bagat texte d'astea?
virgil a facut curse cu cineva?
|
|
|
26-07-04, 23:17
|
|
Stage 4
|
lex.....deci cata shi virgil au venit la locul nostru de intalnire...masinile au fost studiate in deaproape de totzi cei care eram akolo ... nu cred k a fost persoana sa nu fie salutata d catalin sau d virgil ....a fost chemat \"fiorosul subaru\" ....
lui catalin ii curgea ulei (catalin nu stia lucrul asta ... a fost atentionat d cineva)...deci facuse practic o balta d ulei....catalin a mentionat ca nu se v-a din cauza scurgerii d ulei...dar totusi v-a veni k prezentza...ptr a nu zice lumea k la tm ... \" k nu a avut curaj sa se dea \"...p drum s-a intors de cel putzin 2 ori din cauza lipsei d comunicare intre ei shi noi totzi....in fine a ajuns akolo...dar eu nu am mai fost prezent din pacate langa virgil shi cata k sa itzi pot spune continuarea...as ruga sa continue cineva povestioara mea...
P.S : Eu unu il intzeleg perfect p Catalin... nu cred k vreunul dintre voi si-ar fi rupt masina p akolo...doar k sa vada romanu.....dar nu uitatzi k el totusi a venit pana akolo cu 4 persoane in masina
Catalin... Virgil...va multzumim mult ptr prezentza deosebita
P.S : maine ma voi intalni cu virgil ii voi transmite salutarile tale dak...voi mai avea ocazia sa il mai intalnesc shi p cata ii voi transmite shi lui salutarile tale
|
|
|
26-07-04, 23:22
|
|
Stage 5
|
mersi mult ZIP
|
|
|
26-07-04, 23:30
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
si acum urmeaza restul. Din cauza unor taranisme ca pretexte ca iti curge ulei si refuzu de a pune mana a respectivilor pe spoiler sa simta uleiul virgil si cu cata s-au suparat si au plecat inapoi spre bucuresti
Eu eram cu catalin in rs4 in total 4 persoane
Din spate ne ajunge celebrul extraumflatul si dotatul Subaru Impreza wrx sti care poarta o discutie din mers cu catalin din care singurul extras pe care pot sa il fac public este ....\"m-ai adus pana aici sa ma dau cu tine si acum\" .... si furios rau subaru demareaza in fatza in forja maxima . Catalin cateodata un pic mai impulsiv a uitat de ulei a uitat de tot si a bagat picioru in masina. nu i-a luat prea multe secunde sa ajunga din urma subaru care pe la vre-o 160 sa zic ... ghiciti ce face ... nu o sa va imaginati .. franeaza in fatza lu cata
noroc cu arcul reflex si vigilenta lu cata. Acesta a intrat pe contrasens si a trecut ghiulea pe langa subaru.
cam asta e in mare ce s-a intamplat. faza de doi lei .
voi va puteti imaginacum e ca cineva sa va puna frana intentionat in fatza la o viteza mare ?
OFF-TOPIC p.s. subaru vezi ca ai aparut azi la stiri pe otv cum ca esti unu din cei care fac curse pe magheru .. azi noapte se pare ca ai trecut pe acolo in tromba si te-au filmat baietii ... pe tine si pe motociclistii care nu stiu sa mearga decat pe o roata
|
|
|
|
|