LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
07-02-06, 17:56
|
|
Sun Racers Member
Stage 5
Member of: [Sun Racers] [PEUGEOT]
|
apropo eu am prezentat actul de identitate si tot m-au dus la sectie.ceea ce nu este normal.
dar avand in vedere ca am fost martori la comiterea unei infractiuni probabil ca s-au gandit ca poate da vreunu din noi declaratie.
eu cred ca nimeni nu a dat vreo declaratie!
|
|
|
07-02-06, 20:55
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Da, probabil ca ati fost considerati posibili complici Dar nu este normal ca o data ce te-au legitimat sa mai aiba treaba cu tine, poti refuza frumos zicand ca nu il cunosti pe personaj si ca erai in trecere.
ZAR-ule, sa stii ca unul sau doi martori fac mai mult decat prezenta proprietarului langa masina. Deci nu era nevoie decat de o alta persoana in afara de Motoc ca sa zica ca te-a vazut si puteau chiar sa-ti confiste masina. Gandeste-te ca s-ar fi intamplat mai rau daca erai in masina, mai mult ca sigur permis suspendat si amenda groasa de tot. Asa, trebuie doar sa-ti recuperezi numerele.
ps: politia a vorbit cu cineva de sus, nerespectuos cumva ???
|
|
|
07-02-06, 22:47
|
|
Stage 3
|
Hondarule citeste ce-am scris la pagina 4 chiar mi-a luat permisul a 2-a zi cand m-am dus dupa numere
Shi chiar daca eram la mashina tot acelashi lucru ar fii scris pe dovada: \"PERMIS RETZINUT PENTRU TESTARE MEDICALA SI PSIHOLOGICA\" deoareca nu are alt motiv pentru a-l retzine! Nu cred ca exista lege care interzice sa te invartzi cu frana de mana!
|
08-02-06, 01:51
|
|
Sun Racers Member
Stage 5
|
da nu exista lege care sa interzica sa te invarti cu frana de mana dar in schimb politistul poate sa ceara retestarea pe motiv medical si parca si daca nu stii legea cand te intreaba sau ceva de genu asta.
nu am timp ca as cauta legea sa o pun aici...
|
|
|
08-02-06, 11:51
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"B-84-ZAR\"
Hondarule citeste ce-am scris la pagina 4 chiar mi-a luat permisul a 2-a zi cand m-am dus dupa numere
Shi chiar daca eram la mashina tot acelashi lucru ar fii scris pe dovada: \"PERMIS RETZINUT PENTRU TESTARE MEDICALA SI PSIHOLOGICA\" deoareca nu are alt motiv pentru a-l retzine! Nu cred ca exista lege care interzice sa te invartzi cu frana de mana!
|
tocmai ce spuneam... unele legi lasa loc de interpretare. Cum sa nu fie lega impotriva invartirii cu frana de mana ?? sunt chiar mai multe... frana de urgenta se foloseste NUMAI in caz de urgenta. Ce urgenta era la tine ? Si mai este treaba cu deraparea controlata a autovehiculului pe drumul public, liniste publica, punerea in pericol a traficului rutier, etc...
|
|
|
08-02-06, 12:11
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [FORD]
|
cum a spus si sebi acum cateva posturi (dar vad ca nu l-a luat nimeni in serios) NU TOLERAM UN STAT POLITIENESC !!!
cand politia se loveste de atitudinea asta \"Hai la sectie ; gata sefu mergem\" atunci puteti sa va asteptati ca aceste vizite nocturne ale lor sa se indeseasca . . . .
A notat cineva acolo vre-un nume de politist sau vre-un numar de legitimatie ??? a sunat cineva la un avocat ??? a cerut cineva sa i se arate vre-o lege care sa specifice infractiunea de care este acuzat ??? a cerut cineva sa vada vreo filmare cu dovezi ale infractiunilor ???
ZAR-ul a fugit de langa masina . . .de ce ???? Spunea foarte clar ca a derapat s-a speriat si asta a fost . . . nu are nimeni ce sa i-ti faca pentru asa ceva . . . .
Mai ganditi-va cine are o atitudine nepotrivita . . . .
|
08-02-06, 12:16
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Pai si la ce ajuta un nume de politist ?? Ca sa raportezi un abuz al unui politist, tot politiei ?? Este pierdere de timp. Si in legatura cu procesele, politia gaseste absolut mereu, fara exceptie, probe ca sa arate ca a avut dreptate. Sunt curios ce s-ar fi intamplat daca oamenii care s-au legitimat ar fi refuzat sa mearga la sectie. Teoretic, nu se intampla nimic, dar... aici cred ca e vorba si de \"haide sa ne plimbam cu Passatul cu piele, ca suntem smecheri\". Eu cred ca daca cineva deja legitimat ar fi zis, nu vin d-le, nu exista motive, nu aveau ce sa-i faca.
|
|
|
08-02-06, 12:48
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [FORD]
|
Quote:
Pai si la ce ajuta un nume de politist ?? Ca sa raportezi un abuz al unui politist, tot politiei ??
|
aici mai avem si noi cunostinte mai sus prin presa . . . se mai gasesc modalitati . . .
Quote:
aici cred ca e vorba si de \"haide sa ne plimbam cu Passatul cu piele, ca suntem smecheri\".
|
aici ai atins un alt punct sensibil . . . e foarte posibil sa ai dreptate . . .
|
|
|
08-02-06, 14:01
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 4
Member of: [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Ei se bazeaza pe acest ***:
Art. 22
(1) Conducatorii de autovehicule sau tramvaie trebuie sa aiba cunostintele si indemanarea necesare conducerii si sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic.
(2) Conducatorii prevazuti la alin. (1) vor fi verificati periodic din punct de vedere medical si psihologic. Politia poate propune examinarea medicala sau psihologica, precum si verificarea cunoasterii regulilor de circulatie a conducatorilor de autovehicule sau tramvaie ori de cate ori constata ca acestia, prin modul de conducere sau comportamentul lor in trafic, pun in pericol siguranta circulatiei.
(3) Verificarea medicala si psihologica prevazuta la alin. (1) si (2) se efectueaza in conditiile stabilite prin ordin comun al ministrului sanatatii si familiei si al ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei.
(4) Permisul de conducere al persoanei care este declarata inapta medical sau psihologic pentru a conduce autovehicule ori tramvaie se retrage de catre politia specializata si poate fi redobandit numai dupa incetarea motivului pentru care s-a luat aceasta masura. In situatia in care permisul a fost retras pe o durata mai mare de 3 ani, pentru a-l redobandi titularul acestuia trebuie sa promoveze un test de cunoastere a regulilor de circulatie.
Faza e ca la punctul 3 scrie clar ca nu pot face asta decit cu aprobare de la ministerul sanatatzii and shit!
Mie mi-au mai aratat ceva prin care cica au dreptul in baza articolului asta sa iti ia permisul!
Dar nu am cartea si stiu doar ca era in josul pagini 217...so help!
|
|
13-02-06, 17:17
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
hondare ti cu politia ?
|
|
|
13-02-06, 17:32
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ducu\"
Ei se bazeaza pe acest :
Art. 22
(1) Conducatorii de autovehicule sau tramvaie trebuie sa aiba cunostintele si indemanarea necesare conducerii si sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic.
(2) Conducatorii prevazuti la alin. (1) vor fi verificati periodic din punct de vedere medical si psihologic. Politia poate propune examinarea medicala sau psihologica, precum si verificarea cunoasterii regulilor de circulatie a conducatorilor de autovehicule sau tramvaie ori de cate ori constata ca acestia, prin modul de conducere sau comportamentul lor in trafic, pun in pericol siguranta circulatiei.
(3) Verificarea medicala si psihologica prevazuta la alin. (1) si (2) se efectueaza in conditiile stabilite prin ordin comun al ministrului sanatatii si familiei si al ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei.
(4) Permisul de conducere al persoanei care este declarata inapta medical sau psihologic pentru a conduce autovehicule ori tramvaie se retrage de catre politia specializata si poate fi redobandit numai dupa incetarea motivului pentru care s-a luat aceasta masura. In situatia in care permisul a fost retras pe o durata mai mare de 3 ani, pentru a-l redobandi titularul acestuia trebuie sa promoveze un test de cunoastere a regulilor de circulatie.
Faza e ca la punctul 3 scrie clar ca nu pot face asta decit cu aprobare de la ministerul sanatatzii and shit!
Mie mi-au mai aratat ceva prin care cica au dreptul in baza articolului asta sa iti ia permisul!
Dar nu am cartea si stiu doar ca era in josul pagini 217...so help!
|
Eu sincer nu cred ca pot, pt ca in ultimii ani au aparut multe modificari ce nu mai dau posibilitatea politistilor sa abuzeze de functie. Si acesta ar fi tot un abuz, astfel, daca el are pata pusa pe unu ii spune ca ii retine permisul pt ca El considera ca e inapt din psihic sa conduca, dar ma indoiesc ca nea garcea are diplome in domeniu ... asa ca el poate maxim sa trimita soferul la un control ... si daca in urma controlului reiese ca e inapt atunci i se ridica permisul.
Si plangerea se face la parchet nu la politie si nu o sa fie cercetarile facute de aia cu care merge la bere politistul invinuit.
Nu suntem noi chiar in tara nimanui sa dea politistii cu P... de capul nostru.
|
|
|
14-02-06, 01:16
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
in seara aia la pescarush si eu am ramas fara permis......nu scrie motivul pe dovada,scrie doar un articol,si imi cer sa fac un test psihologic ptr faptul ca am chinuit putzin frana de mana....dupa cate zicea gaborul care mi l-a luat,in momentul in care ma duc cu rezultatul testarii imi inapoiaza permisul....acum am si eu o intrebare ptr cei care au fost in situatzii asemanatoare:eu sunt din ploiesti,dovada ptr permis poate fi prelungita si la ploiesti sau tre sa vin in bucuresti?ca permisul am intzeles ca mi-l trimit in ploiesti dupa 15 zile,timp in care pot face contestatzie....
14-02-06, 01:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Am trecut si eu asta seara pe la Pescarus si am vazut k politia era iar in forta acolo.Era un Passat si un Vento de rutiera.Am vazut k erau si niste baieti stransi acolo.Eu venisem cu acelasi scop dar m-am razgandit la vederea echipajelor de militieni. In ultimu timp vad ca ne cam calaresc si asta nu e de bine.
|
14-02-06, 09:17
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Aseara a fost circ la pescarush !!!Am ajuns pe la 11 cu intentia sa intru in parc cu un amic si cand sa intram vedeai numai masini zburand pe acolo, a fost AIUREA !Se pare ca pescarusul a devenit mai noi poligon de invatacei asa ca sa o lasam mai moale cu politia ca sunt ei muisti!Nu tin cu ei dar nici ce a fost aseara de tziera frica sa treci cu masina prin zona!Zaru' stie!!!
|
|
|
14-02-06, 09:25
|
|
Sun Racers Member
Stage 5
|
chiar era haos.
dar cand ne-au ridicat nu era.
intr-adevar pana la urma politistii isi fac si ei meseria.
|
|
|
|
|