A doua zi m-am dus la sectzia 2 pt a intreba cu ce drept mi-au fost ridicate numerele fara sa fiu de fatza dar cei de acolo mi-au spus ca s-a venit la sectie doar pt identificari shi numerele mele sunt la Udristeasa ca au sunat acolo sa intrebe! Au vb direct cu Motoc care a trimis un Passat (cu tapitzerie din piele) sa ma aduca la Udriste.
Acolo cand am intrat la Motoc in birou mi-a spus ca m-a vazut personal shi nu am cum sa neg ca ma invarteam cu frana de mana, Dar eu i-am spus foarte calar ca nu ma invarteam cu frana de mana deoarece aceasta nu functzioneaza shi este o adevarata stiintza mult prea complicata pentru unii sa derapezi din balans
Mi-a dat numerele inapoi dar mi-a retzinut permisul pt testare medicala shi psihologica conform art 22 alin b (parca)
avand momentan dovada de circulare pe 15 zile. Nu stiu exact pe cat timp mi-a fost retzinut permisul dar dupa ce imi refac testul psihologic ma duc in audienta shi vad atunci!
Am vrut sa ma duc cu scandal dar nu avea rost cica am fost filmat desi eu nu am vazut filmarea !
Ce ma deranjat este faptul ca am fost amprentat shi mi s-au facut poze din fatza shi profil de parca as fi omorat pe cineva!
Mai multe va mai zic data viitoare dupa ce mai fac o vizita la Udriste caci sunt o personalitate p-acolo erau in jurul meu in curte in timp ce dadeam declaratzii vreo 10 politzisti care totzi intrebau : \"ASTA E ALA DE ASEARA DE LA PESCARUS?\" Shi mi-a mai zis un politist pe care il stiam ca
in seara respectiva deoarece nu am fost de gasit eram dat in urmarire! Mai exact daca m-ar fi oprit vreun echipaj de politzie ar fi trebuit sa ma duca la Udriste!