Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 25-11-05, 17:53   #1
semecristian
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

semecristian's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[LANCIA]
Default Drifturi, invarteli pe zapada= infractiuni???

Am o intrebare la baietii care stiu sau au mai trecut prin asa ceva... Ce poate sa iti faca politia pentru invarteli cu frana de mana, derapaje si chestii, toate facute intr-o parcare.. bun ca se auzeau tobele partea a doua... ??? (*vedeti filmele din linkul de mai jos*) Masturbarea linistii publice, sau mai mult ?
Va dau linkul mai jos, cam la ce am facut aseara in SV, insa am avut noroc ca a venit un coleg din liceu care acum e la rutiere si ne-a pus o vb buna. Insa vreau sa stiu ce ati mai patit voi la chestii din astea, sau ce stiti ca se da, legal.
ENJOY
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=13583

`93 Lancia Thema 2.0i 16V TURBO LX 148kw
Objects in the mirror no longer matter.
semecristian is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 18:00   #2
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Pai cum s-a zis pe topicul cu H-ul ca s-a intamplat vinerea trecuta....

- retinere permis si amenda pentru invartirea repetata cu ajutorul franei de mana si punerea in pericol a sigurantei circulatiei... asta in parcare.
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 19:33   #3
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"

- retinere permis si amenda pentru invartirea repetata cu ajutorul franei de mana si punerea in pericol a sigurantei circulatiei... asta in parcare.
in legislatie e scrisa chestia asta?!
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 20:31   #4
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ce mah??????????
io stiam ca-ti iei amenda pt perturbarea linistii publice......
pai plecarea in rampa nu se face cu frana de mana?
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 20:34   #5
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

poa au bagat legi noi...dreaq stie...
oricum eu cre k c a fost vinerea trecuta a fost kam un abuz...
permisu putea sa il ia in caz d accident din cauza neacordarii d prioritate, trecut p rosu , alcool, linie continua si nu pt k a tras frana...

dk uit sa plec din rampa cu frana d mana si imi amintesc asta si o trag mai inkolo se pune?!

SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 20:47   #6
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pai zilele astea am mai auzit o chestie:cica in primul an de conducere nu se mai ANULEAZA permisul in cazul suspendarii acestuia,asa cum era pana acum
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 21:41   #7
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Haide frate, nu exista nici o lege prin care dobitocii aia iti pot face ceva pentru asa ceva, dar cum ei se cred dumnezeu pe acest pamant, iar nimeni nu prea are tupeu sa se ia cu ei in gura cand se stie cu musca pe caciula, atunci cu siguranta iti pot face multe. Oricum dobitocii aia habar nu au decretul, deoarece de fiecare data il scot si citesc dupa el, asa ca tot dobitoci sunt.

AMBREIAJE CUSTOM, ambreiaje reconditionate, service auto, diagnoza auto la cele mai mici preturi...Execut evacuari, trasee intercoolere la cele mai mici preturi. 0732.952.851 / 0761.596.290

flipper is offline   Reply With Quote
Old 25-11-05, 23:14   #8
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Iti iei amenda de 50.000 ROL pt perturbarea linistii publice iar daca ai fata de baiat de treaba iti reduce la jumate adica 25.000 ROL. Eu cel putin asa am luat anul trecut cu toate ca am incercat sa fug si m-au ginit.
P.S. Eram in Politehnica deci nu imi putea da amenda legata de circulatie, pt ca nu e drum public, sau cel putin asa cred.
Old 26-11-05, 00:17   #9
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Latest news, cica e prevazut in lege ca daca politaiul considera ca un sofer are un comportament ciudat/agresiv ziceti-i cum vreti poate retine permisul pana la efectuarea unui test psihologic+legislatie.
Pe asta se bazeaza, si nu prea ai ce face.
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 26-11-05, 08:25   #10
DJ77VLD
eXtreme USER

Stage 5

DJ77VLD's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
permisu putea sa il ia in caz d accident din cauza neacordarii d prioritate, trecut p rosu , alcool, linie continua si nu pt k a tras frana...
Permisul pt trecut pe rosu si linie continua se suspenda NUMAI daca se soldeaza cu accident/tamponare! Daca nu, iti iei decat amenda! E de mult chestia asta!
DJ77VLD is offline   Reply With Quote
Old 26-11-05, 17:45   #11
TufY

Stage 5

TufY's Avatar

care e consecinta daca depasesti pe limie continua???
treaba e ca eu am depasit pe serpentine dinspre predeal pana in sinaia si au venit baietii buni dupa mine cu sirena girofar si am oprit si am scapat fara nimik adik fara spaga, fara amenda nimik!
aveam doar o carte de vizita a lu cineva care e cunostiinta si lucreaza pe la politia capitalei si m-a intrebat cine e nenea ala!
TufY is offline   Reply With Quote
Old 27-11-05, 03:51   #12
semecristian
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

semecristian's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[LANCIA]

Va rog nu fiti offtopic. Am creat acest topic unu la mana: sa ma lamuresc ce si cum ne pot face cei cu caschete albe pentru smekerii pe zapada , si doi la mana pentru a informa pe aceasta cale pe restul populatiei de pe forum in privinta riscurilor care si le asuma in cazul in care fac ce-am facu si eu/noi.
Pana acum cel mai convingator mi s-a parut RoSonic. Hai baieti, nu mai e nici unul care cunoaste in domeniul asta?
Astept pareri in continuare.
R3SP3KT!
semecristian is offline   Reply With Quote
Old 27-11-05, 16:46   #13
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

NU, nu este infractiune, ca nu este accident sau condus baut.

DA, este contraventie, ca asa spune legea.

Hai sa nu mai facem pe desteptii ca stim prea bine ca nu avem voie sa facem asa ceva decat pe proprietate particulara sau in cadru organizat, legal. Nu e cazul sa facem noi pe victimele ca normal, in timp ce ne dam mari soferi, sa stim legislatia si regulamentul.

Se pare ca habar nu avem daca punem asemenea intrebari. Nu va mai faceti de ras cu intrebari puerile, ganditi-va sau cititi legea.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 27-11-05, 17:23   #14
SpyDer_ThE

Stage 3

SpyDer_ThE's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

De poligon nu a-ti auzit ? Va dau un indiciu Ilioara e deschis tot timpul , tot ce poate face politia e sa vina si sa se uite
SpyDer_ThE is offline   Reply With Quote
Old 28-11-05, 12:37   #15
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Altul... Ilioara nu este deloc proprietate privata. Ce patesti pe strada patesti si in poligon. Mai ziceau unii ca daca nu ai carnet poti conduce in poligon. Stiu cazuri in care s-a lasat cu urmati grave credinta asta... cum ca ai putea face ce vrei tu in poligon. Total eronat.

ps: vreau sa stiu si eu unde scrie in vreun decret sau regulament ca ai voie sa iti faci de cap in poligon !!!
Hondarul is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -