Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 09-02-06, 00:24   #16
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

sincer sa fiu ... am patit`o sa vina politia .. duba si sa treaca pe langa noi si sa nu ne faca nimik .. dar .. poate au gandit in felul urmator .. k asa am gandit noi ... si asa ar trebuis a gandeasca si ei ..

lasa`i sa se dea aici decat sa faca tampenii pe strada ... am fost si ne`am dat in parcari etc si nu ne`a facut nimeni nimik .. la noi sunt mai ok militienii ... 10q

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 00:50   #17
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Altul... Ilioara nu este deloc proprietate privata. Ce patesti pe strada patesti si in poligon. Mai ziceau unii ca daca nu ai carnet poti conduce in poligon. Stiu cazuri in care s-a lasat cu urmati grave credinta asta... cum ca ai putea face ce vrei tu in poligon. Total eronat.

ps: vreau sa stiu si eu unde scrie in vreun decret sau regulament ca ai voie sa iti faci de cap in poligon !!!
Dar e considerat poligonul drum public??
Doar pt drum public este valabila treaba, asa ca nu numai proprietatea privata te scapa ci si, orice alta locatie ce nu este considerata ca facand parte din drumul public.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 02:15   #18
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

in poligon sau pe proprietatile private se poate face practic orice...atat doar sa nu disturbati linistea publica...si asta implica neaparat ca cineva sa sune sa va reclame..deci neaparat daca vi se spune ca au primit reclamatie...trebuie sa si dovedeasca...zic eu ...bafta
Old 09-02-06, 09:01   #19
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Eu personal cunosc oameni care si-au luat amenda in poligon. De ce este considerata proprietate publica ? Repete: nu este proprietatea noastra sau a celor care fac figuri acolo, deci = cu zero.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 09:03   #20
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Latest news, cica e prevazut in lege ca daca politaiul considera ca un sofer are un comportament ciudat/agresiv ziceti-i cum vreti poate retine permisul pana la efectuarea unui test psihologic+legislatie.
Pe asta se bazeaza, si nu prea ai ce face.
la fel ie si cu \"legislatia privind zgomotului produs de decibeli\"
expun un dialog:
a= amicul meu
c= curcan
a2= amic secund
\"a: daca am tobe sport imi iei carnetul?
c: da.
a: de ce?
c: pentru ca faci zgomot.
a2: si zgomotul asta in regulamentul rutier inseamna cati decibeli ?
c: ascult si daca mi se pare mie tare retin permisul.
a2: si ce inseamna la tine tare ? un tzaran are auzul mai dezvoltat ca e crescut in zona cu zgomot redus pe cand oraseanul...
c: adik ce domne, ma faci tzaran \"

intamplarea e 100% reala ! mai departe nush ce s-a intamplat ca a trebuit sa zbor din peisaj !
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 12:02   #21
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

mah...anyway...in poligon...se presupune ca lumea merge sa invete sa conduca...NU??!! ei...siguranta este perliclitata din moment ce merg 100 de newbies acolo...deci in mod normal...NU AU CE SA FACA...ceea ce politaii au facut din ce spunea hondarul...a fost clar ABUZ..si asta se pedepseste
sandrei is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 12:07   #22
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Eu personal cunosc oameni care si-au luat amenda in poligon. De ce este considerata proprietate publica ? Repete: nu este proprietatea noastra sau a celor care fac figuri acolo, deci = cu zero.
Este proprietate publica ... dar ... nu este drum public
Si codul rutier sanctioneaza incalcarile legislatiei, facute pe drumurile publice.
SFW is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -