Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 07-08-08, 15:14   #1
szambi77

Stage 5

Exclamation ANUNT IMPORTANT !

Firma in fatza careia este expus bannerul cu inscriptia TUNING & SOUND IDENTITY nu mai are nici o legatura cu SOUND IDENTITY ! S.C. TUNING & SOUND IDENTITY S.R.L. nu mai exista, aceasta denumire fiind radiata de la registrul comertului ! Nu stiu de ce pana in momentul de fatza denumirea respectiva nu a fost modificata si pe banner asa cum a fost modificata deja la registrul comertului insa un lucru e cert : SOUND IDENTITY din ORADEA nu are NICI O LEGATURA legatura cu ea. Aceasta firma nu este o filiala sau o alta forma de subdiviziune a societatii SOUND IDENTITY !
Cele de sus au fost postate la cererea si cu acceptul titularului siglei SOUND IDENTITY !
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-08, 00:05   #2
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: ANUNT IMPORTANT !

sii referitor la cele zisee...azi l-am sunat pe dexter i-am zis-o barbateste ca de nu isi redenumeste firma de pe baner va iesi scandal urat
....atat ....termen vinerea viitoare 15-16-08-2008..daca nu vin cu o zi inainte de nunta lui szambi si bagam pariuri...fac bani de nunta organizam un K&O
REVNIND LA SERIOZITATE SPERAM SA FIM INTELESI DE DEXTER ASTA ,,,,,

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 14:27   #3
szambi77

Stage 5

Exclamation Re: ANUNT IMPORTANT !

Intr-un final a fost dat jos si bannerul... Greu o fost de dat jos un banner ...
Rog un moderator sa stearga intreg topicul ! (speram sa nu mai fie cazul!)
szambi77 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -