26-05-08, 12:03
|
|
 Stage 5
|
AutoTuningShow 2: imagini, video...
Din partea mea:
-multumiri in primul rānd invitaţilor care ne-au onorat cu prezenţa atāt la expo, cāt şi la accelerare.
-multumiri sponsorilor evenimentului: Fructonic, produse Gama&Gama, Bomba! Complex Philadelphia, Musikhaus Attila, DebitPal si locaţia şedinţelor noastre, MusiCat. Transmiterea online a concursului (cu un succes deosebit) a fost realizat cu sprijinul firmelor Bodnar SNC, RDS - Internet cu viteza luminii, Mobitel Security si InfoCenter.
Partenerii media ai evenimentului au fost: Informatia Zilei, www.info-zone.ro, City Radio, Szatmari Friss Ujsag, www.erdon.ro.
Si nu in ultimul rānd, multumiri echipei care a organizat acest eveniment deosebit: Samby, BootAttila, Princz, Bobo, Nicu, Robi, Steph, jason, freddy, attici, si multi alţi care au contribuit in orice fel la succesul evenimentului.
Imagini, video, in curānd. Se pregăteşte DVD-ul cursei!
|
|
|
26-05-08, 15:24
|
|
 Stage 5
|
Re: AutoTuningShow 2: imagini, video...
Va aduc la cunostinta ca in ceea ce priveste viitorul automobilistic satmarean, din motive personale, eu ma retrag din organizari urmand sa particip doar ca si concurent. Statutul de concurent, fiind in ultimul timp neglijat de mine, in cele ce urmeaza voi reveni numai din acest punct de vedere.
|
|
|
26-05-08, 20:54
|
|
 Stage 4
|
care ma ajuta si pe mine sa pun cateva poze si filme? ca nu stiu cum sa le pun.
|
|
|
30-05-08, 19:06
|
|
 Stage 4
|
undes imaginilie si videourile vreau sa vad ce am pierdut
|
|
|
31-05-08, 19:27
|
|
 Stage 5
|
Update: luni este gata DVD-ul dublu, cu cca 1000 de imagini categorizate (expo, drag, drift, people, etc) si un material video excelent, cu meniu DVD, cu expo, premiere, mansele de concurs, truck show si toate, intr-o calitate de home cinema!
Luni vă informez despre modalităţile de obţinere a materialelor!
|
|
|
31-05-08, 23:24
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by gergo
Update: luni este gata DVD-ul dublu, cu cca 1000 de imagini categorizate (expo, drag, drift, people, etc) si un material video excelent, cu meniu DVD, cu expo, premiere, mansele de concurs, truck show si toate, intr-o calitate de home cinema!
|
e de vanzare?
sau le pui pe 4tuning?
ca eu din pacate am piedut tot si nu a vaz nici o poza ,iar daca ma poate cineva ajuta sa vad si eu niste poze cel putin cu masinile care au concurat contra masini mele ca eu am fost plecat afara si maine dumineca plec iar , iar poze nu am nu am vaz nimic. ms pentru cei ce mau reprezentat si voua organizatorilor si publicului si toturor sant fericit ca am realizat ceva ptr satu mare si ma mandresc cal pot reprezenta cu masinuta mea si in continuare ma voi straduii sa fiu la fel de activ incodata ms la toti. iar daca cd e de vanzare vreau si eu unul si te rog sami ti si mie unu si am sa merg eu dupa el sau sunama pe tel astai nr 0742766951 mircea.
|
|
|
06-06-08, 01:19
|
|
 Stage 5
|
Vreo 2 poze...
|
|
|
08-06-08, 00:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Va pun la dispozitie cateva poze de la tuningShow2.
Sper ca sa va placa fiindca sunt vreo 4-5 poze care nu is de o calitate foarte buna.
Descarca de AICI!
08-06-08, 08:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
nu inteleg cum de nu ai pus poze aici?sau pe postu de mai sus??????de atata timp??????????hai ma baietii ca lumea e curioasa
|
|
|
08-06-08, 10:44
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
12-06-08, 12:25
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by gergo
|
Cum putem intra in posesia dvd-urilor?prin curier rapid?
Fiind din Oradea, as vrea sa stiu cum mi l-ai putea trimite.Ms
|
|
|
17-06-08, 09:05
|
|
 Stage 5
|
Te rog sa iei legatura cu attilaboot de pe acest forum si iti trimite el cu mare plăcere, in 48 de ore este la voi!
|
|
|
18-06-08, 09:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OVI_WSR
Cum putem intra in posesia dvd-urilor?prin curier rapid?
Fiind din Oradea, as vrea sa stiu cum mi l-ai putea trimite.Ms
|
Eventual, daca iti e mai convenabil, in scurt timp gasesti materialul video si foto la Sandu ca urmeaza sa il trimit cat de repede.
|
|
|
|
|