Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 17-07-09, 20:11   #31
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
Default Re: Tragedie in Satu Mare

asta da.....bine ca nu a fost nimeni pe trotuar sa-l fi lovit,inconstienti,bine zici Szambi,ar trebui sa vina mai des la cate-o etapa de Rally Sprint,fraieri
Old 27-07-09, 23:10   #32
13tsp

Stage 5

13tsp's Avatar

Quote:
Originally Posted by raul_rebelul2005 View Post
asta da.....bine ca nu a fost nimeni pe trotuar sa-l fi lovit,inconstienti,bine zici Szambi,ar trebui sa vina mai des la cate-o etapa de Rally Sprint,fraieri
Lasa-i Raul, ca "ei e reisari". Ma mir cum de toti ratatii isi primesc permise de conducere...
13tsp is offline   Reply With Quote
Old 15-11-09, 19:53   #33
DiVeR

Stock

Exclamation Re: Tragedie in Satu Mare

Quote:
Originally Posted by juana_man View Post

PS.toata lumea stie sa organizeze legale si tuning show-uri dar nu am auzit si vazut niciodata o campanie anti accidente.

STOP TERIBILISMU, VIATA ARE PRIORITATE
Sall ... itzi spun si eu o chestie ... A fost organizat de catre Eagle Bikers o campanie sa ne respectam in trafic : ideea a fost sa nu mai fie atatea accidente ... cu 2 sau cu 4 rotzi , multe ori viteza alte ori neatentzia dar si alcoolul .... dar dupa ce se intamla un accident moare un om ... mai condteaza cauza? conteaza ca a murit cineva ...
Multi dintre Satmareni sau sa vb in general "oamenii" nu au intzeles ce vroiam sa demonstram ... multi au fost revoltati ... acuma ce sa le faci dejaba organizezi tot vor fi din astia care conduc cu mana si nu cu capul
si intradevar ar trebui organiza mai multe evenimente , concursuri de indemanare pt a te manifesta acolo in cadrul concursului ...si nu in trafic
asta este parerea mea
DiVeR is offline   Reply With Quote
Old 20-11-09, 18:32   #34
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]

Quote:
Originally Posted by DiVeR View Post
Sall ... itzi spun si eu o chestie ... A fost organizat de catre Eagle Bikers o campanie sa ne respectam in trafic : ideea a fost sa nu mai fie atatea accidente ... cu 2 sau cu 4 rotzi , multe ori viteza alte ori neatentzia dar si alcoolul .... dar dupa ce se intamla un accident moare un om ... mai condteaza cauza? conteaza ca a murit cineva ...
Multi dintre Satmareni sau sa vb in general "oamenii" nu au intzeles ce vroiam sa demonstram ... multi au fost revoltati ... acuma ce sa le faci dejaba organizezi tot vor fi din astia care conduc cu mana si nu cu capul
si intradevar ar trebui organiza mai multe evenimente , concursuri de indemanare pt a te manifesta acolo in cadrul concursului ...si nu in trafic
asta este parerea mea
cam asa ceva,mai multe evenimente sa te poti descarca acolo pe pista,da multi vin se uita si dupa aia baga in sens si pe nu mai stiu unde,ca acolo pe pista le e frica sa vina ca nu ii vede lumea si sa nu se faca de rusine.....
raul_rebelul2005 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -