Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-04-07, 10:50   #1
holdo

Stage 5

holdo's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]
Default Re: discutii Satu Mare

baieti ajutati-ma....cumpar bmw e36 coupe ..cine stie ceva pls anuntati-ma motor pana in 2.5L MS!
holdo is offline  
Old 12-04-07, 13:05   #2
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Default Re: discutii Satu Mare

Quote:
Originally Posted by Wild View Post
vrwau un sfat .... in ce oras sa ma duc sa imi fac la masina interiorul + muzica inafara de satu mare bineanteles ..... fiindca nu vreau tapitzeri de canapele iar cu muzica .... nu stiu inca nu ma prea satisface satu mare .. nu stiu dece ....
N-ai tu bani de asa ceva Mai tre sa cante tziganii mult si bine la bar
k&aTng is offline  
Old 21-04-07, 16:42   #3
crz_sm

Stage 2

crz_sm's Avatar

Exclamation Thread rusinos de OFFTOPIC

Ingrozitor de multe offtopicuri pe subforumul asta. Conteaza asa de mult countu` de posturi? Sincer eu nu mai stiu unde sa postez. Daca fac un thread nou, automat mi se muta in alt thread chiar daca nu are nici o noima. Daca vorbim de jigniri si certuri, putem ajunge in curand la cartea recordurilor.
ASA CA PROPUN THREADUL DE OFFTOPIC!

TOATE OFFTOPICURILE DIN TOATE THREADURILE SA FIE MUTATE IN THREADUL ASTA. CEL PUTIN ASA SPER. VA FI O HARABABURA DE THREAD SI O RUSINE PENTRU CEI CARE AJUNG SA POSTEZE INVOLUNTAR IN EL.

Domnilor administratori si moderatori,
va multumesc
crz_sm is offline  
Old 21-04-07, 17:29   #4
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]
Default Re: Thread rusinos de OFFTOPIC

crz ... ai vre-o legatura cu just fun ?
ca prea asemanatori paretzi a fi ...
Spark is offline  
Old 21-04-07, 17:41   #5
crz_sm

Stage 2

crz_sm's Avatar

Exclamation Re: Thread rusinos de OFFTOPIC

Quote:
Originally Posted by Spark View Post
crz ... ai vre-o legatura cu just fun ?
ca prea asemanatori paretzi a fi ...
Nu. Asta e doar o consecinta la threadul lui. Si sincer chiar e nevoie de un topic unde sa existe toate OT-urile de pe acest subforum. Jumatate din posturi sunt OT. De la titlu pana la ultima pagina sunt foarte multe OT-uri. Foarte putine threaduri au scapat. Parerea mea e ca ar trebui o curatenie.

Topicul asta e facut special pentru posturi OT. Sper ca toate sa fie mutate aici. Considera threadul asta un thread de harababura.
crz_sm is offline  
Old 22-04-07, 15:50   #6
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]

bun si topicul asta o sa fie o harababura cum ai zis si tu,dar pt ce???de ce sa fie mutate toate OT aici in loc sa fie sterse ca doar de aia sunt moderatori si gandestete un pic ca daca totusi nu ar fi de loc OT atunci ce am mai posta,am pune doar niste poze sa zic si gata,se poate face OT de ce nu,dar in limita bunului simt si daca ne gandim mai bine din OT sau facut alte topicuri,mai uitate si la alte comunitati sa vezi ce se mai intampla si acolo si dupa fa-ti o parere si dupa aia posteaza.....
Old 23-04-07, 02:46   #7
crz_sm

Stage 2

crz_sm's Avatar

Quote:
Originally Posted by raul_rebelul2005 View Post
bun si topicul asta o sa fie o harababura cum ai zis si tu,dar pt ce???de ce sa fie mutate toate OT aici in loc sa fie sterse ca doar de aia sunt moderatori si gandestete un pic ca daca totusi nu ar fi de loc OT atunci ce am mai posta,am pune doar niste poze sa zic si gata,se poate face OT de ce nu,dar in limita bunului simt si daca ne gandim mai bine din OT sau facut alte topicuri,mai uitate si la alte comunitati sa vezi ce se mai intampla si acolo si dupa fa-ti o parere si dupa aia posteaza.....
Exact! M-am uitat nu o comunitate pe care activez si (no offence juana), dar moderatorii sterg la greu posturi OT. Eu inca nu am vazut asa ceva. Si activez pe multe forumuri, din Romania si din afara. Dar nu asta conteaza.
Conteaza doar posturi OT si posturile ce ar trebui sterse (nu mutate) care ar trebui sa ajunga in threadul meu. Sunt foarte curios cum isi face treaba un moderator/administrator.

Nimic mai mult

PS: Incearca sa folosesti si semne de punctuatie
crz_sm is offline  
Old 23-04-07, 12:14   #8
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]

Quote:
Originally Posted by crz_sm View Post
Exact! M-am uitat nu o comunitate pe care activez si (no offence juana), dar moderatorii sterg la greu posturi OT. Eu inca nu am vazut asa ceva. Si activez pe multe forumuri, din Romania si din afara. Dar nu asta conteaza.
Conteaza doar posturi OT si posturile ce ar trebui sterse (nu mutate) care ar trebui sa ajunga in threadul meu. Sunt foarte curios cum isi face treaba un moderator/administrator.

Nimic mai mult

PS: Incearca sa folosesti si semne de punctuatie
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...95&postcount=1
juana_man is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -