Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Thread rusinos de OFFTOPIC (https://forum.4tuning.ro/195-satu/39080-thread-rusinos-offtopic.html)

holdo 12-04-07 10:50

Re: discutii Satu Mare

baieti ajutati-ma....cumpar bmw e36 coupe ..cine stie ceva pls anuntati-ma motor pana in 2.5L MS!

k&aTng 12-04-07 13:05

Re: discutii Satu Mare

Quote:

Originally Posted by Wild (Post 843808)
vrwau un sfat .... in ce oras sa ma duc sa imi fac la masina interiorul + muzica inafara de satu mare bineanteles ..... fiindca nu vreau tapitzeri de canapele :-) iar cu muzica .... nu stiu inca nu ma prea satisface satu mare .. nu stiu dece :(....

N-ai tu bani de asa ceva:-P Mai tre sa cante tziganii mult si bine la bar:lol: :lol: :lol:

crz_sm 21-04-07 16:42

Thread rusinos de OFFTOPIC

Ingrozitor de multe offtopicuri pe subforumul asta. Conteaza asa de mult countu` de posturi? Sincer eu nu mai stiu unde sa postez. Daca fac un thread nou, automat mi se muta in alt thread chiar daca nu are nici o noima. Daca vorbim de jigniri si certuri, putem ajunge in curand la cartea recordurilor.
ASA CA PROPUN THREADUL DE OFFTOPIC!

TOATE OFFTOPICURILE DIN TOATE THREADURILE SA FIE MUTATE IN THREADUL ASTA. CEL PUTIN ASA SPER. VA FI O HARABABURA DE THREAD SI O RUSINE PENTRU CEI CARE AJUNG SA POSTEZE INVOLUNTAR IN EL.

Domnilor administratori si moderatori,
va multumesc

Spark 21-04-07 17:29

Re: Thread rusinos de OFFTOPIC

crz ... ai vre-o legatura cu just fun ?
ca prea asemanatori paretzi a fi ...

crz_sm 21-04-07 17:41

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 863901)
crz ... ai vre-o legatura cu just fun ?
ca prea asemanatori paretzi a fi ...

Nu. Asta e doar o consecinta la threadul lui. Si sincer chiar e nevoie de un topic unde sa existe toate OT-urile de pe acest subforum. Jumatate din posturi sunt OT. De la titlu pana la ultima pagina sunt foarte multe OT-uri. Foarte putine threaduri au scapat. Parerea mea e ca ar trebui o curatenie.

Topicul asta e facut special pentru posturi OT. Sper ca toate sa fie mutate aici. Considera threadul asta un thread de harababura.

raul_rebelul2005 22-04-07 15:50

bun si topicul asta o sa fie o harababura cum ai zis si tu,dar pt ce???de ce sa fie mutate toate OT aici in loc sa fie sterse ca doar de aia sunt moderatori si gandestete un pic ca daca totusi nu ar fi de loc OT atunci ce am mai posta,am pune doar niste poze sa zic si gata,se poate face OT de ce nu,dar in limita bunului simt si daca ne gandim mai bine din OT sau facut alte topicuri,mai uitate si la alte comunitati sa vezi ce se mai intampla si acolo si dupa fa-ti o parere si dupa aia posteaza.....

crz_sm 23-04-07 02:46

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 865130)
bun si topicul asta o sa fie o harababura cum ai zis si tu,dar pt ce???de ce sa fie mutate toate OT aici in loc sa fie sterse ca doar de aia sunt moderatori si gandestete un pic ca daca totusi nu ar fi de loc OT atunci ce am mai posta,am pune doar niste poze sa zic si gata,se poate face OT de ce nu,dar in limita bunului simt si daca ne gandim mai bine din OT sau facut alte topicuri,mai uitate si la alte comunitati sa vezi ce se mai intampla si acolo si dupa fa-ti o parere si dupa aia posteaza.....

Exact! M-am uitat nu o comunitate pe care activez si (no offence juana), dar moderatorii sterg la greu posturi OT. Eu inca nu am vazut asa ceva. Si activez pe multe forumuri, din Romania si din afara. Dar nu asta conteaza.
Conteaza doar posturi OT si posturile ce ar trebui sterse (nu mutate) care ar trebui sa ajunga in threadul meu. Sunt foarte curios cum isi face treaba un moderator/administrator.

Nimic mai mult

PS: Incearca sa folosesti si semne de punctuatie:)

juana_man 23-04-07 12:14

Quote:

Originally Posted by crz_sm (Post 866117)
Exact! M-am uitat nu o comunitate pe care activez si (no offence juana), dar moderatorii sterg la greu posturi OT. Eu inca nu am vazut asa ceva. Si activez pe multe forumuri, din Romania si din afara. Dar nu asta conteaza.
Conteaza doar posturi OT si posturile ce ar trebui sterse (nu mutate) care ar trebui sa ajunga in threadul meu. Sunt foarte curios cum isi face treaba un moderator/administrator.

Nimic mai mult

PS: Incearca sa folosesti si semne de punctuatie:)

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...95&postcount=1

All times are GMT +2. The time now is 03:44.

- Copyright 2026 4Tuning