Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 28-04-10, 14:09   #1
Erros20

Stage 5

Erros20's Avatar

Default Plecare KOE CJ

Va salut pe toti .
Vroiam sa stiu daca vine careva la cj pe 15 la eveniment
Daca treceti prin zalau , sa ne intelegem ... sa mergem mai multi ,pt ca venim si de aici.Eu zic ca asa ar fi misto.
Daca doriti sa va anuntati ... sa ne cunoastem ... si sa mergem sa tragem un show de show ... va astept parerile.
Old 28-04-10, 20:26   #2
attilaboot

Stage 4

attilaboot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Plecare KOE CJ

Parerea me e mai bine sa merg la Mariapocs in data de 8-9 Mai.
1. e mult mai aproape !
2. Drift pe circiut ! Nu prin parcari sau alte locatii incompatible cu drift.
3. tine 2 zile (posibilitat de camping, etc.)

Acolo veizi cei adevaratul Drifting.

Sorry.
Old 28-04-10, 20:44   #3
Erros20

Stage 5

Erros20's Avatar

... apoi... si la cj tot 2 zile tine .
Poate totusi vor exista cativa care vor veni .
Erros20 is offline   Reply With Quote
Old 28-04-10, 20:59   #4
SM-91-JDM

Stage 2

Eross daca vrei sa aflii parerea cuiva care a vazut drift la Cj si si aici langa noi in Ungaria,crede-ma ca cele doua nu se pot compara.Daca vrei sa iti spun un exemplu mai elocvent eu am fost la vreo cateva competitii de drift in USA si sungurul loc unde am vazut ceva ce macar are miros de drift e cel ce zice Attila.Eu personal nu prea sunt un fan al driftului,dar crede-ma ca daca vrei sa vezi spectacol de calitate,merita condusi acei 60-70 de km in plus,iar baietii din Satu-Mare care vor merge nu cred ca ar avea ceva impotriva sa va lase sa va alaturati de ei.
Nu spun aceste lucruri din lipsa de respect fata de organizatori ci pur si simplu e vb de lipsa de circuit si de lipsa de drifteri,in Romania eu personal cunosc cam.......unul care face treaba si acela e Tengu,in rest cred ca e nevoie de mai mult exercitiu...A da,mai e si Domi,dar momentan n-are cu ce inca...

Last edited by SM-91-JDM; 28-04-10 at 21:04.
SM-91-JDM is offline   Reply With Quote
Old 29-04-10, 13:04   #5
e30_lmv

Stage 3

Bai fratilor, cu sustinatori ca voi Driftingu nu are nici o sansa in Romania, si nici vreun alt show facut in Romania...... La noi in Romania tot c e drift si tuning e in dezvoltare, e un bebelus c tre ajutat si sustinut ca sa creasca si sa se dezvolte corect....... Iar daca voi tot timpu o sa preferati sa mergeti in Ungaria niciodata nu o sa fie tuningu', tuning si nici driftingu', drifting la noi in Romania cu astfel de sustinatori........... Cu tot respectu eu cred k o sa merg la Cluj, pt k ii si inteleg c comenteaza la microfon.......
Old 29-04-10, 14:36   #6
attilaboot

Stage 4

attilaboot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

e30_lmv - da, cred ca intr-un fel ai dreptate.

Sorry.
attilaboot is offline   Reply With Quote
Old 30-04-10, 19:14   #7
Erros20

Stage 5

Erros20's Avatar

Daca as vrea doar drifturi as merge acolo , insa sa nu uitam ca is 2 zile ... si vom dormi evident acolo ... cel putin eu , in masina sau unde apuc )
Seara mergem toti la o tura prin cj ... ne distram prin ceva club , bem o bere 2 ... ce mai .. ne simtim bine
nu trebe facut mare haz . fiecare merge unde vrea.
Eu doar intrebam cine vine ... daca vine .
Daca nu ... simplu nu :P . va salut cu respect
Old 01-05-10, 07:57   #8
SM-91-JDM

Stage 2

Da ma baieti,aveti dreptate,trebuie ajutat sa creasca bebelusul,intradevar,dar sa nu uitam ca pana cand primariile s-au vreun investitor nu se alege sa faca o pista de Doamneajuta,nu ai cum sa te dezvolti,pentru ca tu ca drifter ai nevoie de foarte mult antrenament ca sa iti imbunatatesti calitatile,iar parcarea de la..... nu e chiar cel mai adecvat lok,asa ca de aceea suntem plafonati in Romania cu driftul din pacate.Aveti dreptate,trebuie sustinuti si alea alea,eu ziceam doar de spectacolul in sine,nu de ce comenteaza ala la microfon s-au mai stiu eu ce,deocamdata ei au spectacol,noi incercam sa facem spectacol.Pentru mine cum am mai spus maisus,drift=0,asa ca nu-i stres.Daca ar fi sa aleg sa ma duc la un mini rally in Ungaria si VTM in Romania,clar VTM.aSA CA SA FIE CLAR,NU AM INCERCAT SA OFENSEZ PE NIMENI
Old 04-05-10, 14:17   #9
ballack

Stage 5

ballack's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Quote:
Originally Posted by SM-91-JDM View Post
unul care face treaba si acela e Tengu,in rest cred ca e nevoie de mai mult exercitiu...
si Ciuli face treaba si pe zi ce trece e din ce in ce mai bun. afirmatia-mi pare cam hazardata
ballack is offline   Reply With Quote
Old 05-05-10, 07:31   #10
SM-91-JDM

Stage 2

Imi pare rau daca am suparat pe cineva dar cand am zis acele lucruri nu le-am zis din rautate,s-au sa jignesc pe vreun pilot de drift,e doar parerea mea care o sustin in continuare,consider ca toti putem avea pareri.A fi din ce in ce mai bun e un lucru important,dar pana la a fi foarte bun e drum lung si mult exercitiu.Nu vad de ce se oftica lumea cand zic aceste lucruri,nu am spus ca cei din Ungaria ar avea mai mult talent,dar majoritatea din ei au mai mult exercitiu,deci mai multa experienta.Indiferenta mea fata de drift ar trebui sa o intelegeti pentru simplu motiv ca sunt multi dintre noi care nu au avut ocazia sa vada un concurs de drift adevarat,din fericire eu am avut parte de acest lucru si e o diferenta de la cer la pamant.Da, intradevar ne dezvoltam, si incercam, si exersam,dar cum am mai spus,fara o pista adecvata acestui sport ajungi pana la un nivel si apoi clachezi.Sunt curios unde s-ar putea organiza in tara un concurs de drift unde intrii pe viraj la 140-150 si iti incepi driftul...

Last edited by SM-91-JDM; 05-05-10 at 07:37.
Old 09-05-10, 21:09   #11
e30_lmv

Stage 3

Asa deci....... Cine merge la Cluj si cn nu???
e30_lmv is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 13:22   #12
W35T
VW Driver

Stage 5

W35T's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Eu plec sambata incolo....ora exacta nu stiu inca...doar ca se latura vreo 3 golfuri cu mine... mai anunt pe parcurs, si anul trecut mi se pare ca am trecut pe langa cei din zalau (erati parcati la o benzinarie...)

W35T is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 13:32   #13
W35T
VW Driver

Stage 5

W35T's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by SM-91-JDM View Post
Imi pare rau daca am suparat pe cineva dar cand am zis acele lucruri nu le-am zis din rautate,s-au sa jignesc pe vreun pilot de drift,e doar parerea mea care o sustin in continuare,consider ca toti putem avea pareri.A fi din ce in ce mai bun e un lucru important,dar pana la a fi foarte bun e drum lung si mult exercitiu.Nu vad de ce se oftica lumea cand zic aceste lucruri,nu am spus ca cei din Ungaria ar avea mai mult talent,dar majorit................................la cer la pamant.Da, intradevar ne dezvoltam, si incercam, si exersam,dar cum am mai spus,fara o pista adecvata acestui sport ajungi pana la un nivel si apoi clachezi.Sunt curios unde s-ar putea organiza in tara un concurs de drift unde intrii pe viraj la 140-150 si iti incepi driftul...
KOE = King Of Europe.... am fost si anul trecut....si am vazut drift.... romanii ca romanii (i-ai uitat pe hai si kns care au masini noi anul acesta si se misca foarte bine).... dar pe restul i-ai uitat ? ..kerenyi adam (actual campion koe).... nikolett szanto... dimitri ilinyuk... ati... mai vine si carola mecan anu asta... deci nu cred ca trebuie pus la o parte un asa eveniment chiar daca se desfasoara intr-o parcare .
W35T is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 17:58   #14
e30_lmv

Stage 3

Thumbs up Re: Plecare KOE CJ

www.69hai.ro site-ul lui Ene Sorin (HAI) und puteti citi despre realizarile si masinile lui. https://www.4tuning.ro/motorsport-7/p...-r33-5935.html => cateva cuvinte despre Mitrache Marius (KNS). Doar doi dintre romanii nostrii in ascensiune in lumea drifting-ului.

Cu Respesc!

Last edited by e30_lmv; 10-05-10 at 18:11.
e30_lmv is offline   Reply With Quote
Old 11-05-10, 14:29   #15
Erros20

Stage 5

Erros20's Avatar

Ati cam deviat de la subiect da no ... ce mai conteaza

W35T daca doresti sa imi trimiti pm cu id-ul tau sa discutam ar fi excelent .
Daca mai vine careva rog sa imi dea add la id : inline_padre
Va salut
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -