Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 17-03-07, 08:20   #76
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: all about sound

Quote:
Originally Posted by k&aTng View Post
folosit? noi tre sa dam si garantie pt ceea ce vindem nu ne putem juca cu asa ceva,deci tre sa aducem produse pt toate buzunarele.
daca e vorba de jl tre sa ai curaju si la folosite ptr ca daca dai in el cu un amplif corespunzator si liniar rms nu are mnoarte...in schimb mnc la noi in oradea cade la ordinea zilei...este un produs de unica folosinta

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 17-03-07, 22:11   #77
toyoman

Stage 5

toyoman's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity View Post
...in schimb mnc la noi in oradea cade la ordinea zilei...este un produs de unica folosinta
...din pacate satu mare, desi e aproape, la tuning e la distanta mare de oradea...iar cumparatori de JL, JBL, West Coast etc nu prea gasesti pe aici. din pacate. aici 18 din 20 cumpara MNC-uri in primul rind pentru pret si apoi pentru caracteristici.
...dar satu mare vine din urma...cu viteza! s-auzim de bine!!!
toyoman is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 17:58   #78
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Quote:
daca e vorba de jl tre sa ai curaju si la folosite ptr ca daca dai in el cu un amplif corespunzator si liniar rms nu are mnoarte...in schimb mnc la noi in oradea cade la ordinea zilei...este un produs de unica folosinta
Ei sa nu dramatizam! Interesant ca de un an de zile vindem amplifuri si dif de la MNC si nici macar unul nu s-o intors pt service.Si fi sigur ca cine le-o cumparat nu le tzine in vitrina! Nu mai ridica in slavi Jl-ul ca nu is facute de NASA si nu ii singura marca de prestigiu din lume.Are concurentza bugata.Pana nu ai vazut "pimp my ride" habar nu ai avut ce-i JL-ul. De ce nu vorbesti si de alte marci de prestigiu? Prea mult marketing pt marfa ta domule Sunt convins ca orice marca asi aduce Jl-ul ar fii peste! Am adus DLS-ul si Magnatul,daca nici astea nu va satisfac poate ma sfatuiti voi ce marca sa promovez fara sa aud comentarii si poate imi garantati ca o sa am si clienti in veselie pe marca respectiva Sa fiti iubitzi!
k&aTng is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 18:13   #79
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Quote:
Originally Posted by toyoman View Post
...din pacate satu mare, desi e aproape, la tuning e la distanta mare de oradea...iar cumparatori de JL, JBL, West Coast etc nu prea gasesti pe aici. din pacate. aici 18 din 20 cumpara MNC-uri in primul rind pentru pret si apoi pentru caracteristici.
...dar satu mare vine din urma...cu viteza! s-auzim de bine!!!
bine gandit! Cu un pic de pricepere si mnc-ul poate da satisfactii maxime pt oamenii mai putzin bogati si credeti-ma pe cuvant ca tare multi is! Si ma bucur ca putem face fericiti cati mai multi satmareni!!! Sa zica cine ce-o vrea despre mnc,multi pleaca de la noi cu zambetul pe buze si inca nici unul nu s-a intors cu vreun repros! Asta e cea mai mare satisfactie(in afara de cea materiala ) pe care o avem de pe urma pasiunii pt tuning.
Old 19-03-07, 21:26   #80
Criwar

Stage 5

Criwar's Avatar

parerea mea...cu MNC-ul asta...k prin SM lumea nu prea cunoaste...toti se duc si vor doar sa aiba muzica in masina...adica sa bubuie sub-u in portbagaj si e ok...si mnc-ul este foarte avantajos la pret...asa k normal k la multi le convine sa aiba 600W in portbagaj pt cateva sute de lei...si adevaru k dak vrei doar sa se auda muzik umpic altfel si sa o simti kt d putin iti ajunge...
dar daca vrei sa ai cva cu adevarat...sa nu poti sta in masina dekt cateva secunde...iti tragi un sistem de cateva mii de euro...si suna ala...numah sa reziste tabla pe masina...
eu daca as sti k la 500 euro imi garantezi k nu pot sta 1min in masina cu muzik la jumate data...si sa nu distorsioneze sa se auda si f clar...ma duc si imi bag acuma...
Old 19-03-07, 21:38   #81
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Quote:
Originally Posted by Criwar View Post
parerea mea...cu MNC-ul asta...k prin SM lumea nu prea cunoaste...toti se duc si vor doar sa aiba muzica in masina...adica sa bubuie sub-u in portbagaj si e ok...si mnc-ul este foarte avantajos la pret...asa k normal k la multi le convine sa aiba 600W in portbagaj pt cateva sute de lei...si adevaru k dak vrei doar sa se auda muzik umpic altfel si sa o simti kt d putin iti ajunge...
dar daca vrei sa ai cva cu adevarat...sa nu poti sta in masina dekt cateva secunde...iti tragi un sistem de cateva mii de euro...si suna ala...numah sa reziste tabla pe masina...
eu daca as sti k la 500 euro imi garantezi k nu pot sta 1min in masina cu muzik la jumate data...si sa nu distorsioneze sa se auda si f clar...ma duc si imi bag acuma...
e opti ceva frumos si de calitate la 500 de euro asta te asigur eu dar ptr bani astia nu opti ceva de genul calitate si sa nu stai in masina mai mult de 1 min..
mai ales sa fie si noi,.. de exemplu am un amplif SPL: DYNAMICS se numeste daca il cunoaste cineva.. e ceva foarte valabil e putin folosit si e la 19 mil.. mai mult ce sati zic un vofer super valabil e pe la 30 de mil.. asa ca in concluzie opti ceva frumos de 500 de euro si calitate dar ,.sigur nu pici afara din masina ptr asa ceva trebue sa mai scoti niste banuti de la ciorapei
numai de bine
Old 30-03-07, 14:37   #82
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]

pfff oameni buni,miam montat sistem dolby suround in masina cu dvd si ecran maaaare,e mortal.luni va pun poze sa vedeti.nu iti vine sa cobori din masina ,maiales la filme de action ,nu sti din c parte se trage
juana_man is offline   Reply With Quote
Old 30-03-07, 14:38   #83
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]

Quote:
sandule,ce amplif recomanzi la un JL de 300w
juana_man is offline   Reply With Quote
Old 31-03-07, 18:08   #84
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Quote:
Originally Posted by Criwar View Post

Ai stat in masina lui Dexter (SM82FVM), urca si dupa aia vorbim cat poti sa stai si n-ai nevoie de un amplif de 600 de euro.
Daca vrei sa incerci senzatia anunta-ma!!!
Asta o sa vezi si ce o sa auziiiiii..........

Lewy.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	GTO1204BP-D.jpg
Views:	68
Size:	32.1 KB
ID:	239909  
lewy_82 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-07, 18:27   #85
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Quote:
Originally Posted by k&aTng View Post
Ei sa nu dramatizam! Interesant ca de un an de zile vindem amplifuri si dif de la MNC si nici macar unul nu s-o intors pt service.Si fi sigur ca cine le-o cumparat nu le tzine in vitrina! Nu mai ridica in slavi Jl-ul ca nu is facute de NASA si nu ii singura marca de prestigiu din lume.Are concurentza bugata.Pana nu ai vazut "pimp my ride" habar nu ai avut ce-i JL-ul. De ce nu vorbesti si de alte marci de prestigiu? Prea mult marketing pt marfa ta domule Sunt convins ca orice marca asi aduce Jl-ul ar fii peste! Am adus DLS-ul si Magnatul,daca nici astea nu va satisfac poate ma sfatuiti voi ce marca sa promovez fara sa aud comentarii si poate imi garantati ca o sa am si clienti in veselie pe marca respectiva Sa fiti iubitzi!
Cred ca stiu despre ce vorbeste Sound Identity si are foarte mare dreptate si noi am inceput cu MNC si nu de aia am renuntat ca se cumpara asa de bine si sunt atat de rezistente. Si noi aducem produse mai ieftine cum ar fi LG sau MacAudio, ca normal in orice oras sunt care nu-si permit sa achizitioneze un JL sau un MTX. Dar de la JBL sau Pioneer deja poti sa-ti cumperii produse la preturi accesibile si de foarte buna calitate. Chiar sa va dau un exemplu am facut mai demult un sistem audio din produse MNC (doua woofere THE ROCK, un amplif de 1000W + cutie + un condensator 3F) sistemul a iesit cam pe la treizeci si ceva de milioane si suna ca un JBL 1204 BP-D care o poti cumpara cam pe la 1000 RON + un amplif pe la 1200 RON tot JBL si ai un sistem tot atat de performant poate suna si mai clar si tare iar pretul este un pic mai scazut. E un pic de diferenta, nu???

Asta-i dreptatea cu produse de calitate poti sa scoti sunet si calitate mai buna si la dimensiuni si putere mai mica si poate si la preturi mai micutze!!!Iar cine a auzit cum suna un JL adevarat nu vorbeste chesti din astea, JL este o marca super-super-super dar la nivel de Satu Mare nu cred ca sunt multi care isi permite un JL nou si adevarat.
Asta e parerea mea. Daca vorbesc prosti va rog sa ma corectati!!!
Old 31-03-07, 20:06   #86
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Quote:
Originally Posted by lewy_82 View Post
Cred ca stiu despre ce vorbeste Sound Identity si are foarte mare dreptate si noi am inceput cu MNC si nu de aia am renuntat ca se cumpara asa de bine si sunt atat de rezistente. Si noi aducem produse mai ieftine cum ar fi LG sau MacAudio, ca normal in orice oras sunt care nu-si permit sa achizitioneze un JL sau un MTX. Dar de la JBL sau Pioneer deja poti sa-ti cumperii produse la preturi accesibile si de foarte buna calitate. Chiar sa va dau un exemplu am facut mai demult un sistem audio din produse MNC (doua woofere THE ROCK, un amplif de 1000W + cutie + un condensator 3F) sistemul a iesit cam pe la treizeci si ceva de milioane si suna ca un JBL 1204 BP-D care o poti cumpara cam pe la 1000 RON + un amplif pe la 1200 RON tot JBL si ai un sistem tot atat de performant poate suna si mai clar si tare iar pretul este un pic mai scazut. E un pic de diferenta, nu???

Asta-i dreptatea cu produse de calitate poti sa scoti sunet si calitate mai buna si la dimensiuni si putere mai mica si poate si la preturi mai micutze!!!Iar cine a auzit cum suna un JL adevarat nu vorbeste chesti din astea, JL este o marca super-super-super dar la nivel de Satu Mare nu cred ca sunt multi care isi permite un JL nou si adevarat.
Asta e parerea mea. Daca vorbesc prosti va rog sa ma corectati!!!

ioi iar nu ai loc de mine levy? hai sa iti rasp.. pe scurt dupa care vreau sa terminam cu discutia,...unu la mana stiu ce ai facut cu cele 2 the rock.. sincer e naspa cutia...aici mai aveti de invatat..la alea 2 le tre un amplif de 3000 sti bine de care ampl.. vb ai auzit bine cum suna la cei de l;a mnc cele 2 the rock si au luat concurs si in ungaria.. poate competitiile de la emma ati zice ceva...doi la mana nu mah vei convinge cu jbl... ptr ca eu cand leam incercat nu mau convins ....la bani unui jbl.. stiu ceva mai bun.. iar 3 la mana sunt produse mai eftine si mai bune ca jl...daca nu ar fi fost pimp my ride nu ai fi stiut nici tu de jl.. repet e o marca buna dar prea promovata de a ajuns asa de cunoscuta si nu e nici pe aproape de cei mai buni in asa ceva ... iar nu in ultimul rand .. lasama pe mine in treburile mele ...daca ai ceva de demonstrat am soft de masurat db ne punem facem noi o cutie faceti voi o cutie facem un calcul raportat calitate pret....si vedem de ce esti in stare.. si cu asta basta nu mai da aere de parca noi am fi afoni in audio...cel putin noi am fost la o competitie si am locul 2 cu banalul mnc inseamna ca avem ceva habar...iti urez bafta dar nu ma mai obosi..
Old 31-03-07, 20:29   #87
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

eu nu te obosesc dar asa stiu ca asta este un forum unde oameni isi dau cu parerea, iar cutia pt. rock-uri a fost facuta dupa datele ce mi-au dat cei de la MNC, ei ar trebui sa stie, nu??? iar pt. doua difuzoare de asa zis 650 eu cred ca ajunge un amplif de 1000, dupa cu am auzit eu de la cei mari, daca am un dif de 100 W sa spunem ii trebe un amplif mai mic sa fie protejat sa nu arde. deci asa cred ca la o cutie de 1300 w ii ajunge un amplif de 1000 w.
iar jbl-ul nostru cu care am comparat ROCK-urile este una 600w RMS.
Hai sa va trimt niste rezultate:
Old 31-03-07, 20:49   #88
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Apropo, n-am auzit de competitiile de la "emma" dar de SEMA SHOW (www.semashow.com) am auzit care se organizeaza in USA.
Unde se organizeaza EMMA, EVENTUAL UN WWW....

Rezultate:

http://www.jbl.com/car/team_jbl.aspx...=US&Region=USA
Old 31-03-07, 20:59   #89
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Haideti ca am gasit una mai recenta si europeana:

http://www.jbl.com/car/team_jbl_pics...PL_12_2006.pdf
Old 31-03-07, 21:22   #90
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Quote:
Originally Posted by lewy_82 View Post
eu nu te obosesc dar asa stiu ca asta este un forum unde oameni isi dau cu parerea, iar cutia pt. rock-uri a fost facuta dupa datele ce mi-au dat cei de la MNC, ei ar trebui sa stie, nu??? iar pt. doua difuzoare de asa zis 650 eu cred ca ajunge un amplif de 1000, dupa cu am auzit eu de la cei mari, daca am un dif de 100 W sa spunem ii trebe un amplif mai mic sa fie protejat sa nu arde. deci asa cred ca la o cutie de 1300 w ii ajunge un amplif de 1000 w.
iar jbl-ul nostru cu care am comparat ROCK-urile este una 600w RMS.
Hai sa va trimt niste rezultate:

scurt ca tiam promis ca nu iti mai rasp.. ai curajul sa pui pariu pe woferul ala de care zici tu care e la dexter in masina pe o cutie facuta de noi cu 2 the rockuri si un amplif de 3000 daca pierdem la masuratori til facem cadou de pierzi tu nil faci tu cadou pe al tau...cam atit am avut de zis.. si inca o chestie ieu nu intreb de cei de la mnc cum sa fac o cutie..ma descurc singur si rasp.. de rezultatele mele
- Copyright 2025 4Tuning -