E adevarat ca la capitolul motocicleta cam depinde omul de conditiile meteo dar adevarat este si faptul ca adrenalina lucreaza mult mai intens ..... Argumente pro si contra sunt destule ...... dupa conceptia mea "de ce traim pe pamantul acesta daca nu ne putem permite sa gustam si din adrenalina provocata de mersul pe 2 roti..." . Eu unul vreau sa explorez in domeniul auto-moto tot ce ma atrage si un superbike ar fi unul dintre aceste lucruri. E drept ca e cam periculos dar.... revin la zicala mea " de ce traim .... daca asta nu... aia nu.... etc. " .... ajungi spre sfarsitul vietii si incepi sa-ti pui intrebari ca oare unele lucruri de ce nu le-ai facut ?!? ca ocazia ai fi avut-o !!! pe de alta parte daca nu acum atunci cand ? ca daca voi avea copii precis nu la adrenalina provocata de pericol imi va sta capul....... sau da ?
apoi eu nu am fost cu motocicleta la o asemenea viteza si nici nu vreu..cu masina mea am fost cu 250 sa vezi ce am inghetat tot cand m`am uitat in bord cat am
pff...cand ai prins linia aia libera??? sa sti k sta radaru la intrare in salajeni ...acolo toti le dau in gura pana pot...250...nu ti-ai luat zboru???