Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Diverse Discutii
Quote:
Originally Posted by Monica_bz
of of of... am citit de ma dor ochiiiiiiiiiiiiiiii si am ajuns la o singura concluzie.... ma mir ca in Bz exista bani sa fie net... sa nu mai vb de tuning de masini... lumea nu are un milion sa vina la FIA GT si se vb de tuning si de "dream cars" ca Nissan Skyline... TRIST
noah ca am fost si la fia gt, avem si net,....'eu merg cu dacia tu mergi pe jos'' ...permis ai macar? trist? esti cam trista...vezi ca e un topic...loc de cearta ..te invit acolo
giubau, vad k ai luat foarte in serios instigarea mea la certa f bine, macar asa sa mai inviem si noi sectiunea asta a noastra...si oricum, vine sesiunea, timp berechet de pierdut
am si eo o intrebare ....unde gasesc plexiglass in buzau..vreau sa imi fac un subwoofer transparent ...sau cel putin o latura sa fie transparenta...dak stie cineva unde se gaseste asa ceva in buzau ..postati va rog sau pm
Barosane am vazut ca a venit caravna din dragoste cand am plecat noi!!! Ceva problem??!! Noi am dat ceva in gusa cand ne-am intors sper sa descarc de pe tel sa le pun pe forum!!! Breck-ul vs Dacia Rosie!!! Loganul in urma rau !!!
Pai nu ati vrut voi sa o datzi cu Loganul!!! Uite ca venise si loganul numai ca asta era trasnit deasupra ca avea luminii misto!!! Ala cu dacia rosie de la mine nici nu a mai intors sa o dai cu el abia dupa 5 min ne-am intors si noi sa vedem care cum statea treaba!!! Tare sunt curios cum de a trecut fix pe akolo nenea Ilie cu Loganul!!???
De ce ne bagi pe noi la inaintare!!! Ori cum trebuia sa se dea baiatul cu Oltcitul cu el!!! dupa cum am mai spus a fost misto si au fost bucurosi si baietii ca sau dat!!!
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Gratar
mah daca tu nu intelegi o gluma e treaba ta
...important e ca am facut grataru mult asteptat..premiera de altfel...propun sa va mutati discutiile in alt topic...la diverse discutii..gasiti voi ..eventual pe mess ...aici e vb de gratar
mah daca tu nu intelegi o gluma e treaba ta
...important e ca am facut grataru mult asteptat..premiera de altfel...propun sa va mutati discutiile in alt topic...la diverse discutii..gasiti voi ..eventual pe mess ...aici e vb de gratar
Stiu ca ai zis in gluma si gratarul vostru mult asteptat nu era pt noi stii doar!! Ori cum bucurs ca ne-am int si sper sa fi cazut bine gratarul !!! Bafta!!!Eu ma retrag de pe forumul asta daca avetzi ceva de spus vb pe forumul nostru Ramnicu Sarat!! https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/42111-ramnicu-sarat.html
Nu stau sa ma prezint ca nu are rost... cat despre masina... am un rover 400 de 103 CP cu un mp3 Alpine, boxa fata/spate Infinity si statie de 283 W RMS si sub de 300 W RMS tot Infinity.... cat despre tuning, la a mea nu am facut nimic ca nu am de gand sa o tin mult, dar imi plac masinile frumos tunate si stiu destul despre un tuning reusit (cel putin la exterior)