E greu sa vinzi o masina care nu pleaca de pe loc. Ti-o spun din proprie experienta, pt ca am incercat sa vand un Ford perfect functional dar neinmatriculat. E cam aceeasi chestie, fiindca vine clientul, poate-i place, vrea sa o cumpere, dar descopera ca nu poate pleca cu ea, din cauza lipsei numerelor (si implicit a dreptului de circulatie) sau a defectiunilor tehnice. Si atunci pleaca mintindu-te ca va reveni. Asa e cu masinile astea, e aproape imposibil sa le dai in stare de leguma.
Asa ca sfatul meu e urmatorul: cauta-ti un nou job, sau imprumuta-te de bani, fa pe dracu' in patru si fa rost de bani pt a repara macar una din ele. In felul asta ai avea sanse mult mai mari sa o dai. Apoi o repari si pe a doua si o dai si pe-aia.
Stiu ca te roade ca masinile stau si timpul trece, la fel ma roade si pe mine, dar alta varianta de a le da nu ai. Iar de dezmembrat nu cred ca te incanta sa incerci. Oricum, asa cum spunea cineva mai sus, daca vrei sa le dezmembrezi, apuca-te tu cu manuta ta, ca firmele iti vor da putin.
Succes si sa auzim de bine!