Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply
 
Thread Tools
Old 03-11-12, 20:54   #1
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Detalii:
Mercedes S320 convertit la 3.0 diesel, omologat
An fabricatie 1991
Motor 3.0 diesel aspirat de pe W124 (Mercedes OM603.912), 113 cai putere, cutie automata
km reali necunoscuti
Inmatriculata persoana fizica, ITP valabil, nu ofer fiscal. VIN : WDB1400321A036906

Dotari :
- Inchidere centralizata
- Soft Close (portiere)
- Aer conditionat automat cu doua zone
- Tapiserie piele in stare okay
- Scaune incalzite fata si spate
- Geamuri electrice
- Oglinzi electrice
- Trapa electrica cu functie tilt
- Servodirectie
- Servofrana
- ABS
- ASD (Automatic Limited Slip Differential)
- Airbag sofer + pasager
- Tempomat (cruise control)
- Perdelute electrice
- Geamuri duble (pentru izolare fonica si termica)
- Stergatoare faruri
- Jante aliaj Lorinser 16"
* va rog cititi lista de defecte, unele optiuni nu functioneaza

Ultima poza este un virtual tuning cum vroiam sa o fac, poate inspira pe careva.

Mentiuni/Defecte :
Masina prezinta multiple defecte optice care se vad in poze insa este "dreapta" si nu a suferit vreun accident serios, ca si caroserie e chiar peste multe W140 pe care le-am vazut la complet alti bani. De aceea am si cumparat-o ca proiect, daca ai o caroserie buna restul se poate face.
De asemenea marea majoritate a optiunilor nu functioneaza, unele sunt usor de remediat altele mai dificil. Voi pune o lista completa de defecte mai jos.

Masina este perfecta pentru cineva care nu se stanjeneste sa-si murdareasca putin mainile sau cunoaste un mecanic bun si nu foarte scump sa i-o puna la punct. Eu efectiv nu am avut niciodata vreme sa ma ocup de masina asta. Nu am vrut sa o vand dar pur si simplu nu cred ca voi avea vreodata timp sa o fac asa cum merita. Stiu ca pare un cotet dar cu niste timp si putintei banuti investiti in ea poate fi un cruiser fiabil, solid si economic (consum surprinzator de mic). In pofida listei impresionante de "defecte" masina porneste la sfert, se deplaseaza fara probleme, chestiile ne-esentiale se pot rezolva in timp.

Se doreste o vanzare rapida, prima oferta decenta cumpara masina.

PRET : 1200 euro sau cea mai buna oferta.

Optionale:
- Faruri clare noi noute sigilate.

Telefoane : 0748 681 331 sau 0742 094 758
E-mail : octav@oxylus.ro
YM : xsdesign2k2

Mai multe poze (incl. toate defectele) : https://www.facebook.com/media/set/?s...1149492&type=1
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	01.jpg
Views:	1335
Size:	4.80 MB
ID:	2601235   Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	589
Size:	5.88 MB
ID:	2601236   Click image for larger version

Name:	03.jpg
Views:	425
Size:	4.82 MB
ID:	2601237  

Click image for larger version

Name:	04.jpg
Views:	469
Size:	5.74 MB
ID:	2601238   Click image for larger version

Name:	05.jpg
Views:	403
Size:	4.53 MB
ID:	2601239   Click image for larger version

Name:	06.jpg
Views:	440
Size:	4.82 MB
ID:	2601240  

Click image for larger version

Name:	07.jpg
Views:	944
Size:	5.53 MB
ID:	2601241   Click image for larger version

Name:	08.jpg
Views:	361
Size:	2.07 MB
ID:	2601242   Click image for larger version

Name:	09.jpg
Views:	758
Size:	2.32 MB
ID:	2601243  

Click image for larger version

Name:	10.jpg
Views:	1226
Size:	266.1 KB
ID:	2601244  
XSW is offline   Reply With Quote
Old 03-11-12, 20:55   #2
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Lista COMPLETA de defecte (nu va speriati ca nu e nici un S impecabil la un pret ok, diferenta este ca nimeni nu o sa va zica toate astea cand isi vinde masina) :

Electrice (nu am dus-o la mecanic sa le rezolv deci pot fi usor sau greu de reparat):
- nu functioneaza 3 geamuri electrice, se aude zumzet in motorase dar nu se misca geamul. Fie trebuie lipit geamul de macara fie (cum a sugerat un user pe un forum) dat cu spray degripant in motorase pt. ca acumuleaza murdarie. Geamul dreapta fata functioneaza ok.
- oglinzile electrice tin minte ca merg ok
- reglaj volan electric functioneaza ok
- trapa electrica nu merge si nu se aude nici un zumzet. Probabil e un contact, butonul (ieftine de facut) sau in cel mai rau caz motorasul de la trapa.
- incalzirea in scaunele fata si in scaunele spate nu este conectata, nu am testat-o vreodata sa vad daca merge, sa presupunem ca nu merge din cauze necunoscute.
- controalele de la clima se aprind si poti misca de rotite, gradele se schimba dar nu merge controlul ventilatiei, presupun pentru ca desteptii care au avut masina au tras pe direct un fir la ventilatorul de clima si naiba stie ce-i acolo. Momentan daca vrei aer rece sau cald trebuie sa deschizi capota si sa setezi pe inchis sau deschis caloriferul interior.
- tetierele spate de dat jos functioneaza ok din ce tin minte
- dvd player-ul "Majestic" care era pe masina cand am luat-o (si e sincer o prostie, mai bine il schimbi) nu citeste dvd-uri si nu se mai aude (mergea si de-o data s-a linistit).
- ceasurile de bord nu sunt legate cum trebuie. Ceasul de combustibil merge iar kilometrajul e legat pe turometru (idioti, mai tata !) restul nu prea misca din ce tin minte. Are lumini in bord noaptea. Cand pui faza lunga parca (sau cand aprinzi farurile, nu mai tin minte) se aprind semnalizarile verzi in bord (ciudat).

Vacuum :
- lipseste pompa de vacuum de sub bancheta spate, ceea ce face ca antenele de mars-arriere sa nu se ridice, soft-close-ul (cand iti trage singur daca nu ai inchis bine) de la portbagaj nu merge, soft-close-ul vacuumatic la usi merge din cand in cand (deci cealalta pompa de vacuum e ok), inchiderea centralizata pe vacuumatic nu merge nici ea (dar e pusa inchidere centralizata electrica after-market cu telecomanda), probabil si motivul pt. care climatizarea a fost pusa pe direct pt. ca are legatura cu vacuumul. Practic pompa am gasit-o sh la 5 mil si rezolva toate problemele astea daca vrei sa le rezolvi.

Tehnic :
- In conditii normale motorul porneste la sfert dar mi-a dar e posibil ca 1-2-3 bujii incandescente sa fie pe moarte sau deja sa fi dat coltul, iarna trecuta pe ger a invartit mai mult pana sa porneasca, dar porneste tot timpul.
- cand ii dai blana cutia schimba cam brutal, cand mergi linistit schimba mai ok. Acum poate pt. ca e de benzina sau poate e ceva in neregula cu ea nu ma pricep. Schimba toate vitezele, marsarier etc. Are ulei si filtru noi si face la fel. Mi s-a spus ca se poate regla de catre un alt posesor care a facut la fel la dansul insa cel mai bine luata o cutie SH de W124 si se scapa de tot stresul, e aproape gratis in dezmembrari din ce am inteles.
- posibil ceva bucse sa fie nevoie sa fie schimbate, nu am mai mers de mult cu ea si nu mai tin minte. Stiu totusi ca am schimbat si eu niste bucse si furtune de frana la ea inainte sa fie facut itp-ul.
- Parbrizul e fisurat, nu deranjeaza la vizibilitate deci nu e urgent si se mai poate merge cu el daca vreti. De schimbat costa aprox 6 mil (in iasi la Ager de la un producator ok), dar aici depinde mult de ce parbriz vrei, normal.
- posibil sa fie nevoie de un suport la motor, vibreaza mai mult decat (zic eu ca) ar trebui la relanti iar in rest nu vibreaza. vreo 1 mil, nu am cautat pret exact.
- undeva cred ca este spart esapamentul sau s-au slabit colierele pt. ca nu suna tare cand am luat-o. Fie se strage la loc, fie se sudeaza (varianta ieftina) fie se schimba cu sh sau nou, dupa bugetul fiecaruia.
- cam atat din ce tin minte, acum sper sa nu fi omis ceva, dar daca am omis e sigur minor.

Defecte optice :
- lipseste saritoarea de plastic de la calandru (cea care iese la deschiderea capotei), momentan e doar sarma.
- pe spoilerul fata e sarita vopseaua in cateva locuri si are cateva zgarieturi
- sunt cateva zgarieturi si pe restul masinii, insa din ce tin minte nimic grav
- lipseste un "dop" de la pragul dreapta fata, de asemenea e sarita vopseaua in jurul lui. Avand in vedere ca toate defectele optice exterioare sunt in partea inferioara gri deschis, fie se poate folia (solutia ieftina) fie se poate revopsi (mai scumpel) fie se poate face schimb+diferenta la un alt spoiler fata la culoare (am gasit in SV) si luat dopul de la prag si iesi in vreo 2 mil.
- jantele au ceva zgarieturi mai serioase, insa nu sunt din ce tin minte crapate, sudate etc. Cauciucurile (la fel, din ce tin minte) sunt ok pe ea, nu-s "piele".
- lipsesc vreo 2 prezoane pe spate (probabil motivul pt. care tintome a zis ca are un joc pe spate la viteza, eu nu tin minte sa fi facut urat, voi verifica)
- pielea (ca la orice masina de varsta asta) nu e ca noua, are ceva zgarieturi etc. dar fata de alte masini similare e in stare chiar buna.
- scrumiera interior nu se mai inchide si am impresia ca e desprins lemnul de pe ea (se poate lipi)
- plasticul din dreapta consolei (partea pasager, genunchi) are nenumarate gauri in el, nu stiu cum dumnezeu s-a intamplat asta, sper ca nu de la un sex in masina cu tot cu tocuri - se poate imbraca in piele neagra pt. 1 milion si arata fest
- pielea de pe volan are urme normale de uzura. si asta se poate imbraca in piele, inca 1 mil si arata ca nou.
- nu se mai inchide compartimentul de pe bord, e rupta clema care-l tinea inchis (am observat ca asta patesc majoritatea S-urilor insa). Se poate lipi inchis si problema e rezolvata sau luat din dezmembrari ieftin.
- schimbatorul nu este cel original si nu prea se imbina ok cu atmosfera interioara (e de aluminiu). am si schimbatorul original insa e crapat in 2. Fie se poate lipi la ieftineala fie luat unul din dezmembrari sau nou de pe ebay cu 40 euro.
- nu imi vin altele in cap dar evident la o masina din 91 mai sunt unele lucruri care sunt uzate, nu e noua si nu e 100.000 euro cat a costat cand era noua

Film cu pornire/functionare motor :
https://youtu.be/OE8H-1JPvrA?hd=1

Last edited by XSW; 03-11-12 at 20:58.
XSW is offline   Reply With Quote
Old 03-11-12, 23:12   #3
Amun-RA

Stage 5
 
Amun-RA's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 972
Exclamation Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

FELICITARI pentru cel mai complet si onest anunt care l-am vazut! Jos palaria!
Amun-RA is offline   Reply With Quote
Old 04-11-12, 00:37   #4
tuner-man

Stage 5
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,441
Default Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Nu te cunosc dar dupa ct de detaliat este anuntul nota 10 , ce bine ar fii daca toat lumea de pe 4tuning ar fii la fel cand doreste sa vand o masina! Informativ imi poti spune daca chiar nu exista snse pentru fiscal ?
tuner-man is offline   Reply With Quote
Old 04-11-12, 11:23   #5
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Mi se para natural sa nu pui oamenii pe drum aiurea si sa fii onest. Ca si multi altii am patit de prea multe ori sa merg sa vad o masina in Romania si sa descopar o panoplie de defecte pe care vanzatorul a neglijat sa le mentioneze. Nu suport asta.

@tuner-man - Sunt sanse de fiscal daca esti suficient de tenace. Eu am incercat sa fac actele si sa caut proprietara in Bacau acum cativa ani insa am inteles de la vecini ca este plecata (stabilita) in Italia si nu am putut obtine date de contact deci m-am lasat pagubas.
XSW is offline   Reply With Quote
Old 19-11-12, 21:44   #6
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Valabil, reducere de pret : 1150 euro.
XSW is offline   Reply With Quote
Old 02-12-12, 12:36   #7
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Deoarece voi fi plecat din tara o perioada mai lunga rog pe cei interesati sa foloseasca datele de contact de mai jos (Emanuel Giurgea, asociatul meu) :

Tel : 0742 094 758
Mail : emanuel@oxylus.ro
YM : g_emanuel
XSW is offline   Reply With Quote
Old 15-11-14, 18:53   #8
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default Re: Mercedes S300 diesel W140 inmatriculat 1200 euro neg.

Anuntul nu mai este valabil.

Thread-ul se poate inchide, va multumesc!
XSW is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -