Platforma s a vandut azi , am sa ti raspund totusi la intrebari .
In primu rand nu riscam eu sa vin atata drum din Germania cu o masina de 2 t pe care vroiam sa o aduc intreaga acasa , cu o platforma cu probleme .
1.Piesa cu 5 gauri de care zici este un suport pt rampe si nu are nici o gaura
2.Acea cutie este panoul de sigurante
3.Nu e sudat nimic , in acel loc a stat acea bara transversala cand am luat platforma , Buicku avand ampatament mai mare am mutat o mai sus si a ramas o urma(la fel cum ramane sub o masina dupa ce pleaca din parcare dupa mult timp) .In bara transversala te proptesti cu rotile din fata pt a tine masina fixa in troliu .Daca tot ai fost asa atent , vedeai ca si in partea cealalta e la fel . Nu este nici un surub rupt , acea bara se prinde doar intr un surub , vezi partea cealalta .
4.RCA este expirat de anu trecut pt ca nu o folosesc , oricum nu ai treaba cu RCA meu , el nu e valabil la schimbarea proprietarului .
5. Rotile sunt pe 14
6.Nu este rupta pe nicaeri , repet nu imi urcam eu Buickul pe o platforma rupta .
7.Instalatia electrica functioneaza perfect
8.Franele lucreaza bine , se simt cand intra , platforma este f stabila si are tinuta de drum buna , de aici si sarcina asa mare de 2700 kg .
9. Greutate proprie 600 kg
10. Troliu functioneaza perfect , nu are jocuri , nu agata , miscarea este una f usoara .In 10 minute ai masina sus
11.Nu am antifurt , la mine in zona nu se fura
12 .Daca mai ai si alte probleme posteaza aici , iti recomand un doctor bun .Puteai sa suni sa ma intrebi toate lucrurile astea .Bafta !
Se poate inchide , multumesc !