Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand platforma auto, an 2003 (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/167803-platforma-auto-an-2003-a.html)

KAY_ 03-02-10 22:03

platforma auto, an 2003

4 Attachment(s)
Platforma auto Dav-Limburg , cumparata din Germania in 2008 pentru a aduce o masina si mai are un drum la RAR facut pt a o inmatricula , in rest nu am folosit o .Perfecta d.p.d.v tehnic, sarcina maxima 2700 kg , suprafata incarcare 5.5 m ,transporta orice tip de masina , ideala pt masini mari sau care depasesc 2t dube sau jeep uri (masina din poze are 2 t) .

Tinuta de drum impecabila , troliu manual,rampe de urcare lungi(pt masini joase), anvelope in stare f buna , ITP valabil martie 2011 ,inmatriculata persoana fizica , pretul de achizitie in Germania a fost de 1950 euro , o vand sub acest pret pt ca nu o folosesc si nu detin permis necesar conducerii ei (categ C)

Pret 1500 E

tel: 0769 646 382

KAY_ 05-02-10 11:39

Re: platforma auto, an 2003

Anunt valabil .

KAY_ 11-02-10 21:32

Anunt valabil

DICARLO_1985 12-02-10 20:21

2 Attachment(s)
-ma intereseaza niste raspunsuri la problemele mentionate in poze.

-mai ai RCA si pana cand, daca da?

-rotile ce dimensiuni au?

-rampele ce lungime au?

-pe dedesubt, are structura pe undeva rupta, fisurata?

-toate stopurile/pozitiile functioneaza?

-franele lucreaza?

-greutate proprie?

-troliul trage usor, agata?

-ai antifurt la cupla?

multumesc.

KAY_ 13-02-10 11:19

Platforma s a vandut azi , am sa ti raspund totusi la intrebari .

In primu rand nu riscam eu sa vin atata drum din Germania cu o masina de 2 t pe care vroiam sa o aduc intreaga acasa , cu o platforma cu probleme .

1.Piesa cu 5 gauri de care zici este un suport pt rampe si nu are nici o gaura

2.Acea cutie este panoul de sigurante

3.Nu e sudat nimic , in acel loc a stat acea bara transversala cand am luat platforma , Buicku avand ampatament mai mare am mutat o mai sus si a ramas o urma(la fel cum ramane sub o masina dupa ce pleaca din parcare dupa mult timp) .In bara transversala te proptesti cu rotile din fata pt a tine masina fixa in troliu .Daca tot ai fost asa atent , vedeai ca si in partea cealalta e la fel . Nu este nici un surub rupt , acea bara se prinde doar intr un surub , vezi partea cealalta .

4.RCA este expirat de anu trecut pt ca nu o folosesc , oricum nu ai treaba cu RCA meu , el nu e valabil la schimbarea proprietarului .

5. Rotile sunt pe 14

6.Nu este rupta pe nicaeri , repet nu imi urcam eu Buickul pe o platforma rupta .

7.Instalatia electrica functioneaza perfect

8.Franele lucreaza bine , se simt cand intra , platforma este f stabila si are tinuta de drum buna , de aici si sarcina asa mare de 2700 kg .

9. Greutate proprie 600 kg

10. Troliu functioneaza perfect , nu are jocuri , nu agata , miscarea este una f usoara .In 10 minute ai masina sus

11.Nu am antifurt , la mine in zona nu se fura

12 .Daca mai ai si alte probleme posteaza aici , iti recomand un doctor bun .Puteai sa suni sa ma intrebi toate lucrurile astea .Bafta !

Se poate inchide , multumesc !

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning