Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 13-03-04, 22:30   #1
Anonymous

Stage 5

Default Pana unde pot ajunge cu modificarea la o masina?

Salutare...am si eu cateva nelamuriri....am auzit de marirea cailor putere si a performantei motorului.este legal?legal in ce sens....daca imi duc masina la verificare...si descopera aia ca am marit performantele motorului...poa' sa-mi faca ceva??adik sa se duca la politzie shi sa ma dea in gat.asta a fost prima intrebare.
2ana unde pot merge cu tuningul?...banuies ca daca modific masina foarte mult...(de exemplu sa nu se mai cunoasca ca e volkswagen)se ia politia de mine pe strada.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cn_17416_062_05r-1_197.jpg
Views:	148
Size:	66.8 KB
ID:	3843  
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 13-03-04, 22:36   #2
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

De prins daca te prinde in afara de cel mult o amenda nu cred ca poti lua ! !
Cat despre tuning se poate merge pana la ordinul \"miilor\" de CP ! Depinde de masina !
Old 13-03-04, 22:58   #3
Anonymous

Stage 5

Default Re: Pana unde pot ajunge cu modificarea la o masina?

Ma refeream la tuningul exterior.pana unde pot ajunge?ca daca vreau pot sa-mi modific masina shi sa fie de nerecunoscut.shi m-am gandit ca e o problema cand ma urmareste politia (doamne fereste )shi nu stie ce marca de masina sa dea prin statie.shi cu talonul de inmatriculare cum ramane? Deocamdata cam aste sunt problemele mele
Old 13-03-04, 23:06   #4
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

Poti ajunge pana la un bodykit care iti lateste masina !
Dar asta trebuie omologat de RAR de fapt orice modifici trebuie omologat de rar !
Si daca nu omologhezi modificarea cand te prinde garda iti ia talonul !
Turbo110 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-04, 09:26   #5
Anonymous

Stage 5

Default Re: :D

stiu ca trebuie sa ma duc la rar sa imi omologheze aia tot ce vreau sa fac pe masina.dar intrebarea e urmatoarea: nu costa cam mult aceste omologari Si inca ceva...ca sa imi pun un eleron,sau o priza de aerisire pe capota..(fleacuri din astea) mai trebuie sa ma duc la RAR?
p.s mersi pt raspunsurile date pana acum.[/url][/code]
Old 14-03-04, 19:05   #6
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

poti sa ajungi pana in cele mai exotice (automobilistic vorbiind ) vise ale tale ! tot ce-ti trebuie sunt bani! Cu destui bani poti sa-ti faci maisna sa nu mai poate fii recunoscuta!
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 14-03-04, 21:47   #7
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
poti sa ajungi pana in cele mai exotice (automobilistic vorbiind ) vise ale tale ! tot ce-ti trebuie sunt bani! Cu destui bani poti sa-ti faci maisna sa nu mai poate fii recunoscuta!
intrebarea era daca costa foarte mult asha ceva...si daca cei de la RAR imi accepta aceste modificari.
P.S : cum pot sa imi pun shi eu o poza....sub username sa se vada o roata de exemplu...?
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 15-03-04, 02:49   #8
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by \"Stuey\"
Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
intrebarea era daca costa foarte mult asha ceva...si daca cei de la RAR imi accepta aceste modificari.
P.S : cum pot sa imi pun shi eu o poza....sub username sa se vada o roata de exemplu...?
asta faci ducandu-te in \"profil\"
Se numeste Avatar, tre sa fie o imagine 80X80, ce am eu, e o poza pe care am modificato la 80X80

Pretul ;la modificari estetice care depasesc modificarile tipice de gen body kit, eleron si stopuri clare/fumurii etc ,depinde de foarte multi factori, in principal ce vrei exact sa faci!
Numai sa zicem o vopsea, daca vreiun Airbrush de mare calitate cum au de exemplu masinile Demo Alpine (vezi sectia poze de pe site) poate ajunge la 25 000$ USD. Apoi poti sa faci o gramada de alte smecherii la caroserie (faururi si stopuri de la alte masini, prize de aer in aripi, decapotare s.a.m.d

cu RAR-ul nu am intreba ca habar n-am, asta te-ajuta baietzii din RO
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 15-03-04, 21:05   #9
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

O sa ma interesez...oricum, cu care am vorbit au zis ca nu se poate,ca politia,ca nu mai stiu ce.shi vroiam sa ma interesez.multam pentru raspunsuri.
Stuey is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -