![]() |
Pana unde pot ajunge cu modificarea la o masina?
1 Attachment(s)
Salutare...am si eu cateva nelamuriri....am auzit de marirea cailor putere si a performantei motorului.este legal?legal in ce sens....daca imi duc masina la verificare...si descopera aia ca am marit performantele motorului...poa' sa-mi faca ceva??adik sa se duca la politzie shi sa ma dea in gat.asta a fost prima intrebare.
2:pana unde pot merge cu tuningul?...banuies ca daca modific masina foarte mult...(de exemplu sa nu se mai cunoasca ca e volkswagen)se ia politia de mine pe strada. |
:D
De prins daca te prinde in afara de cel mult o amenda nu cred ca poti lua ! !
Cat despre tuning se poate merge pana la ordinul \"miilor\" de CP ! Depinde de masina ! |
Re: Pana unde pot ajunge cu modificarea la o masina?
Ma refeream la tuningul exterior.pana unde pot ajunge?ca daca vreau pot sa-mi modific masina shi sa fie de nerecunoscut.shi m-am gandit ca e o problema cand ma urmareste politia (doamne fereste )shi nu stie ce marca de masina sa dea prin statie.shi cu talonul de inmatriculare cum ramane? Deocamdata cam aste sunt problemele mele
|
:D
Poti ajunge pana la un bodykit care iti lateste masina !
Dar asta trebuie omologat de RAR de fapt orice modifici trebuie omologat de rar ! Si daca nu omologhezi modificarea cand te prinde garda iti ia talonul ! |
Re: :D
stiu ca trebuie sa ma duc la rar sa imi omologheze aia tot ce vreau sa fac pe masina.dar intrebarea e urmatoarea: nu costa cam mult aceste omologari :?: Si inca ceva...ca sa imi pun un eleron,sau o priza de aerisire pe capota..(fleacuri din astea) mai trebuie sa ma duc la RAR?
p.s mersi pt raspunsurile date pana acum.[/url][/code] |
poti sa ajungi pana in cele mai exotice (automobilistic vorbiind :) ) vise ale tale ! tot ce-ti trebuie sunt bani! Cu destui bani poti sa-ti faci maisna sa nu mai poate fii recunoscuta!
|
Quote:
P.S : cum pot sa imi pun shi eu o poza....sub username sa se vada o roata de exemplu...? |
Quote:
Se numeste Avatar, tre sa fie o imagine 80X80, ce am eu, e o poza pe care am modificato la 80X80 Pretul ;la modificari estetice care depasesc modificarile tipice de gen body kit, eleron si stopuri clare/fumurii etc ,depinde de foarte multi factori, in principal ce vrei exact sa faci! Numai sa zicem o vopsea, daca vreiun Airbrush de mare calitate cum au de exemplu masinile Demo Alpine (vezi sectia poze de pe site) poate ajunge la 25 000$ USD. Apoi poti sa faci o gramada de alte smecherii la caroserie (faururi si stopuri de la alte masini, prize de aer in aripi, decapotare s.a.m.d cu RAR-ul nu am intreba ca habar n-am, asta te-ajuta baietzii din RO :) |
O sa ma interesez...oricum, cu care am vorbit au zis ca nu se poate,ca politia,ca nu mai stiu ce.shi vroiam sa ma interesez.multam pentru raspunsuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning