si softu ala nu trebe rescris ? sau de unde stie nebunu de calculator sa traga mai mult aer si mai multa benzina ? numai din pedala ?
oricum pentro logan is sigur ca se pot scoate mai multi cai (nu cred ca are 90 din fabrica si-l poti duce la 90 prin rescrierea softului sau inlocuirea cu unu k-lumea nu de dacie)
da la nush ce masina de dupa anu 95 facuta in germania , japonia sau eu stiu unde s-au chinuit aia de la fabrica sa faca un soft k-lumea pentru kalku masinii .. cum poate un chip facut din nush ce componente de vapor sa-ti dea
10% din puterea motorului (MOTOR 8 VALVE capacitate 1.6 ) si mai schimbi si injectoare si mai scoti si de acolo 10 cai .. si schimbi si evacuarea si daca pui toba nush de care da 10 cai daka pui de ailalta 7 cai .. daka scoti toata evacuarea si o lasi pe direct castigi 1 cal .. da asa cu tobele astea ... creca or fi supralimentand motoru

si pe langa toate afirmatiile astea daka te duci la firma la ei o sa-ti spuna ca nici nu dauneaza motorului si scade si consumu ?!
Adica motoru ala merge cu aer in loc de benzina de la toba ?
Aberatii
am fost si eu la diverse magazine si mi-au zis ca-mi scot din 1.600 cmc 100 cai ----- 10 cai chipu + 10 cai toba +15 cai serpisori + 8 cai filtru sport .... faceti un calcul !

Iesea o masina de rupeam orice subaru la legale ...
Ba chiar am auzit ca si de la spoilere castigi cai !

ca e mai aerodinamica masina decat in fabrica si-ti da si spoileru spate vreo 2 cai ?!?