Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci. |
06-06-05, 08:22
|
|
Stage 2
|
exista un kit POWER SYSTEM care creste puterea motorului. la un logan de 1,4 75cp initial se ajunge cam la 88cp deci la unu de 1,6 90cp aproximativ 105cp.... pretul este de 280euro cu tot cu tva si montaj inclus. e super ok chestia pt ca se monteaza super simplu, e o cutiuta cu 5 fire... la fel de simplu se si demonteaza....
poti pune un filtru de aer dar cel initial in cutie neagra trebuie dat jos si facute unele modificari si ar fi culmea sa tot il pui si sa`l dai jos de fiecare data cand mergi in service la o revizie sau ceva....
deci din start pica treaba cu filtru atata timp cat masina este in garantie !!!
daca tot vrei sa ai o masina relativ OK eu iti recomand o SuperNova si cu siguranta nici un Logan nu`ti va sta in cale fie el cu motor de 1,4 sau 1,6 !!! eu am avut inainte o SN iar acum am un Logan dar e o diferenta de la cer la pamant....
in plus daca pui pe o SN Power Systemul, schimbi filtrul de aer, evacuarea, schimbi suspensiile pt o stabilitate mai buna eu zic ca e suficient pentru in incepator !!!! si oricum cu banii tot mai bine iesi !
....cel putin eu asta vreau sa fac !
|
|
|
06-06-05, 08:27
|
|
Stage 2
|
uitasem un mic calcul....
deci 75cp initial + 15 kitul + 3 filtrul de aer + 2 evacuarea... aproximativ 95cp.... nu sant suficient de informat dar cu siguranta se mai poate pune ceva pana la 100cp... sa vedem ce`ti mai sta in cale :lol:
|
|
|
06-06-05, 13:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
filtrul de aer nu iti da nici un cal si nici macar un manz putere  iti da doar un sunet mai frumusel al motorului.evacuarea in schimb daca stii meserie klumea o poti face sa iti dea ceva cai.oricum masina e super grea ptr motorasul pe care il are asa ca nu te astepta la minuni din partea unui chip.
|
|
|
06-06-05, 13:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
filtrul ajuta masina sa urce mai rpd in turatii, chipul iti da cam 10 cai max.
|
|
|
06-06-05, 17:01
|
|
Stage 2
|
bai eu am vb la un atelier unde cu asta ser ocupa... tuning motor !
ei asa mi`au spus... poate mint...
|
|
|
06-06-05, 18:04
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Incetati cu filtre conice, si tobe de esapament care fac zgomot! sunteti paraleli cu subiectul motoare termice, si naivi sa credeti gogosile vandute de altii.
Ma amuz nespus de tare cand vad aberatii de genul ca un filtru si o toba ajuta la cresterea puterii motorului.
Cireasa de pe tort este acel Kit magic, care \"iti da 15 cai\" la un motor atmosferic de 75CP amarati! Voi credeti ceea ce scrieti, sincer?
Nu am vrut sa intervin, dar nu ma puteam abtine! Treziti-va!
|
|
|
06-06-05, 22:15
|
|
Stage 3
|
offtopic ===
lol sgm....75% din cei de pe aici numai asta viseaza si vorbesc
|
|
|
07-06-05, 16:22
|
|
Stage 2
|
probabil....
|
|
|
07-06-05, 17:14
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Juice\"
ba miticule, date`n gura *** daici.... pai ce p#!@ mea crezi ca toti s-au nascut invatati ca tine... crezi ca toate mamele noastre faceau sex pe un kavasaki ninja ????
pai ma trompeta am intrat aci sa vedem si noi care`i treaba... acum invatam si noi sa schimba o siguranta, sa deschidem capota si restu... si acum tu mare doctor inginer in motoare zburatoare vi sa faci pe desteptu... hai ma veziti de tabla de sah pana nu iei MAT !
|
cred ca ai depasit un pic masura, nu cred ca e frumos sa iei la p**a pe unul care da un sfat bun (chit ca se amuza pe seama naivitati unora)
|
|
|
07-06-05, 18:33
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Nu ma cobor la limbajul tau, nu ma injosesc. Te rog sa iti revizuiesti limbajul, nu da bine la imaginea ta.
In loc sa imi asculti sfatul,sa nu crezi gogosile vandute de comerciantii de filtre si tobe,chipuri(la motoare ascpirate de putere mica ma refer, la turbo e altceva.), ma injuri. Nu e frumos.
Nu m-am nascut invatat, dar stii care a fost secretul meu?
I-am ascultat pe altii invatati, si am invatat de la ei!
|
|
|
07-06-05, 19:54
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Juice\"
ba miticule, date`n gura *** daici.... pai ce p#!@ mea crezi ca toti s-au nascut invatati ca tine... crezi ca toate mamele noastre faceau sex pe un kavasaki ninja ????
pai ma trompeta am intrat aci sa vedem si noi care`i treaba... acum invatam si noi sa schimba o siguranta, sa deschidem capota si restu... si acum tu mare doctor inginer in motoare zburatoare vi sa faci pe desteptu... hai ma veziti de tabla de sah pana nu iei MAT !
|
vorbeste frumos
omu na facut decat sa-ti zica sa nu mai visezi la sute de cai scosi din filtru toba si chip care la un logan ti-or da vreo 5 cai toate ....
ar trebuii sa inveti sa vorbesti ....
07-06-05, 20:27
|
|
 Stage 5
|
Ba da' ce draq stam sa-i spunem sa vorbeasca frumos?!  Haideti in **** mea sa-i rupem capu'.
|
|
|
08-06-05, 07:25
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
prietene, intr-adevar probabil nu stii! acel cip iti poate da si 5000 de cai, dc asa te minte unul; sgm nu a facut decat sa se amuze pe seama naivitatii voastre; oricum, inainte de a scoate ceva pe gura, te informezi in mai multe parti cu privire la veridicitatea acestui fapt;
acum , dc mai apari aici cu un astfel de limbaf, ma ocup personal sa-ti rup capul, inteles? nu o lua ca o amenintare, putem fi cei mai buni prieteni, dar nu se face asa ceva, clar?
|
|
|
08-06-05, 15:29
|
|
Stage 2
|
bine mai... daca voi vreti sa ne dam in cap ne dam, da nu vad ce sens are...
eu sant incepator:
1)din cate am citit paici la un Logan de 1,4 75CP, si daca`i sufli in esapament mai mult de 80CP nu poti scoate ?
2)ieri am facut cu un PATROL 2,8td \"cerculete\" (sau cum leo zice)... bine pe iarba... oare daca`i dau span pe asfalt reusesc ?... avand in vedere ca e diesel pana in cat pot sa`l tin turat si cat timp maxim ?
|
|
|
08-06-05, 22:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
bine mai... daca voi vreti sa ne dam in cap ne dam, da nu vad ce sens are...
eu sant incepator:
1)din cate am citit paici la un Logan de 1,4 75CP, si daca`i sufli in esapament mai mult de 80CP nu poti scoate ?
2)ieri am facut cu un PATROL 2,8td \"cerculete\" (sau cum leo zice)... bine pe iarba... oare daca`i dau span pe asfalt reusesc ?... avand in vedere ca e diesel pana in cat pot sa`l tin turat si cat timp maxim ?
|
Am vazut ca esti incepator. Si in gramatica esti incepator.
\"daca'i sufli in esapament\" - adica tu stai cu, gura pe teava si suflii ?!  Poti scoate mai mult de 80 CP daca nu fumezi si ai plamanii sanatosi.
|
|
|
|
|