Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 24-11-12, 23:45   #1
ssteef

Stage 1

Default Evacuare sport cu DPF

Salutare! Se poate si are rost sa schimb evacuarea masinii cu una sport daca am filtru de particule? O sa pot obtine un sunet asemanator acestuia? https://www.youtube.com/watch?v=ptw-zlIHVkQ&feature=plcp . Tin sa precizez ca am incercat sa anulez filtrul de particule insa firmele la care am apelat mi-au spus ca nu pot anula din soft filtrul de pe motorul meu (2.0 tdci 85 kw). Inca ceva, montarea unui DE-CAT ar afecta filtrul de particule? s-ar mari frecventa numarului de regenerari? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper ca nu s-a mai discutat aceasta problema (in cautarile facute nu am gasit nimic).
ssteef is offline   Reply With Quote
Old 25-11-12, 00:33   #2
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: Evacuare sport cu DPF

Eu vreau sa cred ca acest motor nu este vreun motor de racheta sa nu poata fi anulat din soft filtrul de particule
Totusi nu cred ca iti dai seama ce sunet deranjant are acel ford...
Orice diesel poate sa sune frumos fara a fi deranjant
Evacuare sport+dpf nu exista,fiindca dpf-ul e ca un dop pe evacuare,degeaba pui dupa el teava de 100mm diametru...
Eu iti recomand sa iei legatura aici
https://forum.4tuning.ro/670-firme-pi...bucuresti.html

Turbos make torque and torque makes fun!
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 25-11-12, 00:42   #3
ssteef

Stage 1

Default Re: Evacuare sport cu DPF

Merci pentru raspuns. Referitor la problema cu anulatul din soft si eu am fost mirat. Am apelat la 2 firme din cluj si una din oradea si acelasi raspuns l-am primit de la fiecare (nu anuleaza dpf-ul din softul masinii mele). Am sa sun luni la firma recomandata de tine, poate ei ma vor putea ajuta
ssteef is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -