pai efecte negative nu cred(eventual pozitive :P ), insa cum s-a mai zis si sus, cauta ca de unde desparti evacuare in doua, cele doua trasee pana la finale sa fie egale, deci despartirea eu zic s-o faci inainte de puntea spate, ideal ar fi ca evacuarea actuala sa mearga pe mijlocul masinii pt ca dk e intr-o parte e mai greu sa faci 2 trasee egale dupa aia, unul in stanga si unul in dreapta, evident iti vor iesi diferite.
Eventual dk nu e pe mijloc, refa evacuarea de la motor si du-o pe mijloc dupa aia procedezi cum ti-am zis mai sus.
Eu ce nu inteleg, e de ce dk spuneti ca ideal e sa fie egale evacuarile duble, FORD nu prea a adoptat acest lucru ?? exemplu e masina mea Consul/Granada care la V6 avea 2 evacuari paralele pana dupa punte si de acolo cea din dreapta o lua pe dupa punte spre stanga si intra in (singura)toba la fel cu cea din stanga care evident ca era mai scurta. Deci nu inseamna ca se evacuau diferit gazele prin cele 2 galerii?? sau faptul ca intrau intr-o singura finala 'avea' efectul scontat??!