Multumesc frumos de incurajare.
Stai "linistit" ca de o luna de zile, de cand am masina, tot intreb.
Sunt increzator totusi ca voi reusi ceva "frumos".
O sa deschid in curand un alt topic despre masina intr-o alta sectiune.
Ce inseamna "admisie"? Ai pastrat circuitul original si ai montat un filtru sport sau ai schimbat tot ( incluzand debitmetrul ) ? O fisa dyno pentru modificarile aduse?
Eu am facut chiptuning la un 2.0tdi pe Octavia 2.Rezultatul 177 cp si 448 nm.Se putea si mai mult (~200 cp) dar masina incepea sa scoata mult fum iar turbina nu ar fii facut mult timp fata.La motorul asta turbina e partea sensibila..nu prea rezista la solicitari mai mari.Daca schimbi turbina e alta treaba.Poti scoate lejer 210-220 cp.Am inteles ca se potrivesc f bine cele dupa 2.5 tdi 180 cp.Cu un soft f bun merge aproape orice turbina cu geometrie variabila.In cea ce priveste admisia nu prea vad de ce sa schimbi intercoolerul.La octavia 2 e aproape cat radiatorul de apa.E plasat in fata intre radiatorul de apa si cel de la climatizare.
In cea ce priveste admisia nu prea vad de ce sa schimbi intercoolerul.La octavia 2 e aproape cat radiatorul de apa.E plasat in fata intre radiatorul de apa si cel de la climatizare.
da dar e subtire...degeaba e cata porcu in lungime si latime daca are sub 2cm grosime...isi face treaba mult mai bine unu mai putin lung si mai putin inalt dar de 3 ori mai gros...eu am 600x300x76mm